Sabırla Bebeğini Bekleyenler

merhaba güzeller nasılsınız? :16::16::16:

nehir ve selincim selamlar :29::29:

saraaaa, metusss, zelalllllll, kardelen, leylaaaaa, eceeeeee, yeter (eda calisiyodur) hadi gülüm sizde gelin

Son düzenleme:

saraaaa, metusss, zelalllllll, kardelen, leylaaaaa, eceeeeee, yeter (eda calisiyodur) hadi gülüm sizde gelin

selam tatlım iyiyiz de tetenoz aşımın 2.sini vurulcam bugün kaçasım var:9::9: oğlumun tekmeleriyle uyandım karşı komşumun oğluna bağırışıyla kahvaltı yaptım şimdide sessiz sakin oturuyorum eşim nöbetten geldi horulduyo:61: sen nasılsın canım?

selam tatlım iyiyiz de tetenoz aşımın 2.sini vurulcam bugün kaçasım var:9::9: oğlumun tekmeleriyle uyandım karşı komşumun oğluna bağırışıyla kahvaltı yaptım şimdide sessiz sakin oturuyorum eşim nöbetten geldi horulduyo:61: sen nasılsın canım?

ay tatlım kiyamam sana... :70: ama aşıdan kaçış yok tabee...bende iyiyim, evde ugrasıyorum sıcak carptı beni, halim yok pek... bölee...

hg tatlım:37: ben iyiyim sen nasılsın bakem:69:

saol tatlım :70: iyiyim sükür...

ay tatlım kiyamam sana... :70: ama aşıdan kaçış yok tabee...bende iyiyim, evde ugrasıyorum sıcak carptı beni, halim yok pek... bölee...

saol tatlım :70: iyiyim sükür...

evet hemşire sabahın köründe aradı zaten aşı günün bugün diye:9::9: galiba anladı kaçış planlarım olduğunu:9::9::9: ya aslında korkmjuyorum da kolum çok ağrıdı geçen ssefer. 4 gün sürdü. şimdi bile bile de gitmek zor geliyo :27:aman dikkat havalar birden ısındı herkes perişan. dikkat et kendineç yaz gribide hiç çekilmez valla bu sıcaklarda.

topice ne zaman gelsem kimse yok ya..nerdesiniz kızlar..?.:nazar::38::38:

saracım rahatsızmışsın geçmiş olsun tatlım...sana nazarmı değiyor ya...kendine dikkat et...:nazar::38::38:

kardelen spora devam sanırım...kolay gelsin kardelenim..:nazar::38::38:

pikepolat zeynocum misafirlerini göndermiş sanırım...sana tekrar kavuştuk ne mutlu ...:nazar::38::38:

metuşşşşşşşşş gelmiş gitmiş....:nazar::38::38:

maonyaaaaaa ne durumdasın canım..heyecan varmı?geri sayım başladı...:nazar::emir_bebek::emir_bebek::38:

nehircim gelmiş gitmiş...ege nasıl annesi...:nazar::38::38:

zeloşşşşşşş gelemeyecekmiş bir müddet...:nazar::38::38:

deryada yok piyasada...neredesin deryacım...bebiş ne durumda?:nazar::38::38:

son ece sen nerelerdesin tatlişim...?:nazar::38::38:

topice yeni gelen arkadaşlarda yok...edanurlu, esra falan..nerdesiniz tontişler....?:nazar::38::38:

unuttuğum varsa beni affetsin..:nazar::38::38::38: hepinize sevgiler...

Son düzenleme:
topice ne zaman gelsem kimse yok ya..nerdesiniz kızlar..?.:nazar::38::38:

saracım rahatsızmışsın geçmiş olsun tatlım...sana nazarmı değiyor ya...kendine dikkat et...:nazar::38::38:

kardelen spora devam sanırım...kolay gelsin kardelenim..:nazar::38::38:

pikepolat zeynocum misafirlerini göndermiş sanırım...sana tekrar kavuştuk ne mutlu ...:nazar::38::38:

metuşşşşşşşşş gelmiş gitmiş....:nazar::38::38:

maonyaaaaaa ne durumdasın canım..heyecan varmı?geri sayım başladı...:nazar::emir_bebek::emir_bebek::38:

nehircim gelmiş gitmiş...ege nasıl annesi...:nazar::38::38:

zeloşşşşşşş gelemeyecekmiş bir müddet...:nazar::38::38:

deryada yok piyasada...neredesin deryacım...bebiş ne durumda?:nazar::38::38:

son ece sen nerelerdesin tatlişim...?:nazar::38::38:

topice yeni gelen arkadaşlarda yok...edanurlu, esra falan..nerdesiniz tontişler....?:nazar::38::38:

unuttuğum varsa beni affetsin..:nazar::38::38::38: hepinize sevgiler...

merhaba leylacım :69: gelip gidiyorum ama maalesef dağılmışız bu ara :9: ege iyi aşı vurulup geldik kıpır kıpır o halinden memnun. buse nasıl? şekerin ne durumda? doktor kontrolün ne zaman? benim cuma günü 11 de buluşmamıza az kaldı oğluşumla:69::69::69::69:

merhaba leylacım :69: gelip gidiyorum ama maalesef dağılmışız bu ara :9: ege iyi aşı vurulup geldik kıpır kıpır o halinden memnun. buse nasıl? şekerin ne durumda? doktor kontrolün ne zaman? benim cuma günü 11 de buluşmamıza az kaldı oğluşumla:69::69::69::69:
Aşını yaptırmana sevindim nehircim...maşallah :nazar::nazar:egeyede annesi...busede iyi çok şükür..oda kıpır kıpır maşallah :nazar::nazar: geceleri bazen beni uyutmuyor teyzesi...yatağın ortasında oturuyorum...cumartesi kontrolumuz vardı güzel geçti çok şükür...diyete devam...açlık normal tokluk biraz sınırda çıktı...doğuma kadar böyle gider nehircim..doğumdan sonra kocaman bir tepsi baklavaya dalacam valla...:nazar::1::1::1:inşallah senin kontrolunde güzel geçer canım benim...çok öpüyorum seni ve egeyi annesi...:nazar::38::38:
leylacım

cnm son 5gün bazen umut bazen umutsuzlukla günlerin geçmesini bekliyrm
umutsuzluk yok...:20::20: Allahın izniyle hamile olacaksın maonyacım...sadece dua et tatlım..Rabbim büyüktür..ol demesi yeterli...inşallah senin içinde Rabbimin izni çıkmıştır gülüm..dualarımdasın daima...:nazar::38::38:

zeynocummmmmmmmmm nerelerdesin tatlım...?kimse yok ya canım sıkıldı.:37:.valla giriyorum bakıyorum kimse yok yazasım bile gelmiyor...:nazar::31::31::31:

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 pikepolat+

maonya seni dedektif gacced gibi takibe alacam..ışığın yanıyor ama sen yoksun topicte...:nazar::31::31::31:

cevap yazmadan nere kaçtın zeynocummmmmmmm..bak ben geldim sen yazmadan gittin canım ya...:nazar::31::31::31:

leylacım bende çıkıyrmmm.sabahtan beri burdayımmm cnm sıkıldı.

yalnızım dostlarım yalnızım yalnızzzz:58:

Back
X