evet cnm ilaç alamıyrmmm.
en sevmediğim ağrı.başımağrıyarak uyanmakkk.![]()
canım başka şeylere yoğunlaş bebiş için katlancaz napalım artıkın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm ilaç alamıyrmmm.
en sevmediğim ağrı.başımağrıyarak uyanmakkk.![]()
kızlar nerde cnm bugünnnn
merhaba güzeller nasılsınız?
nehir ve selincim selamlar
saraaaa, metusss, zelalllllll, kardelen, leylaaaaa, eceeeeee, yeter (eda calisiyodur) hadi gülüm sizde gelin
saraaaa, metusss, zelalllllll, kardelen, leylaaaaa, eceeeeee, yeter (eda calisiyodur) hadi gülüm sizde gelin
selam tatlım iyiyiz de tetenoz aşımın 2.sini vurulcam bugün kaçasım varoğlumun tekmeleriyle uyandım karşı komşumun oğluna bağırışıyla kahvaltı yaptım şimdide sessiz sakin oturuyorum eşim nöbetten geldi horulduyo
sen nasılsın canım?
hg tatlımben iyiyim sen nasılsın bakem
![]()
ay tatlım kiyamam sana...ama aşıdan kaçış yok tabee...bende iyiyim, evde ugrasıyorum sıcak carptı beni, halim yok pek... bölee...
saol tatlımiyiyim sükür...
topice ne zaman gelsem kimse yok ya..nerdesiniz kızlar..?.
saracım rahatsızmışsın geçmiş olsun tatlım...sana nazarmı değiyor ya...kendine dikkat et...
kardelen spora devam sanırım...kolay gelsin kardelenim..
pikepolat zeynocum misafirlerini göndermiş sanırım...sana tekrar kavuştuk ne mutlu ...
metuşşşşşşşşş gelmiş gitmiş....
maonyaaaaaa ne durumdasın canım..heyecan varmı?geri sayım başladı...
nehircim gelmiş gitmiş...ege nasıl annesi...
zeloşşşşşşş gelemeyecekmiş bir müddet...
deryada yok piyasada...neredesin deryacım...bebiş ne durumda?
son ece sen nerelerdesin tatlişim...?
topice yeni gelen arkadaşlarda yok...edanurlu, esra falan..nerdesiniz tontişler....?
unuttuğum varsa beni affetsin..hepinize sevgiler...
Aşını yaptırmana sevindim nehircim...maşallahmerhaba leylacımgelip gidiyorum ama maalesef dağılmışız bu ara
ege iyi aşı vurulup geldik kıpır kıpır o halinden memnun. buse nasıl? şekerin ne durumda? doktor kontrolün ne zaman? benim cuma günü 11 de buluşmamıza az kaldı oğluşumla
![]()
umutsuzluk yok...leylacım
cnm son 5gün bazen umut bazen umutsuzlukla günlerin geçmesini bekliyrm
maonya seni dedektif gacced gibi takibe alacam..ışığın yanıyor ama sen yoksun topicte...![]()