Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabi tabi...zeloş varya göğüs kafesimin altına bir giriyor yatamıyorum inanki tatlım..son sayım başladıya gerçi böyle olması normal dimi teyzesi...birazda yaramaz olsun...
iyiyim zeynocum...senden naber bitanem...![]()
ayy aradımm tuğba hanımmı dedii sesi bozukkk :18::18::18:ayy nasıl korktumm buza kestim yarım saate kadar çıkar dediiiayyyy bu ne yaaa ölücem şimdi :18::18::18:
stres yapma tızımmmmmmmmayy aradımm tuğba hanımmı dedii sesi bozukkk :18::18::18:ayy nasıl korktumm buza kestim yarım saate kadar çıkar dediiiayyyy bu ne yaaa ölücem şimdi :18::18::18:
haklısın zeynom ben geldim daha düzgün yazmadan bi baktım kaynana geldi![]()
tabi tabi...zeloş varya göğüs kafesimin altına bir giriyor yatamıyorum inanki tatlım..son sayım başladıya gerçi böyle olması normal dimi teyzesi...birazda yaramaz olsun...
iyiyim zeynocum...senden naber bitanem...![]()
kuzu yarım saat dahamı:18::18: olsun güzel haber verde varsın geç çıksın canım benim![]()
stres yapma tızımmmmmmmm![]()
:18::18::18::18::18:
negatifmiş kızlarrbiliodum zaten
![]()
![]()
balım çok üzgünüm bi tanemhemen bırakma kendini bu 3 ay çok önemli vücudunda hala ilacın etkisi devam edicek bu 3 ayda şansın çok yüksek bide bakmışsın doğal yoldan gelmiş bebişin hadi güçlü ol bu ayların değerini bil sıkı çalış şuan üzgünsün ama yarın ne olcağını kimse bilemez mücadeleye devam yıkılmak yok
![]()
![]()
biliodum zaten olmadını hepte sölüodum.
hayırlısı olsun ne diyeyim.allahım kimbilir ne zman kısmet edecek.
transfer aşamasında kendimi çok kastım.beni sedyeyle götürürlerken oraya buraya çarparak götürdü hemşireee.
ve ben çok gezdimm.
gerçi rabbim nasip etmezse bunlar bahanede.
hemşire yrn gel doktorunla konuş neden tutmadını sor belki başka bi tedavi önerir dedi.ama bana saçma geldi allah nasip etmezseee doktor napabilir.sizceeeee:26:
maonimm canım şu an çok kötüsün biliyorum ama güçlü olup
zelalın da dediği gibi belki kendiliğinden gelecek küçük tuğbaa![]()
biliodum zaten olmadını hepte sölüodum.
hayırlısı olsun ne diyeyim.allahım kimbilir ne zman kısmet edecek.
transfer aşamasında kendimi çok kastım.beni sedyeyle götürürlerken oraya buraya çarparak götürdü hemşireee.
ve ben çok gezdimm.
gerçi rabbim nasip etmezse bunlar bahanede.
hemşire yrn gel doktorunla konuş neden tutmadını sor belki başka bi tedavi önerir dedi.ama bana saçma geldi allah nasip etmezseee doktor napabilir.sizceeeee:26: