aaaaaaaaa sen beni kimseden saymadınmı
nasılsın dedimmmm yaaaaaaaaa:26::26::26::26::26::26::26:gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee boş ver eviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gel acuk kaynatalımmmmmmmmmmm
Çalışıyorum canım..yoğunluk var ya...bugün tek kaldım...
slm nehircim..nasılsın tatlişim...ege nasıl annesi...annesini üzüyormu oğluşumuz..?
selammmmmmm kızlar nasılsınız bakalım
siz gizli saklı ne çeviriyorsunuz bakalımmmbizden habersizzzzzz
kimsecikler selamımı almadı nedendir acep
kuzum görmemişim ben senin yazdığını saymammı hiç gözümün bebeeeeegideyim azcuk derli toplu olayım dağıttım bugün kendimi :78:
selam nehircim nasılsın
sülemem işte abe belki bi işimz var aaaa
nehircim az işim vardı şimdi gördüm geldiğini selamını almamak olmaz biliyosun
Çalışıyorum canım..yoğunluk var ya...bugün tek kaldım...
slm nehircim..nasılsın tatlişim...ege nasıl annesi...annesini üzüyormu oğluşumuz..?
aaaaaaaaaaaaaaaaa bizden gizliiiiiiiiii ne ayıppppppppppppppp
sarammmmmmmmmmm şaka kızzzzzzzzz
:97:merhaba arkadaslar,net yoktu 3 gundur yenı geldı..nasılsınız ne var ne yok..umarım bı sıkıntınız yoktur..sabah ekım annelerı baslıgındakı bır arkadasın bebegını kaybettıgını okudum ..daha dogrusu bebegını suyu geldıgı ıcın dogum yapmıs fakat 4 aylık bebek yasamamıs tabı ..kadının 3 . cocugu bırde 3 tane vefat eden bebek bırakmak gerıde ne zor...onu okudugumdan bu yana ınanılmaz mıdem ve karnım agrıyor...cok uzuldum..allahım kımselere yasatmasın ınsaallah..:85:
selam nehircim nasılsın
sülemem işte abe belki bi işimz var aaaa
nehircim az işim vardı şimdi gördüm geldiğini selamını almamak olmaz biliyosun
rabbim sabır versinnnn kimselere yaşatmasınnn
meraklı yeteeeeeeer meraklı yeteeeeeer
git hadi gittt nankör ev işleriyle savaşmaya başla ama nasılsa sen kaybedeceksinnn
:97:merhaba arkadaslar,net yoktu 3 gundur yenı geldı..nasılsınız ne var ne yok..umarım bı sıkıntınız yoktur..sabah ekım annelerı baslıgındakı bır arkadasın bebegını kaybettıgını okudum ..daha dogrusu bebegını suyu geldıgı ıcın dogum yapmıs fakat 4 aylık bebek yasamamıs tabı ..kadının 3 . cocugu bırde 3 tane vefat eden bebek bırakmak gerıde ne zor...onu okudugumdan bu yana ınanılmaz mıdem ve karnım agrıyor...cok uzuldum..allahım kımselere yasatmasın ınsaallah..:85:
iremcim merhaba arkadaşın için çok üzüldüm allah sabır versin ona.sen üzücü olayları çok fazla düşünem olumlu düşün ki iyi olsun herşey bebğini düşün canım olurmu
iyiyim canımmm. yok kız şaka yaptım tabikide biliyorum öyle birşey olmayacağını
yaaaaaaaaaaaaa çabuk olun bizede anlatınnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ço k üzüldüm allah sabır versin hepimizi korusun böyle şeylerden
ben çıkıyorum kızlar görüşürüz
:97:
haklısın canım..ama ınsan okurken bıle aglıyor..sakin durmaya calısıyorum ama hormonlar saolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?