- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
huhuuu kimse varmı???
men varım

öyle bir geçer zamankiyi bitirdim geldim benayyy kasıldım resmen ben bu bölüm
![]()
hoşgeldim nehirim kasılıyosan izleme boş ver ben izlemiyom o diziyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
huhuuu kimse varmı???
öyle bir geçer zamankiyi bitirdim geldim benayyy kasıldım resmen ben bu bölüm
![]()
inci hocaya çok üzüldüm ben.hele o yetimhanedeki sahnede göz yaşlarımı tutamadım.en yakın zamanda çoçuk yurduna gitmek isti,yrm
sorma sorma bende çok ağladım orda. ne hayatlar var yaa düşününce ağlıyoruz değilki bnu yaşıyorlar... allahım herkese hayırlı yazılar yazsın![]()
sorma sorma bende çok ağladım orda. ne hayatlar var yaa düşününce ağlıyoruz değilki bnu yaşıyorlar... allahım herkese hayırlı yazılar yazsın![]()
edacım hoşgeldin tatlım nasılsın mercimeğimiz nasıl
men varım![]()
hoşgeldim nehirim kasılıyosan izleme boş ver ben izlemiyom o diziyi
kızlar sizi merak ettiğim için girdim nete.
çok uykum geldi.ben çıkıyrm.
yrn görüşmek dileğiyle.iyi geceler![]()
hoşbuldum tatlım. ay ben izliyorum valla hiçte kaçırmıyorum üstelik:78: yaprak dökümünüde böyle izlerdim ben![]()
hoşbulduk tatlım iyiyim sen nasılsın mercimekte iyidir herhalde daha göstermio kendini cuma günü inşallah kısmet olursa görcem kesesini beta hcg degerlerim iyi 2 güne bir 2 katına cıkması gerekio benimkide maşallah iyi katlanmış dr öle dio
kızlar sizi merak ettiğim için girdim nete.
çok uykum geldi.ben çıkıyrm.
yrn görüşmek dileğiyle.iyi geceler![]()
o halde izle canım devam et kaçırma ohhhhhhh sefan olsun![]()
eşim evdeyken biraz zor oluyo tabi o yasaklıyo bana dizileri gir nete orda konuş arkadaşlarınla izleyip izleyip ağlama diyo ben gene öyle böyle idare edip izliyorum bu gecede nöbette yayıla yayıla izledim![]()
maşallah canım menim Allah korusun senide mercimeğinide çok sevindim iyi olmanıza canım bacım
![]()
edacım hoşgeldinbebişinden güzel haberlerle gel hep bi,ze
büyüt mercimeğini
doktordan dönüncede gir nete yaz bize merakta bırakma emi bizi. nasılsın? kendini nasıl hissediyosun
![]()
saol canım bacım allahım sana öle tatlı bir evlat versinki bugünler aklına bile gelmesin...bütün kötü anıları unuttursun
hoşbulduk canım nsılsın egemiz nasıllar inşallah allahım izin verirse ona bir arkadas getircem:)
tamam canım yazarım tabi, nasıl olsun karnıma bakıorum hep ama cok korkuorum nehircim ya kese görünmezse ya kalp atışını duyamazsam die kafamda bir sürü soru su 10- 15 gün hemen gecsin istiorum rabbim bu sefer nasip etsin kucagıma almayı inşallah
eşinde benim gibi üzülmeni istemediği için izlemeni istemiyodur tatlım çünkü insan ister istemez etkileniyo dizileri izlerken eee şimdi senin moralinin yüksek olması en ufak bi üzüntünü bile hisseder prensin o yüzden yani![]()
mutlaka canım biliyorum. ayyyyy sağolun beni düşündüğünüz için çok seviyorum siziprensimin keyfi yerinde kıpır kıpır şuanda. benden bağımsız yaşıyo gibi
![]()