Sabırla Bebeğini Bekleyenler

nehirim nasılsınız canlarım egemi öp zeloş teyzesinin yerine :nazar::38::38:Allahıma emanet olun canım :48::48: kuzu kolay gelsin ya temizlik olmasa evler hiç kirlenmese ne güzel olurdu:31::31:bende bıktım şu temizlikten yap yap bitmiyo:53:aman boş ver öyle yada böyle mecbur yapıyoz:9::9: evlilik yıldönümünüz yaklaşıyo hı şimdiden tebrik ederim canım oğluşunuzla beraber nice yıllar görün inş. :70::70::70:

iyiyiz talım benim sen nasılsın çok özledim valla seni:103:sorma yaa temizlik yıkt geçirdi hepimizi napalım kaderimiz bu:61: evet az kaldı yıldönümümüze. o gün izmire gidicezdoktora. dönüşte kuşadasına geçelim dedi eşim azcık dolaşır yemek yer döneriz evimize dedi. çok hoşuma gitti bu fikir çok mutlu oldum. :69::69::69:sağol hayatımmm allah hepimize uzun uzun yıllar nasip etsin. allah mutluluğumuzu daim etsin:nazar::nazar:

amin tatlım bizleri daha fazla bekletmesin bebişler:69:

amin canım sizden de dua istiyorum hem hamilelerin de duası kabul olurmuş:69:

ivet canım doğru gördün:1: ben iyiyim tatlım sen nasılsın:48: bu da nete gelsin:57::60:

dualarım sizlerle vallahi canım. bende duydum hamilenin duası kabul olur diye iyice yüklenir oldum dualara. kendime kolay doğum eşime aileme sağlık evimize huzur bereket sizlere de hayırlısıyla bebiş diledim durdum bütün gün. inşallah kabul olur:69::69:

bugün hiçççç içmedimm.. zor dayanıyorummmmm

olmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sigara yooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkk:20::20::20::20::20: 1-2 nefesi geç sigara içilen ortama adım bile atmıcaksın içme:20: ben ağustosta bıraktım zor oldu biraz tabi ama çook mutluyum. bırakmasam bile bebişim yüzünden asla içmezdim. güven kendine. bırakırım de kurtul bu illetten

içiyordum ama hamile oldugumu öğrendim 10 gün oldu ama daha yeni alışıorum bazen cok istiyorum ama dayanıcam

şiiiiişşşşşşşşşşşttttttttttttttttttt edaaaaa kızarım heeeee sigara yok unut asla içme. günah yavruna. kendini düşünmüyosan bebişini düşün. halam da kızına hamileyken içmiş. şimdi astımı var birde vücudu sürekli kitleler üretiyo. kız sürekli ameliyat olup aldırıyo. sebep anne karnındayken annesinin sigara içmesi. şimdi annesine çok öfkeli. ozaman bilinçli değilmiş kimse ama artık öyle değil. yardım al istersen ne yaparsan yap bırak nolur çok üzülürüm içtiğini duyarsam:14:

oplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 nehir1001+

iyi geceler nehircimmmmmmmmmm...:nazar::79::79:

Back
X