Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet canım yaa
kayınbabam evlendi
görümcemler bizdeydi bi haftadır
boş değildim demin gittiler bende hemen geldimm
sizi çoook özledimm yaaaa

aaa tebrik ederim canım Allah mesut etsin huzur versin insan o yaştan sonra başka ne isterkibizde seni çok özledik bebemmmmm

leyloş,çok yoruluyom kısssssssssss,kalkıp çay koymak bile yarım saatimi aldı,iki gün sonra ayım doluyo,bakalım napcam,daha karar veremedim.
step ve plates birlikte olan bi program var,ona mı başlasam,kondisyona mı devam etsem bilemiyorum.:122::122::124::124::124::118::118::119::119::119:

kızlar farkında mısınız çok uzun zamandan beri hepimiz bir araya geldikkk

dolsun göbüşlerrrr....ve ellerrr

evet cnm diyete başladım.ayy bayılırım su böreğineeeeeeeiyi yapmsın cnm küçük kaçamaklardan bişicik olmaz

hayırlı cumalar cnm

bana bestemi yaptın kızzzz:90:

slm cnm hoş geldin
nasıl kuzu bestemi beğendinmi bak eşin bile sana böle beste yazmazdı kıymetimi bil diyete başlamışsın hadi hayırlısı inş. rejim falan derken bi bakmışsın bebiş gelmiş bu mübarek gün hürmetine Rabbim nasip etsin canım
hayırlı cumalar kızlar,ben spordan geldim,daha kahvaltı yapcam,çayı bekliyorum.
sanada hayırlı cumalar canım spor ha ne güzel valla ben yatıp yatıp kalkıyom üstüne yemek yiyom sana afiyet olsun canım

evet canım ya...sana hak veriyorum kardelencim..spor yapmak insanı yoruyor..bende hamile olmadan önce yürüyüş bandı almıştık eve onda yürüyordum...insan nasıl ter atıyor...çalışmalarını aksatma..inşallah Rabbim mükafatını verir tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…