Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim kadar sakarı varmı bugün balık temizlerken dikenini elime batırdım çok acıyo ya :96::96::96::96::96::96::96::96:
kızlar benim kadar sakarı varmı bugün balık temizlerken dikenini elime batırdım çok acıyo ya :96::96::96::96::96::96::96::96:
evet biz mahşerin dört atlısı fantastik dörtlüyüz Rabbim ayırmasın canlarımtamam talım kendine iyi bak yine gel zeloşum byyyyy
mahşerin dört atlısı heheheheee
geçmiş olsun tatlım , tabii siz birsey diyemezsiniz, onların engel olması gerekiyordu, neyse nazar cıksın ordan tatlım....
ayyyyy kıyamam men ya geçmiş olsun canım.ama canım böyle dorunlu çocuğu olanlar ya biyere gitmeyecek yeda gittilermi çok dikkatli olacak Allah kimseye vermesin zor bidurum yani.sende üzülme sen herşeyin en iyisine layıksın daha güzellerini alırsın yeterki sana ve eşine bişey olmasın.garantisi bitmemişse servisiyle konuşun belki değişirler
ayyy zelalımm üzüldüm inanki yaaaaaaaa![]()
günaaaaaaaaydın kızlaaaaaaaar
mutlu pazarlar bugün çok güzel bir gün güneş var hava güzel içim kıpır kıpır
![]()
çok fenayım canım eşimin yanına bile gidemendimbulantım var bitkinim halsizimm :94::94:kardeşime gideceğim yatacağım orada bana yemek
hazırlıyormuş öyle dediii
![]()
saram kıyamam sanaama ne demişler balığı seven dikenine katlanır
![]()
evet biz mahşerin dört atlısı fantastik dörtlüyüz Rabbim ayırmasın canlarım
ay kızlar çok sağolun yapcak bi şey yok ne diyelim cana gelen mala gelsin deme ama![]()
aaaaaaa herkesler gitmiş
yalnızım dostlarım yalnızım yalnız
bende gidim işimi yapim bari
öpt. şekeylerrrrrrrrr![]()
mutlu pazarlar hayatımmm. biz güne geç başladık eşimle. bu gece nöbete gidicek diye siyah perdemizi kapattık ışık girmesin odaya dedik kaçta kalkarsak kalkalım. bi daha denemicem çünküüüüüüü saat 1 de kalktık![]()
başlığı görünce bende yazayım belki bir cevaplayan olur dedim benim 3 haziranda olmam gerekiyordu dedim ben 4 haziranı baz alıyım bugün 5 haziran ben dün test yaptım ilk 3 dk test tek çizgiydi bende moral gitti bıraktım banyoda sopnra aklıma gelince banyoya gittim testi atmaya tabi üstünden 15 dk falan geçmiştr çift çizgiydi diğeri kadar belirgin değildi ama...çok rahat görünüyor.şimdi ben hamile olabilirmym kimysal gebelik geçirdm kan testi yaptrmaya korkuyorum.teste çok geç mi bakmışım 10 dk sonrasını dikkate almayın yazıyordu üzerinde
başlığı görünce bende yazayım belki bir cevaplayan olur dedim benim 3 haziranda olmam gerekiyordu dedim ben 4 haziranı baz alıyım bugün 5 haziran ben dün test yaptım ilk 3 dk test tek çizgiydi bende moral gitti bıraktım banyoda sopnra aklıma gelince banyoya gittim testi atmaya tabi üstünden 15 dk falan geçmiştr çift çizgiydi diğeri kadar belirgin değildi ama...çok rahat görünüyor.şimdi ben hamile olabilirmym kimysal gebelik geçirdm kan testi yaptrmaya korkuyorum.teste çok geç mi bakmışım 10 dk sonrasını dikkate almayın yazıyordu üzerinde
olsun sefanız olsun canım iyi yapmışsınız dinlenmişsiniz ne güzel şimdi uykunu aldın ya nehircim artıkın sabaha kadar görüşürüz tamam mı![]()
artık bi zahmet birilerinin adet tarihi geciksin...ne bu yaa kimsede tık yokkkk![]()
canım hoşgeldinben idrar tahliline tamamen güvensiz biriyim. benim de çıkmamıştı. hemde bebeğim 5 haftalık olmasına rağmen. sen kan tahlilini yaptır bence hiç beklemeden korkma. inşallah bebişin gelmiştir sana. tahlilini yaptırınca gel bizede söyle sonucunu
![]()
15 dakka çok geç bi zaman değil canım inşallah hamilesindir yarın bide kan testi yap korkma korkunun ecele faydası yok biliyosun öğrenirsen için rahatlar belirsizlik daha kötü bence