Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kıjlar ben geldim :91::91: kaynım geldi eşimle balkona çıktılar kahvelerini içiyolar pc de bana kaldı:9::9::9:

tamam talım kendine iyi bak yine gel zeloşum byyyyy

mahşerin dört atlısı heheheheee
evet biz mahşerin dört atlısı fantastik dörtlüyüz Rabbim ayırmasın canlarım:48::48::48:
geçmiş olsun tatlım , tabii siz birsey diyemezsiniz, onların engel olması gerekiyordu, neyse nazar cıksın ordan tatlım....

ayyyyy kıyamam men ya geçmiş olsun canım.ama canım böyle dorunlu çocuğu olanlar ya biyere gitmeyecek yeda gittilermi çok dikkatli olacak Allah kimseye vermesin zor bidurum yani.sende üzülme sen herşeyin en iyisine layıksın daha güzellerini alırsın yeterki sana ve eşine bişey olmasın.garantisi bitmemişse servisiyle konuşun belki değişirler

ayyy zelalımm üzüldüm inanki yaaaaaaaa:59::59::59:

ay kızlar çok sağolun yapcak bi şey yok ne diyelim cana gelen mala gelsin deme ama:69::69::69::69:

aaaaaaa herkesler gitmiş :30::30::30::30::30:

:24: yalnızım dostlarım yalnızım yalnız:43::43::43::43:
bende gidim işimi yapim bari:31::31::31::31::31:
öpt. şekeylerrrrrrrrr:54::48::48::48:

günaaaaaaaaydın kızlaaaaaaaar :3::3::3::3::3::3::3::3::3:

mutlu pazarlar bugün çok güzel bir gün güneş var hava güzel içim kıpır kıpır

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::62::62::62:

mutlu pazarlar hayatımmm. biz güne geç başladık eşimle. bu gece nöbete gidicek diye siyah perdemizi kapattık ışık girmesin odaya dedik kaçta kalkarsak kalkalım. bi daha denemicem çünküüüüüüü saat 1 de kalktık :27::27::27::27:

çok fenayım canım eşimin yanına bile gidemendim:59::59::59: bulantım var bitkinim halsizimm :94::94:kardeşime gideceğim yatacağım orada bana yemek:56: hazırlıyormuş öyle dediii:70:

kıyamam sanaaa:59: kendine dikkat et canımmmm. kardeşininde ellerine sağlık :29:güzel güzel ilgilenir seninle bişeyciğin kalmaz hayatım. eşin nasıl?

başlığı görünce bende yazayım belki bir cevaplayan olur dedim benim 3 haziranda olmam gerekiyordu dedim ben 4 haziranı baz alıyım bugün 5 haziran ben dün test yaptım ilk 3 dk test tek çizgiydi bende moral gitti bıraktım banyoda sopnra aklıma gelince banyoya gittim testi atmaya tabi üstünden 15 dk falan geçmiştr çift çizgiydi diğeri kadar belirgin değildi ama...çok rahat görünüyor.şimdi ben hamile olabilirmym kimysal gebelik geçirdm kan testi yaptrmaya korkuyorum.teste çok geç mi bakmışım 10 dk sonrasını dikkate almayın yazıyordu üzerinde

saram kıyamam sana :48::48:ama ne demişler balığı seven dikenine katlanır:60::60::60::60:

evet öyle demişler dimi balığı çok seviyom men :9::9::9::9::9::9:

evet biz mahşerin dört atlısı fantastik dörtlüyüz Rabbim ayırmasın canlarım:48::48::48:

ay kızlar çok sağolun yapcak bi şey yok ne diyelim cana gelen mala gelsin deme ama:69::69::69::69:

haklısın canım Allahım sizi korusun bitanem

aaaaaaa herkesler gitmiş :30::30::30::30::30:

:24: yalnızım dostlarım yalnızım yalnız:43::43::43::43:
bende gidim işimi yapim bari:31::31::31::31::31:
öpt. şekeylerrrrrrrrr:54::48::48::48:

ditme men buydayım:58::58::58::58::58:

mutlu pazarlar hayatımmm. biz güne geç başladık eşimle. bu gece nöbete gidicek diye siyah perdemizi kapattık ışık girmesin odaya dedik kaçta kalkarsak kalkalım. bi daha denemicem çünküüüüüüü saat 1 de kalktık :27::27::27::27:

olsun sefanız olsun canım iyi yapmışsınız dinlenmişsiniz ne güzel şimdi uykunu aldın ya nehircim artıkın sabaha kadar görüşürüz tamam mı:34::34::34::34::34:

başlığı görünce bende yazayım belki bir cevaplayan olur dedim benim 3 haziranda olmam gerekiyordu dedim ben 4 haziranı baz alıyım bugün 5 haziran ben dün test yaptım ilk 3 dk test tek çizgiydi bende moral gitti bıraktım banyoda sopnra aklıma gelince banyoya gittim testi atmaya tabi üstünden 15 dk falan geçmiştr çift çizgiydi diğeri kadar belirgin değildi ama...çok rahat görünüyor.şimdi ben hamile olabilirmym kimysal gebelik geçirdm kan testi yaptrmaya korkuyorum.teste çok geç mi bakmışım 10 dk sonrasını dikkate almayın yazıyordu üzerinde

canım hoşgeldin:29: ben idrar tahliline tamamen güvensiz biriyim. benim de çıkmamıştı. hemde bebeğim 5 haftalık olmasına rağmen. sen kan tahlilini yaptır bence hiç beklemeden korkma. inşallah bebişin gelmiştir sana. tahlilini yaptırınca gel bizede söyle sonucunu :61:

15 dakka çok geç bi zaman değil canım inşallah hamilesindir yarın bide kan testi yap korkma korkunun ecele faydası yok biliyosun öğrenirsen için rahatlar belirsizlik daha kötü bence

olsun sefanız olsun canım iyi yapmışsınız dinlenmişsiniz ne güzel şimdi uykunu aldın ya nehircim artıkın sabaha kadar görüşürüz tamam mı:34::34::34::34::34:

valla egede müsade etti aylarca uyumadığım kadar uyumuşum. nasıl mutluyum anlatamam :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: akşam girerim zaten kesin eşimde yok dizimde :27:

canım hoşgeldin:29: ben idrar tahliline tamamen güvensiz biriyim. benim de çıkmamıştı. hemde bebeğim 5 haftalık olmasına rağmen. sen kan tahlilini yaptır bence hiç beklemeden korkma. inşallah bebişin gelmiştir sana. tahlilini yaptırınca gel bizede söyle sonucunu :61:

sağlıklı olsun ama bir bebeğim olsun bende idrar testlerine güvenmiyorum ama kliniktekiler her ay bıktılar benden artık utanıyorum gitmeye..
bu kez beklemeyi yeğledim idrar testi aldım çift çizgi var ama...bilmiyorum.
rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

15 dakka çok geç bi zaman değil canım inşallah hamilesindir yarın bide kan testi yap korkma korkunun ecele faydası yok biliyosun öğrenirsen için rahatlar belirsizlik daha kötü bence

bugünü de atlatrsam inşallah gidicem belki havalrdan gecikme olmuşte yada stresten diye gitmedim tuttum kendimi ama belirti hiç yok

Back
X