sizi bıraka bilsem gideceğim ama
allah senin iyiliğini versin kızz![]()
canım bizde senden kopamıyoz bizi boynuzluyon ama olsun canın sağ olsun biz seni genede çok seviyoz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onlara 10 a kadar müsade verdim yoksa kötü şeyler yapcam![]()
kızlar selam, bizde internet gene nanay oldu, simdi esimin laptop'undan vınnn la girdim internete...
kızlar selam, bizde internet gene nanay oldu, simdi esimin laptop'undan vınnn la girdim internete...
yerim sizi ben bak ne careler buldum da geldim...![]()
slm canımm hoş geldin canım bişi sorcam vınndan memnunmusunuz bende kullanıyorum ama bitmesini bekliyorum sözleşmemn bitmesini
canım pek gecmısi okuyamadım, ne tehditi savurdun acep? yerim seni...hg canımdemek net yoktu ha bende ne tehtidler savurdum:78::78::78:ben ne bileyim hiç sana kötülük yaparmıyım kıj ben zaten karıncadan bile korkarım nasıl kötülük yapcam
:86::86::86:
![]()
nasılsın canım neler yaptın bugün![]()
canım iste anca is icin iyi genel evde kullanmaya yetersiz bence, devamlı internetteyiz bu gidip gelirken, yolculukta ve boyle net gidince iyi bitek ama cok gereksiz pahalı...
canım pek gecmısi okuyamadım, ne tehditi savurdun acep? yerim seni...
evdeydim canım, pike ile oynadım, yemek, iş gecti vakit.....
7.gün 36.2
8.gün 36.2 regli bitti
9.gün 36.2
10.gün 36.2
11.gün 36.0
12.gün 36.0
13.gün 36.0ua
14.gün 36.3
15.gün 36.0 u a
16.gün 36.0u a
17.gün 35.9 ua
18.gün 36.1ua
19.gün 36.1
zeynom ateş topiğine bugün geç yazdım kimseler kalmamış sen yorumlarmısın![]()
tatlım sanki daha catlamamıs gibi 1-2 gun daha gecsin bence ama sen calıs su sıralar zelalcam...
ates yukselene kadar calısmak lazım seninki yukselmedi daha
slm bende bebeğim olsun diye mücadele veriyorum
umarım herşey gönlünüzce olur çok zor yıpratıcı bir süreçmiş bu
kızlaaaaar ben geldim geçmişi okuyup geliyorum.
kızlaaaaar ben geldim geçmişi okuyup geliyorum.
selam tatlım, oncelikle hosgeldin... kendinden bahset biraz istersen... evet zor bi surec ama moral cok onemli, buradaki kızlar hep birbirimize destek olmaya calısıyoruz seker...slm bende bebeğim olsun diye mücadele veriyorum
umarım herşey gönlünüzce olur çok zor yıpratıcı bir süreçmiş bu
ay ben tehditmi yazmışım yalnış yazmışım canımpike senin kedinmi ne güzel sana arkadaşlık yapıyodur
![]()