Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sarammmmmmmm leyloşummmmm zeynommmmmmm maonyammmm ecemmmmmmmmm selinimmmmm edanımmmmmmm kardelencimmmmmmm diğer kıjlarrrrrr hadi gelinnnnnnn:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
yettim gariiiiiiiii zeloşummmmmmmm....:10::10::10::10::10::10: işten başımı kaşıyamıyorum ya...:nazar::9::9::9::9:
çok geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim ağrısıda inşallah en kısa zamanda geçer

hadi hayırlısı leylacım Allah kolaylık versin bacıma

bilmemki canım içi

sanada hayırlı günler zeloşum

iyi yürekli bacım allah dualarını kabul etsin inşallah en kısa zamanda sen başta olmak üzere hepimiz evlatlarımıza kavuşalım

edacım merhaba canım senin mercimeğinin iyi olmasına sevindim bacım menim

maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

canım bizde seni çok seviyoruz tatlı bacım menim
amin bacım..Allah razı olsun saracım..duanızı eksik etmeyin canlarım...:nazar::38::38::38:

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)
LeYLa_21 eda33+ zelalca+

nasılsınız kıjlarrrrrrr? zeloşum bu aralar görüşümez olduk tontişim...neler yapıyorsun seni kaçak?:nazar::38::38:

edoşşşşşşşş bebiş nasıl annesi...?:nazar::38::38:

canım bende MTHFR 677 mutasyonu heterozigot
MTHFR 1298 mutasyonu haterozigot
da sorun vardı dr diğerleri daha önemli bu iğneyle çözülecek bir sorun
her 10 kadından 8 tanesinde olur dedi

hımm evet canım işte ben suan iğne yapıorum göbegimden birde coraspirin kullanıyorum inşallah bebğim busefer benimle kalır sımsıkı tutunur annesine..

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)
LeYLa_21 eda33+ zelalca+

nasılsınız kıjlarrrrrrr? zeloşum bu aralar görüşümez olduk tontişim...neler yapıyorsun seni kaçak?:nazar::38::38:

edoşşşşşşşş bebiş nasıl annesi...?:nazar::38::38:

slm canım hoşgeldin biz iyiyiz sen ve mink busen nasıllar duydumki cantalar hazırlanmaya baslanmış busecikin gelmesine az kalmış maşallah sağlıkla geldin kuzum

hımm evet canım işte ben suan iğne yapıorum göbegimden birde coraspirin kullanıyorum inşallah bebğim busefer benimle kalır sımsıkı tutunur annesine..

canım zaten yapılacak bir şey yok
o iğnelere devam edeceksin aspirinde kulanacaksın birşey olmaz inşşşşşşşşşşşşş

inşallah yetercim ya inşallah...:nazar::38::38:

alınca yazarım tatlım ne aldığımı...o arkadaşın doğumu kolay olmuş..normal doğum yapmış...herkese tavsiye ediyordu topicte...doğum iznimi bu hafta doktorla konuşacaz...normalde 25 haziranda ayrılmam lazım canım..o zamana kadar çalışma raporu vermişti doktorum...:nazar::38::38:

tamam tatlım çok sağol bana büyük iyilik yapmış olursun:61: iyi hadi sevindim. az kalmış iznine. ama sende ağırlaştın tabi zor oluyodur senin için. kıyamam ben sana dinlen güzel güzel fırsat buldukça..

slm canım hoşgeldin biz iyiyiz sen ve mink busen nasıllar duydumki cantalar hazırlanmaya baslanmış busecikin gelmesine az kalmış maşallah sağlıkla geldin kuzum

hb bitanem...iyi olmanıza çok sevindin edacım...evet az kaldı ALLAHIN İZNİYLE tatlım..Rabbim hayırlısıyla cümlemizi kurtarsın sağlıkla inşallah edacım...güzel duaların için yürekten aminnnnnnnn diyorum canım benim...sende kendine ve bebişine dikkat et taze hamiş...doktora gittinmi?yada ne zaman gidecen?ayrıntı ver bize...:nazar::38::38:

geçmiş olsun nehircim..kulağına ne oldu tatlım ya?nazar mı değdi sana :nazar::nazar::38:

sağol leylam :69: duş alırken su kaçırdım kulağıma. çıktı sandım ama çıkmamış meğerse. tıkandı sonra ağrımaya başladı sonrada hiç bişey duymamaya başladım. dün gece artık çatlıcak gibi oldum. cuma günü temizlencekti ama dayanamadım gittim temizlediler. sabah baya kötüydüm de şimdi iyiye gidiyorum yavaş yavaş:nazar:
allah hepimizi nazarlardan korusun kuşum:nazar::nazar::nazar::nazar:

geçmiş olsun bitanem daha önce yazdım ama belki okumamışsındır sen geldin ama ben gidiorum biraz uzanayım herkse ii günler öptüm hepinizi

sağol leylam :69: duş alırken su kaçırdım kulağıma. çıktı sandım ama çıkmamış meğerse. tıkandı sonra ağrımaya başladı sonrada hiç bişey duymamaya başladım. dün gece artık çatlıcak gibi oldum. cuma günü temizlencekti ama dayanamadım gittim temizlediler. sabah baya kötüydüm de şimdi iyiye gidiyorum yavaş yavaş:nazar:
allah hepimizi nazarlardan korusun kuşum:nazar::nazar::nazar::nazar:

aminnnn nehircim...dikkat et kendine bitanem...yavaş yavaş hareket et...düzelmene sevindim tatlım...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::38::38::38:

hb bitanem...iyi olmanıza çok sevindin edacım...evet az kaldı ALLAHIN İZNİYLE tatlım..Rabbim hayırlısıyla cümlemizi kurtarsın sağlıkla inşallah edacım...güzel duaların için yürekten aminnnnnnnn diyorum canım benim...sende kendine ve bebişine dikkat et taze hamiş...doktora gittinmi?yada ne zaman gidecen?ayrıntı ver bize...:nazar::38::38:

canım cuma günü gidecem gelince yazarım öptüm ben kacar

Back
X