Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar bişey sorucam, şimdi bizim edasez kızımızın son durumu nedir? hamile di mi?
canım daha gününe 6 gün varmış ama silik ikinci çizgiyi görmüş.test yapıp yapmamak konusunda kararsızdı enson.6 gün daha beklesemmi diyodu.

saracım bak sana sattık bile onları ben senden aşırmıştım:60::60::60::60::60::60:

farkındayım canım benden aşırdığınızın.:9::9::9::9:

canım daha gününe 6 gün varmış ama silik ikinci çizgiyi görmüş.test yapıp yapmamak konusunda kararsızdı enson.6 gün daha beklesemmi diyodu.

hmmm.. daha 6 gun kala silik mi cıkmıs teste.. ilginc.. insallah hamiledir seker... kan testi yaptırsın o zaman edasez.. canım bekliyos haberlerini...

kızlar benimde idrarda çooook silik bi çizgi çıkmıştı bu ün akşam beşte yaptım şimdide o çizgi saldı kendini sarardı felan neden sizce
bide hamilemiyim

kızlar benimde idrarda çooook silik bi çizgi çıkmıştı bu ün akşam beşte yaptım şimdide o çizgi saldı kendini sarardı felan neden sizce
bide hamilemiyim

tatlım günün geçmişmiydi.eğer öyleyse silikde olsa ikinci gebesin demek.yarında kanda baktır inşallah hamilesindir.

bide hamilemiyim

tatlım sabah ilk idrarla dene testi, silik cıkarsa da kosup kan testi yaptır hemen en kesin sonuc oyle olur, simdi gormeden ne desek bos seker...

Back
X