hepinize ii geceler kıslarrr behlül kaçaaarrrrrr![]()
edacım daha erkendi ya nere kaçıyon :84::84::84:iyi geceler canım öpt.byyyyyyyy

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepinize ii geceler kıslarrr behlül kaçaaarrrrrr![]()
mersi şekerim
ama artık o nokta ilşe virgül kavuşsa çok iyi olacak
yoksa haklarında hiçte hayıtlı şeyler düşünmüyorum![]()
kız nire?? zaten sesin cıkmadı pek... operim guzelcim, iyi aksamlar..
semi iyi geceler seker...
o zaman ne duruyosun git ve kavuştur garipleri dindir hasreti:88::88::88::88::88:
teşekküy edeyim canım![]()
kızlar bu hafta böleee kociş evde az girerim muhtemelen size iyi muhabbetler öpüldünüz şekerler sabah grşürüzzz....
bunlar size![]()
kızlar bu hafta böleee kociş evde az girerim muhtemelen size iyi muhabbetler öpüldünüz şekerler sabah grşürüzzz....
bunlar size![]()
canım daha gününe 6 gün varmış ama silik ikinci çizgiyi görmüş.test yapıp yapmamak konusunda kararsızdı enson.6 gün daha beklesemmi diyodu.kızlar bişey sorucam, şimdi bizim edasez kızımızın son durumu nedir? hamile di mi?
saracım bak sana sattık bile onları ben senden aşırmıştım![]()
kızlar bişey sorucam, şimdi bizim edasez kızımızın son durumu nedir? hamile di mi?
zelal hasret gidermedealmadan bebuk gelmiyo malum...
![]()
canım daha gününe 6 gün varmış ama silik ikinci çizgiyi görmüş.test yapıp yapmamak konusunda kararsızdı enson.6 gün daha beklesemmi diyodu.
ahhhhhhhh zeynepcim o hasret hiç dinmezki![]()
kızlar benimde idrarda çooook silik bi çizgi çıkmıştı bu ün akşam beşte yaptım şimdide o çizgi saldı kendini sarardı felan neden sizce
bide hamilemiyim
kızlar benimde idrarda çooook silik bi çizgi çıkmıştı bu ün akşam beşte yaptım şimdide o çizgi saldı kendini sarardı felan neden sizce
bide hamilemiyim