Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hayallerinimi yıktım :)))))))))))))) niye kız ben dolmalarımı hep gece sarıyodum ve derin dondurucuya atıyodum dikkat ediyorduysan yeri gelmediği için söylememişimdir çalıştığımı canım hem önemlimiki önemli olan burada arkadaşlığımız paylaştığımız dostluğumuz değilmi canım

ya şaka yapıyorum tabikide.mılleri kafadan no atarak yapıyoz,kimisi tutuyo,kimisi tutmuyo malesef
bak bunlar tutanlar:52::33::1:49:
ezberimde olanlar

iyiyim canım sen nasılsın bebişin nasıl kaç aylık oldunuz tatlım

iyi olmana sevindim canım valla 24+3 yanı altıncı ay bitti sayılır allahın izniyle...

bu arada saracım bende seni evde biliyodum tatlım calıştıgını duyunca sasırdım

iyi olmana sevindim canım valla 24+3 yanı altıncı ay bitti sayılır allahın izniyle...

bu arada saracım bende seni evde biliyodum tatlım calıştıgını duyunca sasırdım

tatlım bunun hiç konusu olmadığı için bende söylemek gereği duymadım hepsi bu.

ayrıca iyi olmanıza sevindim kendine dikkat et doğuma az kalmış tatlım

tatlım bunun hiç konusu olmadığı için bende söylemek gereği duymadım hepsi bu.

ayrıca iyi olmanıza sevindim kendine dikkat et doğuma az kalmış tatlım

tabiki seninde dediğin gibi önemli olan dostlugumuz ama seni gözümün önünde canlandırdıgımda tam bir ev hanımı düşünmüştüm oyüzden...

az kaldı evet zaman ne cabuk gecio daha dün gibi hamileyim demiştim size kucagıma aldıgım günüde yazmak nasip olur inşallah bugün bebeğin kalp incelemesi yapıld cok şükür hersey iyiymiş birde 2.tetanoz asımı oldum kolum biraz agrıyoooo

tabiki seninde dediğin gibi önemli olan dostlugumuz ama seni gözümün önünde canlandırdıgımda tam bir ev hanımı düşünmüştüm oyüzden...

az kaldı evet zaman ne cabuk gecio daha dün gibi hamileyim demiştim size kucagıma aldıgım günüde yazmak nasip olur inşallah bugün bebeğin kalp incelemesi yapıld cok şükür hersey iyiymiş birde 2.tetanoz asımı oldum kolum biraz agrıyoooo

geçmiş olsun canım kalbini ferah tut bebeğini kollarına alacağında günlerde gelecek hemde yakında canım menim

:70::70::70:
saracım,ben çıkıyorum,hepinize hayırlı geceler
edacım,tatilde çalıştığın yere gelip,seni bulmayı planlıyodum,şişko karnından tanırım diye düşündüm ama gelmek nasib olmadı bi türlü.

edacım,tatilde çalıştığın yere gelip,seni bulmayı planlıyodum,şişko karnından tanırım diye düşündüm ama gelmek nasib olmadı bi türlü.

sanada iyi geceler canım Allaha emanet ol öptüm byyyyy

yaaa keske gelseydin ne güzel olurdu cok isterdim seni tanımayı benim için büyük sürpriz olurdu kısmet değilmiş bidahaya gelirsen ve hala orda calışıyor olursam mutlaka beklerim....iyi geceler canım

yaaa keske gelseydin ne güzel olurdu cok isterdim seni tanımayı benim için büyük sürpriz olurdu kısmet değilmiş bidahaya gelirsen ve hala orda calışıyor olursam mutlaka beklerim....iyi geceler canım
inşallah edacım yaaa,kısmet olursa görüşürüz bi gün
gunaydin kizlar nasilsiniz :9::9::9::9::9::9::9:

cadıcım,sende durumlar nedir canım,neler yapıyosun?

Back
X