Sabırla Bebeğini Bekleyenler

merhaba sekerler nasılsınız...

benim 1-2 gündür canım sıkkındı doktor amniyon sıvının biraz fazla oldugunu söylemisti.. sonra seker yükleme testi, idrar tahlili, kan tahlili falan yapıldı, hamd olsun temiz cıktı.. sonra sıvı cok fazla degil biraz fazla dedi biraz daha düzelir gibi oldum... ama daha sık kontrol altında tutacak..

insallah bir aksilik ve ters bir durum yoktur.. kızlar dua edin benim icin nolur...

onun dısında sükür iyiyiz... sizlerde iyi olun....... sevgiler

benim 1-2 gündür canım sıkkındı doktor amniyon sıvının biraz fazla oldugunu söylemisti.. sonra seker yükleme testi, idrar tahlili, kan tahlili falan yapıldı, hamd olsun temiz cıktı.. sonra sıvı cok fazla degil biraz fazla dedi biraz daha düzelir gibi oldum... ama daha sık kontrol altında tutacak..

insallah bir aksilik ve ters bir durum yoktur.. kızlar dua edin benim icin nolur...

geçmiş olsun canım ama şükür sonuçların temiz çıkmış kalbini ferah tut herşey güzel olacak Allah yardımcınız olsun seninde bebeğininde tatlım menim

tatlım süper menü varmıs...:34::34:

neler yaptın seker? nasıl gidiyor tasinma mevzuları, nerdesin simdi merak ettim :26::26: istanbulda mı?

tatlım dün döndük Allah izin verirse hafta içi evi taşırız heralde sende benim için dua et tatlım nolur herşey iyi ve kolay olsun

Son düzenleme:

geçmiş olsun zeynepcim,inşallah sağ salem alırsın yavrunu kucağına,rabbim acısını göstermesin.

benim midem bulanmıyo prensesim,sadece böyle hani fazla ilaç içersin de kokar ya,öyle bi durum var,bazen su içtiğimde de aynı tat oluyo.
başka bi durum yok.

ağızda metal tadı ya da tat kaybı bende de var.....
inş hiç olmasın bulantın.....
aşerdiğin bir şey var mı?

Back
X