canım benim ablamın amniyo sıvısı 2 bebeğin sıvısı kadardı ama hiç bir sıkıntı yaşamadı bebişimiz doğdu yaşına bile giricek korkma sakın
amin ... Rabbim kimseye evlad acısını göstermesin insallah...geçmiş olsun zeynepcim,inşallah sağ salem alırsın yavrunu kucağına,rabbim acısını göstermesin.
geçmiş olsun canım ama şükür sonuçların temiz çıkmış kalbini ferah tut herşey güzel olacak Allah yardımcınız olsun seninde bebeğininde tatlım menim
zeynoooooooooooooom
Tatlım sen geldin benim cıkmam lazım... esimle film izlicez iceride... sonra konusuruz insallah tatlım, iyi bak kendine....
merhaba sekerler nasılsınız...
benim 1-2 gündür canım sıkkındı doktor amniyon sıvının biraz fazla oldugunu söylemisti.. sonra seker yükleme testi, idrar tahlili, kan tahlili falan yapıldı, hamd olsun temiz cıktı.. sonra sıvı cok fazla degil biraz fazla dedi biraz daha düzelir gibi oldum... ama daha sık kontrol altında tutacak..
insallah bir aksilik ve ters bir durum yoktur.. kızlar dua edin benim icin nolur...
onun dısında sükür iyiyiz... sizlerde iyi olun....... sevgiler
merhaba sekerler nasılsınız...
benim 1-2 gündür canım sıkkındı doktor amniyon sıvının biraz fazla oldugunu söylemisti.. sonra seker yükleme testi, idrar tahlili, kan tahlili falan yapıldı, hamd olsun temiz cıktı.. sonra sıvı cok fazla degil biraz fazla dedi biraz daha düzelir gibi oldum... ama daha sık kontrol altında tutacak..
insallah bir aksilik ve ters bir durum yoktur.. kızlar dua edin benim icin nolur...
onun dısında sükür iyiyiz... sizlerde iyi olun....... sevgiler
merhaba zeynepcim üzülme canım dualarım seninle allahım sağ salim kavuştursun seni yavruna inşallah... yarında benim kontrolüm var umarım iyi gecer allah hayırlı haberler duymayı nasip eder...
ben düzenli takip edemediğim için kaçırıyorumm
canım ben hamile olmadım hiç ama olanlardan bildiğim kadaryla böyle ufak efek şeylerden sorun olmuyor diye biliyorum kız kardeşimin arakadaşı tüp bebk yaptırdı ve kıza değrlerin çok yüksek amiyosentez demişlerdi kız gitti ama o iğnenin acısına dayanamayıp yaptırmadı kaderime dedim dedi şimdi 7 aylık dr hiç bir sorun yok demişşş
rabbim sağlıkla kucaklamyı nasip etsin
insallah amin canım....saol sekercim duaların icin... insallah seninde kontrolun cok iyi gecer canım... saglıkla büyüsün bebisler insallah...
saol yetercim.... amin insallah.. Allah sırasını bekleyen herkesin kucagini saglikli, hayırlı bebislerle doldursun insallah....
selam kızlar! İnanın forumu hamilelik düşündüğümden beri yani 4 aydır takip ediyorum ama yeni üye oldum.. Ve okudukca moral buluyorum.çünkü hala ne gelen var ne giden((((((((
nerelerdesinizzzz kuzularrrrr
selam canım arkadaşlarımmmmmmm
selam kızlar! İnanın forumu hamilelik düşündüğümden beri yani 4 aydır takip ediyorum ama yeni üye oldum.. Ve okudukca moral buluyorum.çünkü hala ne gelen var ne giden((((((((
slmm tatlımselam canım arkadaşlarımmmmmmm
merhaba tatlım nasılsın artık sık gelmiyosun
selam nehircim nasılsın ege nasıl
slmmm
ben yine kırmızı kartı yedimmm.yine doktor yolları gözüktü banaaaoff şizofrenler gibi kafamda herkesin sesleri uçuşuoo.kaynanamın herkese söyleyelim sana dua etsinler demelerii zaten çoğu kişi bilio benim doktora gittimi kendinin sçylemek istekleri eltileriii onlarda zaten çocuğum olmuo die 4köşelerr.kaynanam kendi sorununa gelince aman onlara söylemem sevinirler dio benim herşeyimi bi millete anlatıooo
yine doktora gidicemm ve yineeee o acılarıı ızdıraplarıı çaresizliği çekecem tek başımaaa.kimseee beni anlamıyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?