Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hepimizin sığınacağı tek kapı orası canım.Rabbim bizi dergahından çevirmez inşallah bu kurban bayramının hac günlerinin hatırına inşallah sağlıkla sıhhatle yaşamayı ve yavrularımıza kavuşmayı nasip eder bize inşallah.

inşşş sarammm inşşşş ne bileyim kuzummm ben hep sıkıntılı bir yaşam sürdümm 8 sene olduuu evleneli ama hala bir bebeğim yok ve artık umudum bitiyorrrr rabbime sığınıyorummmmm yalvarıyorum ne olur umutsuz bırakma beni diyeeeee ama ne bileyimmmm bu durumamı alıştım yoksaa kabulmü ettim artık eskisi giib değilimmm yada bastırdım duygularımı işte bir şeyler oldu ama ne bilmiyorummmm

bu gün yeğenimle dışarıya çıktık:44::44::44: onun o küçücük eli avucumdayken benim bebeğimiş gibi hissetimm:14::14::14: teyde teydediğim derkennn (benim bebeğim lsaydı)bana anne annediğim dediğini düşündümmm:14::14::14::14: ona seni seviyorum dediğinde bende seni derken hisetiklerime bakınca benim bebeğim olsaydı duygularım değişik olurmuydu diye düşündümmm:44::44::44::44: yemek yerken bana ekmeğinde verirmisin diyişine hayran hayran baktımmm:31::31::31::31: ben evlendiğimde bebeğim olsaydı şimdi okula başlamış olacaktı çoktannnnn :14::14::14::14:ama olmadı:50::50: ama gelmdi:50::50: ben ne kadar çok istersem isteyeyim bekleyeyeim gelmediiii :50::50::50: ne kadar bekleyeceğim onuda bilmiyorum:18::18::18: bu hasretin bir sonu varmı bilmiyorummm:50::50::50::50: ama ben onu çok özledimmmmmm hemde çokkkk:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

bu gün yeğenimle dışarıya çıktık:44::44::44: onun o küçücük eli avucumdayken benim bebeğimiş gibi hissetimm:14::14::14: teyde teydediğim derkennn (benim bebeğim lsaydı)bana anne annediğim dediğini düşündümmm:14::14::14::14: ona seni seviyorum dediğinde bende seni derken hisetiklerime bakınca benim bebeğim olsaydı duygularım değişik olurmuydu diye düşündümmm:44::44::44::44: yemek yerken bana ekmeğinde verirmisin diyişine hayran hayran baktımmm:31::31::31::31: ben evlendiğimde bebeğim olsaydı şimdi okula başlamış olacaktı çoktannnnn :14::14::14::14:ama olmadı:50::50: ama gelmdi:50::50: ben ne kadar çok istersem isteyeyim bekleyeyeim gelmediiii :50::50::50: ne kadar bekleyeceğim onuda bilmiyorum:18::18::18: bu hasretin bir sonu varmı bilmiyorummm:50::50::50::50: ama ben onu çok özledimmmmmm hemde çokkkk:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Benim de 1,5 yaşında minicik bi yeğenim var.Aklıma okuyunca o geldiiiiiiiii.Bazen diyorumki onu bu kadar çok seviyorsam acaba kendi bebişimi ne kadar çok seveceğimkiii.... Herhalde annelik acaip değişik ve süper bi duygudurrrr...Hepimiz için duacıyımmmm

Benim de 1,5 yaşında minicik bi yeğenim var.Aklıma okuyunca o geldiiiiiiiii.Bazen diyorumki onu bu kadar çok seviyorsam acaba kendi bebişimi ne kadar çok seveceğimkiii.... Herhalde annelik acaip değişik ve süper bi duygudurrrr...Hepimiz için duacıyımmmm

inşşşşşşş bir gün bizde tadarız anneliği

merhaba tatlım nasılsın artık sık gelmiyosun

selam nehircim nasılsın ege nasıl

slmmm

ben yine kırmızı kartı yedimmm.yine doktor yolları gözüktü banaaa:43::43:off şizofrenler gibi kafamda herkesin sesleri uçuşuoo.kaynanamın herkese söyleyelim sana dua etsinler demelerii zaten çoğu kişi bilio benim doktora gittimi kendinin sçylemek istekleri eltileriii onlarda zaten çocuğum olmuo die 4köşelerr.kaynanam kendi sorununa gelince aman onlara söylemem sevinirler dio benim herşeyimi bi millete anlatıooo :43:

yine doktora gidicemm ve yineeee o acılarıı ızdıraplarıı çaresizliği çekecem tek başımaaa.kimseee beni anlamıyorrr:43:

sara:
iyiyiz canım ikimizde. ege artık başını tutabiliyo elleri ayakları hep üşüyo bide gözlerinin rengi artık oturdu kesinleşti yeşil:nazar::nazar: gelişmeleri bunlar. bayramlık aldık ona takım elbise. büyük geldi kestirdik paçalarını falan minik adam oldu teyzesi :1: sen nasılsın? yolculuk ne zaman?

maonya:
tatlım üzme kendini nolursun. o küçük beyinli insanlara kafanı takma lütfen. allah onlara akıl fikir versin... sanda sağlık versin tatlımmmmm olumlu düşün ki olumlu şeyşer yaşa. umutsuz olma canımarkadaşım seni çok iyi anlıyoruz biz. yanlız değilsin. bebiş bekleyen yolunu gözleyen tek sen değilsin be kuzum bu bir kusur değil ayıp değil. topğla kendiniolumlu düşünerek git doktora. umutsuz gitme lütfen bu kez olcak diye git psikolojinin önemini her defasında anlatıyoruz sana. beni düşün işte... öpüyorum hayatım seni...

yeter:
canımbenim o kadar tanıdıkki yazdıkların bana... ahhh ahhhh yeğenim bana anneler günündehediye almıştı o gün ağladığım kadar hiç ağlamadım ben... aynı şeyleri düşündüm aynı şleyleri yaşadım... allahım herkese nasip etsin anneliği gerçekten tarifi yok... herzaman dualarımdasınız canlarımbenim güzel arkdaşlarım. üzülmeyin hiç nolur gelcek yeğenlerim karnınıza koncak allahın izniyle. öpüyorum çok çok:54:

inşşş sarammm inşşşş ne bileyim kuzummm ben hep sıkıntılı bir yaşam sürdümm 8 sene olduuu evleneli ama hala bir bebeğim yok ve artık umudum bitiyorrrr rabbime sığınıyorummmmm yalvarıyorum ne olur umutsuz bırakma beni diyeeeee ama ne bileyimmmm bu durumamı alıştım yoksaa kabulmü ettim artık eskisi giib değilimmm yada bastırdım duygularımı işte bir şeyler oldu ama ne bilmiyorummmm

insanoğlu neye alışmıyorki yeterim bizde zamanla bilinçaltımızda bunu farketmesekde kabulleniyoruz aslında ama umutsuzluk yok illa gelecek bu veletler illa gelecek :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

seni o kadar iyi anlıyorumki bi çocuğu sevecek olsam kucağıma alsam hemen çevremdekiler kucağına çok yakıştı seninde olur inşallah demelerine içten içe o kadar bozuluyorumki hani belki onlar kötülük yapmak için demiyolar ama benim hassas noktam bu bazen acaba kucağıma almasam mı sevmesemmi diyorum ama insan bi bebeği nasıl sevmez benim hiç kıskançlık huyum yoktur ama insanlar senin bebeğin olmadığı için bi bebeği sevmeye kalktığında kıskançlık göstereceğini düşünüyolarya işte o zaman çok üzülüyorum.

duaların için sağol canım :16::16::16:

sara:
iyiyiz canım ikimizde. ege artık başını tutabiliyo elleri ayakları hep üşüyo bide gözlerinin rengi artık oturdu kesinleşti yeşil:nazar::nazar: gelişmeleri bunlar. bayramlık aldık ona takım elbise. büyük geldi kestirdik paçalarını falan minik adam oldu teyzesi :1: sen nasılsın? yolculuk ne zaman?

maonya:
tatlım üzme kendini nolursun. o küçük beyinli insanlara kafanı takma lütfen. allah onlara akıl fikir versin... sanda sağlık versin tatlımmmmm olumlu düşün ki olumlu şeyşer yaşa. umutsuz olma canımarkadaşım seni çok iyi anlıyoruz biz. yanlız değilsin. bebiş bekleyen yolunu gözleyen tek sen değilsin be kuzum bu bir kusur değil ayıp değil. topğla kendiniolumlu düşünerek git doktora. umutsuz gitme lütfen bu kez olcak diye git psikolojinin önemini her defasında anlatıyoruz sana. beni düşün işte... öpüyorum hayatım seni...

yeter:
canımbenim o kadar tanıdıkki yazdıkların bana... ahhh ahhhh yeğenim bana anneler günündehediye almıştı o gün ağladığım kadar hiç ağlamadım ben... aynı şeyleri düşündüm aynı şleyleri yaşadım... allahım herkese nasip etsin anneliği gerçekten tarifi yok... herzaman dualarımdasınız canlarımbenim güzel arkdaşlarım. üzülmeyin hiç nolur gelcek yeğenlerim karnınıza koncak allahın izniyle. öpüyorum çok çok:54:

nehirim iyi yürekli arkadaşım menim seninde egeninde iyi olmasına çok sevindim.demek küçük adam oldu benim yeğenim ha kırkbirkere maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar: yerim onu men yer Allah onu sana çok bağışlasın canım menim

maonyam canım üzülme ne çektiğimizi ne yaşadığımızı ancak biz biliriz boş boş konuşan insanlarına çenesine bi tane vuracaksın bidaha hiç konuşamayacaklar :57::57::57::57::57::57::57::57::57::57:ama olmuyo işte.:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:boşver kaynanaı eltilerini onlar kendi dertlerine yansınlar sen eşinle mutlumusun gerisini boşver :8::8::8::8::8::8::8::8::8:daha senin yaşın kaç bitanem.elbet çocuğun olacak tıp bu kadar ilerlemişken kısırlık diye bişey zaten yok yeterki Allah Ol desin.Yüce Rabbimde kullarını darda bırakmaz ancak sevindirmeden önce kullarına bana sabır gösteriyormu diye bi müddet dener bizde o deneme sürecindeyiz inşallah en kısa zamanda atlatacaz bu zamanları ve evlatlarımızı kucaklayacaz.o zaman boş boğaz insanlar bizim ne mükemmel anne ne mükemmel bir eş olduğumuzu görüp çatır çatır çatlayacaklar :21:bizde onlara bakıp gülüp tadını çıkaracaz.:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:emin ol inan buna canım bacım sen benim en küçük kardeşimden bile küçüksün acele etmene gerek yokki.ben acele etsem neyse be maonyam :14:yaş gidiyo 37 yaşındayım herhaliyle riskli gebelik olacak benimki ama Allah yardım ettikten sonra olur dimi.canım inan hiç kimse bizim bi damla gözyaşımıza bile değmez. :48::48::48::48::48::48::48::48::48:
cnmm ilk yazdığın cümleye ne kadar güldümmm.şu kaynanamın çenesine bi tane vursan dünyalar benim olur.:1::1:
bu gün yeğenimle dışarıya çıktık:44::44::44: onun o küçücük eli avucumdayken benim bebeğimiş gibi hissetimm:14::14::14: teyde teydediğim derkennn (benim bebeğim lsaydı)bana anne annediğim dediğini düşündümmm:14::14::14::14: ona seni seviyorum dediğinde bende seni derken hisetiklerime bakınca benim bebeğim olsaydı duygularım değişik olurmuydu diye düşündümmm:44::44::44::44: yemek yerken bana ekmeğinde verirmisin diyişine hayran hayran baktımmm:31::31::31::31: ben evlendiğimde bebeğim olsaydı şimdi okula başlamış olacaktı çoktannnnn :14::14::14::14:ama olmadı:50::50: ama gelmdi:50::50: ben ne kadar çok istersem isteyeyim bekleyeyeim gelmediiii :50::50::50: ne kadar bekleyeceğim onuda bilmiyorum:18::18::18: bu hasretin bir sonu varmı bilmiyorummm:50::50::50::50: ama ben onu çok özledimmmmmm hemde çokkkk:43::43::43::43::43::43:

:43::43::43::43::43::43:

doktora gittim.iğne tedavesi hem bünyene hem cebine zarar dedi.ve bu ay klomen yazdı.aslında ben bu ay sadece yumurtalarım kendiliğnden nasıl gelişio onu izlemek istedimm.kullanmasammı napsamm???kilo yapar diede korkuyrmmm:31:sizce klomeni kullanıymmı.klomenle benim yumuoşlarım hiç büyümüokii?boşuna kullunacam.

genetik testimiz içinde kan verdik 360ytl aldılarrr:50::50:inşşş sonucu güzel çıkarr

sara:

maonya:

yeter:

seni o kadar iyi anlıyorumki bi çocuğu sevecek olsam kucağıma alsam hemen çevremdekiler kucağına çok yakıştı seninde olur inşallah demelerine içten içe o kadar bozuluyorumki hani belki onlar kötülük yapmak için demiyolar ama benim hassas noktam bu bazen acaba kucağıma almasam mı sevmesemmi diyorum ama insan bi bebeği nasıl sevmez benim hiç kıskançlık huyum yoktur ama insanlar senin bebeğin olmadığı için bi bebeği sevmeye kalktığında kıskançlık göstereceğini düşünüyolarya işte o zaman çok üzülüyorum.

cnmm ilk yazdığın cümleye ne kadar güldümmm.şu kaynanamın çenesine bi tane vursan dünyalar benim olur.:1::1:

:43::43::43::43::43::43:

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Çaresizliği de yaratan O, Çareyi de yaratan O,
Mutluluğu da yaratan O, Mutsuzluğu da yaratan O,
Kalk, silkelen, kendine gel! Umutsuzluğa sarılma, umutsuzluk şeytandandır!
Ümit etmek Allah'tandır!
Ümitvâr ol, hayrı iste, korkma, yürü!..

Şemsi Tebrizî

Back
X