Sabırla Bebeğini Bekleyenler

eceee gözünaydın olsun, Allah tamamına erdirsin insallah... :nazar: cok sevindim tatlım...
darısı bekleyen diger arkadaslarımızın basına olsun insallah....

hadi kızlar sıra sizde insallah :49::49::49:

nehir masallah ogluna canım :nazar::nazar:
cadı transferin insallah tutar canım, hayırlısı olsun....
saram sen neler yaptın? tasınma bitti mi?

AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN canim hayirlisi

zeynom hoşgelmişsin canım nasılsın benim taşınma işi daha başlamadıki bitsin canım canımçok sıkkın bu konuda ya neyse bunu dışında iyiyim ben :16::16::16::16::16::16::16::16:

yeterim inşallah eşinin sonuçları temiz çıkar sende eşinde rahata erersiniz sonra gelsin bebişler:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

nehirim canım iyi yürekli bacım Rabbim egemizi nazarlardan korusun ve sana ve babasına çok bağışlasın çok tatlı maşallah benimyerimede koklaya koklaya öp onu:nazar::nazar::nazar::nazar:

maonyam canım sen nasılsın ne var ne yok :31::31::31::31::31::31::31:

ececim taze anne adyı Rabbim senin muradını verdi darısı bizim başımıza inşallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

cadıcım büyük güne az kaldı sendende müjdeli haberler alıcaz inşallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

edacım sen nasılsın bebeğin nasıl inşallah iyisinizdir canım menim:16::16::16::16::16::16::16:

insalla canim bende buyuk gunu bekliyorum :16::16::16::16:

yeterim umutsuzluk yok :20::20::20::20::20::20::20::20::20: Allah herşeye kadirdir hiç beklemedin bir anda meleğin sana geliverir inşallah ben inanıyorum sende kızlaaaaaaaaaar hamileyim diyeceksin canım arkadaşım:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

umarım canım ama hiç inanasım gelmiyor artık anne olacağıma :14::14::14::14::14::14::14:

maonyam saram teşekkür ederim canlarım benim. ege büyüdü bende yeni resmini ekledim size göstereyim diye. sonra y,ne değiştirir gösteririm.

eceeee kız gözün aydın allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah... kendine de bebeğine de dikkast et. canım bol bol dua et isteyenlerr bekleyenler için.ben haileliğim boyunca sürekli dua ettim. hamişlerin duası kabul olurmuş öyle demişlerdi bana.

eceee gözünaydın olsun, Allah tamamına erdirsin insallah... :nazar: cok sevindim tatlım...
darısı bekleyen diger arkadaslarımızın basına olsun insallah....

hadi kızlar sıra sizde insallah :49::49::49:

nehir masallah ogluna canım :nazar::nazar:
cadı transferin insallah tutar canım, hayırlısı olsun....
saram sen neler yaptın? tasınma bitti mi?

günaydın canalarımmm nasılsınız
hayırlı camlar rabbim tüm dualrımzı kabul etsinnn herkesin gönlümden geçeni nasip etsin inşşşşşşş
sağlık huzur versin inşşşşş

zeynom hoşgelmişsin canım nasılsın benim taşınma işi daha başlamadıki bitsin canım canımçok sıkkın bu konuda ya neyse bunu dışında iyiyim ben :16::16::16::16::16::16::16::16:

yeterim inşallah eşinin sonuçları temiz çıkar sende eşinde rahata erersiniz sonra gelsin bebişler:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

nehirim canım iyi yürekli bacım Rabbim egemizi nazarlardan korusun ve sana ve babasına çok bağışlasın çok tatlı maşallah benimyerimede koklaya koklaya öp onu:nazar::nazar::nazar::nazar:

maonyam canım sen nasılsın ne var ne yok :31::31::31::31::31::31::31:

ececim taze anne adyı Rabbim senin muradını verdi darısı bizim başımıza inşallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

cadıcım büyük güne az kaldı sendende müjdeli haberler alıcaz inşallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

edacım sen nasılsın bebeğin nasıl inşallah iyisinizdir canım menim:16::16::16::16::16::16::16:

bu sefer bende denim bal ve corek otunu bakalim ne olcak .... corek otunu robotanmi gecirdin ya da oyle butun karistirdin ....:16::16::16:

kızlarrr hepinizee çoooookkk tşkr ederimmm allah razı olsun sizlerdeennn amiiiiinnn amiiiinnn rabbiimmm inşallahh tez zamanda sizlere taddırır bu güzell duyguu cadıcım denemeni tavsiye ederim canım ben ilk denemedede yapmıştım ve yumurtalarımın gelişmesindede fayda görmüştüm

umarım canım ama hiç inanasım gelmiyor artık anne olacağıma :14::14::14::14::14::14::14:

yeteriimmm canım arkadaşımmm umudunu hiç kaybetme canımm bak ben 12 sene bekledim rabbim ol ded
kten sonra hiçbişey engel olmuyor canımm ben inanıyorum seninde anne olacagınaa rabbim bu çektigin sıkıntıların mukafatını seni yavrunla ödüllendireceekk buna canı gönülden inanıyorum canım benimm zamanı gelince oluyor hiç üzme kendini

yeteriimmm canım arkadaşımmm umudunu hiç kaybetme canımm bak ben 12 sene bekledim rabbim ol ded
kten sonra hiçbişey engel olmuyor canımm ben inanıyorum seninde anne olacagınaa rabbim bu çektigin sıkıntıların mukafatını seni yavrunla ödüllendireceekk buna canı gönülden inanıyorum canım benimm zamanı gelince oluyor hiç üzme kendini

ececim sen kaçyaşındaydın canım

ecem canımmm bende rabbime sığındım artık eskisi gibi değilim (elbette canım yanıyor) ama artık oluruna bıraktım yoruldumm yaşım aldı başnı gidiyor ben 15 kasımda 36 oluyorumm yaşadıkalrıma bakınca yaşayacaklarım kokutuyor beni ama ALLAH BÜYÜK RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER

ecem canımmm bende rabbime sığındım artık eskisi gibi değilim (elbette canım yanıyor) ama artık oluruna bıraktım yoruldumm yaşım aldı başnı gidiyor ben 15 kasımda 36 oluyorumm yaşadıkalrıma bakınca yaşayacaklarım kokutuyor beni ama ALLAH BÜYÜK RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER

canımmmm bence yaşın hiç bi önemi yok bak sana bi örnek vereyim bi arkadaş var 41 yaşonda 1 emriyosu varmıştı doktor yüzde on şans vermiş transfer günüü rabbimm nasip edecek ya işte kadın şimdi 1 haftası kaldı dogurmasınaa

:70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70:

canımmmm bence yaşın hiç bi önemi yok bak sana bi örnek vereyim bi arkadaş var 41 yaşonda 1 emriyosu varmıştı doktor yüzde on şans vermiş transfer günüü rabbimm nasip edecek ya işte kadın şimdi 1 haftası kaldı dogurmasınaa

rabbim sağlık sıhat versin sağlıkla kucaklasın inşşş :49::49::49::49: ama beni böyle bir mucize bulmaz :50::50::50:ben kendimi biliyorum:50::50::50: 5 defa tüp denedim :26::26::26:yumoşlarım boş çıktı:19::19: erkekek infertilitesi bizi buldu :18::18::18:şimdi eşimin yaşadıkları:14::14::14::14::14: (asla isyan etmiyorum ) bunalrın dışında yaşadığım sıkıntılar:20::20::20::20: allah büyük sabır ve dayanma gücü versin bana ve herkese ama böyle olaylar hep örnek olarak kalcakmış gibi geliyor bana

Back
X