Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar iyi geceler kociş sesleniyor bu gün tv bozuldu yaaa sıkıldı eşimde pc de bnde hep çıkayımda biraz onunla ilğileneyim

bu hüzünlü konuyu dağıtayımm
kızlar yarın misafirim var neler yapayım
ağır şeyler düşünmüyorum 1 tatlı 1 tuzlu 1 salata falan yapiiiimm yeter dimii
ee yemeğede kalırlar büyük ihtimalle

milföy hamuruyla peynirli börek yap
havuçlu kek yap yanınada patates salatası yaptınmı tamamdır bence
yemeğede islim kebabı pirinç pilavı cacık benim naçizane önerim olur

hepside hem basit hem lezzetli yemeklerdir :56::56::56::56::56::56:

milföy hamuruyla peynirli börek yap
havuçlu kek yap yanınada patates salatası yaptınmı tamamdır bence
yemeğede islim kebabı pirinç pilavı cacık benim naçizane önerim olur

hepside hem basit hem lezzetli yemeklerdir :56::56::56::56::56::56:

ooo menüm tamam
bende patatesli kek zebra pasta ve makarna salatası düşündüydümmm
yemek fikri güzeell ama yarın pazara gitme şansım yok buzlukta patlıcanım var musakka yapayımm aynı yemek nasılsa

sağol saracığım sende bebeğini bekleyenlerdenmisin?
kaç yıldır bekliyonn???

ooo menüm tamam
bende patatesli kek zebra pasta ve makarna salatası düşündüydümmm
yemek fikri güzeell ama yarın pazara gitme şansım yok buzlukta patlıcanım var musakka yapayımm aynı yemek nasılsa

sağol saracığım sende bebeğini bekleyenlerdenmisin?
kaç yıldır bekliyonn???

senin menünde güzelmiş canım şimdiden kolay gelsin
ben 3,5 yıllık evliyim bi defa hamile kaldım oda düştü 7 haftalıkken şimdi yeniden anne olmak için uğraşıyorum sen kaç yıllık evlisin ne kadardır bekliyosun:26::26::26::26:

Son düzenleme:
senin menünde güzelmiş canım şimdiden kolay gelsin

ben 3,5 yıllık evliyim bi defa hamile kaldım oda düştü 7 haftalıkken şimdi yeniden anne olmak için uğraşıyorum sen kaç yıllık evlisin ne kadardır bekliyosun:26::26::26::26:

kaç yaşındasın??
problemin varmı sebepsiz mi??
nikah memuru gibi oldum bende:1::1:
evlenmek istiyormusun????:60:

gel kaynatalımm bizde :1:
ben 6 yıldır evliyim 2006 yılında 20 haftalık bebeğimi kaybettim
sonrası tedavi ve bekleme süreciiii
milletin çenesinden bıktığım için burada takılıyomm
arkaadaşlıklar yapıyorumm

inşallah çok beklemezsin canım
millet,n çenesine gelince torba değilki büzesin bunlar evlenene kadar niye evlenmiyosun evlenirsin niye çocuk yapmıyosun ya size ne kardeşim sanki başka dertleri yok gibi ama ne yapacaksın hç takmayacaksın sordularmı şakaya vurup şimdilik düşünmüyorum diyeceksin bi müddet sonra bakıyolarki umursamıyosun artık sana sormuyolar:9::9::9::9::9::9::9:

inşallah çok beklemezsin canım
millet,n çenesine gelince torba değilki büzesin bunlar evlenene kadar niye evlenmiyosun evlenirsin niye çocuk yapmıyosun ya size ne kardeşim sanki başka dertleri yok gibi ama ne yapacaksın hç takmayacaksın sordularmı şakaya vurup şimdilik düşünmüyorum diyeceksin bi müddet sonra bakıyolarki umursamıyosun artık sana sormuyolar:9::9::9::9::9::9::9:

canım 6 yıldır bekliyorum 2005 te evlendim benn
artık tii ye alıyorummm anlıyolar dalga geçtiğimiiiii
sormuyolar ama doktora gittinmi evladın yok anlamazsın allah sanada nasip etsin falan vsvs bunlar canımı sıkıyorr
bu arada ben 24 yaşındayımm o yüzden sataşamıyolar doktor yaşın küçük tedavi yok diyo diyorum atlatıyorumm
neşeliyimdir fazla takmıyorum artıkk

canım 6 yıldır bekliyorum 2005 te evlendim benn
artık tii ye alıyorummm anlıyolar dalga geçtiğimiiiii
sormuyolar ama doktora gittinmi evladın yok anlamazsın allah sanada nasip etsin falan vsvs bunlar canımı sıkıyorr
bu arada ben 24 yaşındayımm o yüzden sataşamıyolar doktor yaşın küçük tedavi yok diyo diyorum atlatıyorumm
neşeliyimdir fazla takmıyorum artıkk

tatlım ben 37 yaşındayım senin daha yaşın çok küçük bebeğin olur üzülme sen

kilo vermek çare olabilir diyet yapmayı denesen

adet göremeyince pek mümkün olmuyo ama
hormon ilacı kullandım çok onlar kilo yaptı zaten
arada bi deniyorum ama adet olamyınca gram veremiyorum bide ödem yapınca 3-4 kilo fazla çıkıyom tartıda
adet görünce balon gibi sönüyorumm
ama gideceğim diyetisyene olmayacak bööle

hmmm ablacım diyim o zaman tek avuntum bu zaten önümde deneyecek uzun yıllarım varr allahım tez zamanda nasip etsin bekletmesin inşallah

ablada diyebilirsin sara da diyebilirsin saygı çerçevesinde olduğu sürece hitap şekline takılmam ben canım :34::34::34::34::34::34:

iyi bir doktora gidip sorunun ne olduğu anlamanı öneririm ben sana zamanın var evet ama boşuna geçirme bu zamanlarını

Back
X