Sabırla Bebeğini Bekleyenler

vay beeeee inan ağzım açık kaldı şu an tatlım yaa.
öncelikle 24 yaşındasın ve 6 yıllık evlisin. maaşalah erkenden evlilik hayatına atılmışsın. buna rağmen erken evlendiğin için hiç pişman değilsin. 2 yıl kaynanayla oturmuşsun ve hiç bir sorun yaşamamışsın.(o zaman seniinkine KAYNANA değil KAYINVALİDE deniyor. Hatta KAYINANNE:1:)
bebeğini kaybettiğinde kayınvaliden ve "ELTİN" senden çok üzülmüşler.
Eşin de mükemmel bir adam:97::97::97::97:
bir insan daha ne ister. bırak anacım çocuğu falan sen:9::9:çocuğun olamaması da nazar boncuğu olsun.
anlat anlat çatlıyorum burdaaaaaa

evet 18 yaşında evlendim 4,71 diploma notuyla üniversite evraklarımı sobada yaktıktan sonraaaa
eşim sağolsun çok anlayışlı 10 yaş var aramızda herşeyime sabretti cahilliklerime,sabırsızlığıma...vsvs
eşimin ailesi beni kız çocuğu olarak gördü hep yanlarında büyüdüm sayılır bi bekar kaynım var beraber otururken bana çikolata taşırdı hepp çocukmuşum gibi
kayınannem ve babam çok anlayışlı insanlar yanlarında yattım kalktım hiçbişe sorun olmadıı
hamileliğimde ben yattım onlar baktı 3 ay eltimde kaldım (bizim evimiz sobalıydı onunki kaloriferli) üşüme diye 3 ay bana baktı (kanamalı hamileliğim vardı hep yattım)
ama herşey karşılıklı o hamileyken bende ona baktım hatta 1 sene eevimi kapattım gittim onda kaldım ve hiç sorun çıkmadı bebeği 6 aylıkken ben evime geri geldimm
bebeğimi kaybettiğimde evet eltim hıçkıra hıçkıra ağlamıştı hala da konuşurken gözleri dolar hatta biz maddi sıkıntı yaşarken evimin alışverişini bile yaptı
hatta bayramlığıma varana kadar aldıkları zamanlar olmuştu
ayy seviyorum onları ben yaaaa
eşimm ahhhh benim miskokulu kocacığım canım benim mükemmelim benimm bide ona evlat verebilsemmmm
anlattıklarım hikaye gibi gelir ama inanın gerçekk
daha ne isteyeyim hayattan siz söyleyinn

evet 18 yaşında evlendim 4,71 diploma notuyla üniversite evraklarımı sobada yaktıktan sonraaaa
eşim sağolsun çok anlayışlı 10 yaş var aramızda herşeyime sabretti cahilliklerime,sabırsızlığıma...vsvs
eşimin ailesi beni kız çocuğu olarak gördü hep yanlarında büyüdüm sayılır bi bekar kaynım var beraber otururken bana çikolata taşırdı hepp çocukmuşum gibi
kayınannem ve babam çok anlayışlı insanlar yanlarında yattım kalktım hiçbişe sorun olmadıı
hamileliğimde ben yattım onlar baktı 3 ay eltimde kaldım (bizim evimiz sobalıydı onunki kaloriferli) üşüme diye 3 ay bana baktı (kanamalı hamileliğim vardı hep yattım)
ama herşey karşılıklı o hamileyken bende ona baktım hatta 1 sene eevimi kapattım gittim onda kaldım ve hiç sorun çıkmadı bebeği 6 aylıkken ben evime geri geldimm
bebeğimi kaybettiğimde evet eltim hıçkıra hıçkıra ağlamıştı hala da konuşurken gözleri dolar hatta biz maddi sıkıntı yaşarken evimin alışverişini bile yaptı
hatta bayramlığıma varana kadar aldıkları zamanlar olmuştu
ayy seviyorum onları ben yaaaa
eşimm ahhhh benim miskokulu kocacığım canım benim mükemmelim benimm bide ona evlat verebilsemmmm
anlattıklarım hikaye gibi gelir ama inanın gerçekk
daha ne isteyeyim hayattan siz söyleyinn

ben söylüyorum tatlım isteme artık:9: demekki eşin ve ailesi gerçektenmedeni insanlar cnm ben bunu anlıyorum.
peki sana bişi sormak istiyorum. eşinin böyle sararmış dişleri, çapaklı gözleri, yemek yerken şapırdayan ağzı falan olmuyor mu hiç bu haller.
gaz çıkarmak falan. hani mükemmel deyince gözümde bunları yapmaayan bi adam canlandı:77:

Son düzenleme:
ben söylüyorum tatlım isteme artık:9: demekki eşin ve ailesi gerçektenmedeni insanlar cnm ben bunu anlıyorum.
peki sana bişi sormak istiyorum. eşinin böyle sararmış dişleri, çapaklı gözleri, yemek yerken şapırdayan ağzı falan olmuyor mu hiç bu haller.
gaz çıkarmak falan. hani mükemmel deyince gözümde bunları yapmaayan bi adam canlandı:77:

Allah ıyılıgını versın yaaaaaaa:9::9::9::9::9:

cevaplayayım ;
ben kocama o kadar aşık bi kadınımkiii onlara hiç dikkat etmemişimm farkında bile değiliimm
ben onu dişi sararsada çapaklı olsada çoook seviyorum ama bilmem gelince bi bakayım ağzına oyy ağzı bile güzel onun
yemek yerken izlerim onu ben " ahh ağzındaki lokma olsam derim" oda bakar şaşkın şaşkın
kusurlarınıın farkında değilim inan
eşimin ailesi sevecen insanlarr eltimde ben evlenene kadr onlarla beraber oturuyoduu (ayrıca evi vardı,benimde evim ayrıydı)yanlarına gelin gitmedim yaniii

cevaplayayım ;
ben kocama o kadar aşık bi kadınımkiii onlara hiç dikkat etmemişimm farkında bile değiliimm
ben onu dişi sararsada çapaklı olsada çoook seviyorum ama bilmem gelince bi bakayım ağzına oyy ağzı bile güzel onun
yemek yerken izlerim onu ben " ahh ağzındaki lokma olsam derim" oda bakar şaşkın şaşkın
kusurlarınıın farkında değilim inan
eşimin ailesi sevecen insanlarr eltimde ben evlenene kadr onlarla beraber oturuyoduu (ayrıca evi vardı,benimde evim ayrıydı)yanlarına gelin gitmedim yaniii

CNM KUSURA BAKMA böle bişi sordum ama inan ki şaşırdım. Rabbim daim etsin. dert keder vermesin inşallah. şaşırtmasın kimsyi.
bizimde bana göre çoğu kişiye bakılırsa güzel bir evliliğim var , eşime aşığım.:69:
bazen yemekte ağzını şapırdatınca ona kötü kötü bakıyorum:120:

CNM KUSURA BAKMA böle bişi sordum ama inan ki şaşırdım. Rabbim daim etsin. dert keder vermesin inşallah. şaşırtmasın kimsyi.
bizimde bana göre çoğu kişiye bakılırsa güzel bir evliliğim var , eşime aşığım.:69:
bazen yemekte ağzını şapırdatınca ona kötü kötü bakıyorum:120:

ben ööle çok hassas biri deiğilim rahatsız olmam pek :32::32:
belkide ondan farketmedim herhalde ama benim kocam şaprdatsada çok güzel şapırdatırrrrr :60::60:
niye kusura bakayım kiii konuşuyoruz şurda kız kıza :34::34::34:
rabbim herkesin sevgisini evliliğini mutluluğunu daim etsin :21::21:
allah mutluluklar bolbol evlatlar versin inşallahhhhh:34::34:

belkide ondan farketmedim herhalde ama benim kocam şaprdatsada çok güzel şapırdatırrrrr :60::60:

:60::60::60:güldürdün beni valla. demek senin ki güzel şapırdatır. dur bakim akşam yemekte dikkat ediyim, benimki de güzel şapırdatıyo mu.
belki de bende müzik kulağı yok,güzelliği farkedememişimdir:9::9::9:

:60::60::60:güldürdün beni valla. demek senin ki güzel şapırdatır. dur bakim akşam yemekte dikkat ediyim, benimki de güzel şapırdatıyo mu.
belki de bende müzik kulağı yok,güzelliği farkedememişimdir:9::9::9:

gül gül gülmek iyidirrr :60::60: evet benim kocamın herşeyi güzeldirrrrrrrrrr
olabilir bi dikkatli dinle belki güzelliği farkedersinnnnn

canım sen kaç yaşındasın ???kaç yıllık evlsisin????
çocuğun varmıı???
varsa burda ne arıyonnn????:60::60::60:
son kararınmı????:60::60:

gül gül gülmek iyidirrr :60::60: evet benim kocamın herşeyi güzeldirrrrrrrrrr
olabilir bi dikkatli dinle belki güzelliği farkedersinnnnn

canım sen kaç yaşındasın ???kaç yıllık evlsisin????
çocuğun varmıı???
varsa burda ne arıyonnn????:60::60::60:
son kararınmı????:60::60:

evet cnm haklısın çocuğum varsa burda ne arıyom:9::9:
çocuğum olmadığı için burdayım.:9::9:
24 yaşındayım. 2.5 yıllık evliyim. çocuğum yok.2.5 yıldır korunmamama rağmen .....
çocuk istiyorum, son kararım.
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorm:46::46::46:
:60::60::60::60::60::60:

24 yaşındayım. 2.5 yıllık evliyim. çocuğum yok.2.5 yıldır korunmamama rağmen .....

hmmm aynı yaştayızzzzz
gerçi ben 2012 şubatta 25 olacağım ama olsunnn
daha erkenmiş canım ya problemin varmı sebepsizz mi???
bende daha hiç korunmadımm heee nasıl bişey çok merak ediyommm:60:
doktor takibinde misinn???

erenaycım Allah mutluluğunu daim etsin mutluluğunu bi çocukla taçlandırsın inşallah canım menim.:nazar::nazar::nazar::nazar:

başakcım çok şekeysin yazdıklarını okudukça gülmekten kırıldım resmen :60::60::60::60::60::60::60::60::60:

sağolasın ablacımm allah herkesi mutlu etsin inşallah çifter çifter bebekler nasip etsinn
benim çenem düştüde yine idare edin yaniiiii
senden ses çıkmıyo bugün???

amiiiiiiiiiiiiiiin canım menim

tatlım ben işteyim işim çıkınca aniden gidiyorum o yüzden yani

Back
X