Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsun sevsinlerde ne için olursa olsunnn
evet herkes sen bi doğur diyoooo
hatta tüp bebek yapın parasını biz ödeyelim diyo eşimin amcasıııııı
o kadar yaneee
gondermek ıcın tusa basınca....erenayfe zaten ırtıbat lıstenızde dıyorr....sen benı nıye goremıyonkı![]()
eşinin babası dururken amucası diyo vay beeeeeeeeeeee. çok seviyolar sizi![]()
erenayefecim Allah bozmasın tatlım fesatlık yapmıyorum merak etme. şaka bapıyoruzzz![]()
ya kızlar bana arkadaşlık gönderiyonuz ya ben beceremiyom eklemeyi sanırsam yanlış anlamayınız lütfennnnn
ama becereceğim bir günnn
evet eşimin ailesi artvinden gelmeler buraya dedeler gelmiş gürcüler yaniiiiiii
kayıncıklarım var benim tam 8 tane(2 öz,6 tanede amcaoğulları)biz birbirine bağlı sülaleyizz amca gelinleri uzak eltiler her hafta toplanıyozz oturuyoz hep görüşüyoruzz
bende inanmayacağınızdan korkuyorum ama inanaınki tek kelime abartı bile yokkkk
mutluyuuzzzz
bütün köy bizi konuşur eltilerin birbiriyle görüştüğünüde sizde gördük diyeee
allahım herkesi mutlu etsin inşallah
teşekküy edeyimbu ne sırın bıı avatarrr
sara ablacımmmmmm bugün nasılsınnnn? bizde erenayefey le sohbet ediyoz. ya da o beni çatlatıyo demek daha doğru. onu dinleyip dinleyip iç geçiriyom![]()
hiç aklımdan bööle bişe geçmedi kiii niye yapasınki zatennn
hm sen niye kaçamak cevap veriyon bakiimm kaynananla berabermi oturuyon sennnn
evet................kocamla evimizi baptırıyoz,inşallah yakında evmde olcam
beklerim evime.
ya varya siz hep beni konuşturuyonuzzzzzzzzzzz
siz ööle okuyonuz bak yazmıcam bi daha heeeee![]()
evettt ,, babası zaten destek çıkacak biz tüp bebbek yaparsak ondan dile getirmiyo,, gerek yok zatenn ben onun maaş kartını kaparım o zaman ,,,,
sadece bizim bebeğimiz yok onlarında zoruna gidiyo bu durum geçen amcasının oğlu çekmiş eşimi kenara "abi maddi problem varsa verelim bilezikleri gidin tedaviye ,beklemeyin boşuna"demişş düşünmeleri yeter canlarım onlar benimmm
ve bunu bana hem eşim sööledi hemde söyleyenin hanımı dediiiiiii "gerekirse isteyin hemen veririm bilezikleri"diyo kızcağız daha 8 aylıkm evli düşününnnnn
allaha şükür maddi sorunumuz yokk en fazla satarım arabamı olur biter
iyiyim canım sen nasılsın iç geçirme kıyamam![]()
evet................kocamla evimizi baptırıyoz,inşallah yakında evmde olcam
beklerim evime.
yaz canım sen yaz senin enerjin lazım bu topiğe kısa zamanda herkesi fethettin maşallah canım menim
maşallah valla akrabalık ilişkilerinize çok şanslısın gerçekten![]()
baksana nasıl anlatıyooo. Allah kem gözlerden korusun.Herkese nasip olmaz böylesi. Hakkımızda herşeyin hayırlısı
baksana nasıl anlatıyooo. Allah kem gözlerden korusun.Herkese nasip olmaz böylesi. Hakkımızda herşeyin hayırlısı
hep diyorum ben alllahın iyilikle sınadığı kullarındanım
hayata şanslı doğanlardan olduğuma inanıyorummmm