Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sara ablacımmmmmm bugün nasılsınnnn? bizde erenayefey le sohbet ediyoz. ya da o beni çatlatıyo demek daha doğru. onu dinleyip dinleyip iç geçiriyom:31::31:

gondermek ıcın tusa basınca....erenayfe zaten ırtıbat lıstenızde dıyorr....sen benı nıye goremıyonkı:37::37::37::37:

ya bilmiyorum işte anlamıyorummm diyorummm yaaaa
benim mail adresi bile eşiminki o kadar kullanmıyorum şu interneti
sadece buraya girip muhabbet ediyorum işte face msn hiçbirini kullanmam

eşinin babası dururken amucası diyo vay beeeeeeeeeeee. çok seviyolar sizi:16::16::16:

evettt ,, babası zaten destek çıkacak biz tüp bebbek yaparsak ondan dile getirmiyo,, gerek yok zatenn ben onun maaş kartını kaparım o zaman ,,,,
sadece bizim bebeğimiz yok onlarında zoruna gidiyo bu durum geçen amcasının oğlu çekmiş eşimi kenara "abi maddi problem varsa verelim bilezikleri gidin tedaviye ,beklemeyin boşuna"demişş düşünmeleri yeter canlarım onlar benimmm
ve bunu bana hem eşim sööledi hemde söyleyenin hanımı dediiiiiii "gerekirse isteyin hemen veririm bilezikleri"diyo kızcağız daha 8 aylıkm evli düşününnnnn

allaha şükür maddi sorunumuz yokk en fazla satarım arabamı olur biter

erenayefecim Allah bozmasın tatlım fesatlık yapmıyorum merak etme. şaka bapıyoruzzz:38::38::38::38::38::38::38::38:

ya kızlar bana arkadaşlık gönderiyonuz ya ben beceremiyom eklemeyi sanırsam yanlış anlamayınız lütfennnnn
ama becereceğim bir günnn

canım sana biri arkadaşlık teklif ettiğinde sana gelen özel iletiyi açıp arkadaşlık teklif eden kişinin yanındaki kutucuğu işaretleyip değişiklikleri kaydeti tıklayacaksın tek yapman gereken bu

evet eşimin ailesi artvinden gelmeler buraya dedeler gelmiş gürcüler yaniiiiiii
kayıncıklarım var benim tam 8 tane(2 öz,6 tanede amcaoğulları)biz birbirine bağlı sülaleyizz amca gelinleri uzak eltiler her hafta toplanıyozz oturuyoz hep görüşüyoruzz
bende inanmayacağınızdan korkuyorum ama inanaınki tek kelime abartı bile yokkkk
mutluyuuzzzz
bütün köy bizi konuşur eltilerin birbiriyle görüştüğünüde sizde gördük diyeee
allahım herkesi mutlu etsin inşallah

amiiiiiiiiiin canım mutluluğunuz daim olsun:nazar::nazar::nazar::nazar:

bu ne sırın bıı avatarrr
teşekküy edeyim :17::17::17::17::17::17::17:

sara ablacımmmmmm bugün nasılsınnnn? bizde erenayefey le sohbet ediyoz. ya da o beni çatlatıyo demek daha doğru. onu dinleyip dinleyip iç geçiriyom:31::31:

iyiyim canım sen nasılsın iç geçirme kıyamam :16::16::16::16::16::16::16::16:

hiç aklımdan bööle bişe geçmedi kiii niye yapasınki zatennn
hm sen niye kaçamak cevap veriyon bakiimm kaynananla berabermi oturuyon sennnn

evet................kocamla evimizi baptırıyoz,inşallah yakında evmde olcam:77:
beklerim evime.

ya varya siz hep beni konuşturuyonuzzzzzzzzzzz:20::20:
siz ööle okuyonuz bak yazmıcam bi daha heeeee:20::20:

yaz canım sen yaz senin enerjin lazım bu topiğe kısa zamanda herkesi fethettin maşallah canım menim

evettt ,, babası zaten destek çıkacak biz tüp bebbek yaparsak ondan dile getirmiyo,, gerek yok zatenn ben onun maaş kartını kaparım o zaman ,,,,
sadece bizim bebeğimiz yok onlarında zoruna gidiyo bu durum geçen amcasının oğlu çekmiş eşimi kenara "abi maddi problem varsa verelim bilezikleri gidin tedaviye ,beklemeyin boşuna"demişş düşünmeleri yeter canlarım onlar benimmm
ve bunu bana hem eşim sööledi hemde söyleyenin hanımı dediiiiiii "gerekirse isteyin hemen veririm bilezikleri"diyo kızcağız daha 8 aylıkm evli düşününnnnn

allaha şükür maddi sorunumuz yokk en fazla satarım arabamı olur biter

maşallah valla akrabalık ilişkilerinize çok şanslısın gerçekten :nazar::nazar::nazar::nazar:

yaz canım sen yaz senin enerjin lazım bu topiğe kısa zamanda herkesi fethettin maşallah canım menim

maşallah valla akrabalık ilişkilerinize çok şanslısın gerçekten :nazar::nazar::nazar::nazar:

bak kendimi bişey sandım şimdikkkkkkkkk
ne mutlu bana kocacım evden dışarı yalnız çıkarmıyooo kıskanççç çokk:20:
arabada tamire gittiiiiii bugün:5:
bende burdan evden arkadaşlık ediyom sizle çok mutlu oluyommmm:24::32:
sizi seviyorummmmm:34::34:

erenaycım kadınlar kulübünden sana gelen arkadaşlık tekliflerini nasıl kabul edeceğini yazmıştım okudunmu canım

Back
X