köftemi yoğurdum dinlendiriyorumm şimdiiiii
naptınız başak gez gez gel
çekcem kulağını
toplam 3 kullanıcı bu konuyu okuyor, ama kimse yazmıyor
adamların daha zor beee heleki spermiogram....... düşünemiyorummm.......
adam zevk işini zaruretten yapıyo ne zorrrrr
tamam canım bilgimin yettiğince yardımcı olurummm
vallaa bakındım ööle burdan eğlecelisi yok. insanın kendi mekanısı gibisi yok :124::124:
evet yaa benim kocişte vermişti hemde sabah sabah. Adamın eline vermişler bi tas demişler ki buna koy.
haydaaaa adam sabah sabah nasıl getirsin.
kocişim hastaneden gelince bana demişti ki keşke sen yanımda olsaydın hemencik gelirdi demişti.
hiç aklıma gelmedi:101::101::101::101: bilsem ben de onunla giderdim spermiogram testine
ay herkes beni merak etmiiişşş
durun anlatıyorummmm:::
saat 16,30 da evden çıktım cici eltimi(amca gelinini)de aldım durağa geçtim
kocacığımı aldımm köye çıktımmmm
ooooo benim kayınanacığım etli kuru fasulye yapmış,domates çorbası,pilav ,mısır ekmeği yapmışş
bana köy yoğurdu mayalamış tazecik köy ekmeği yapmış
peynirli maydanozlu börek ve cevizli kek yapmış
bi gittimm eşimin amcalarıda bizde ben girince ooooooo dediler bi sevinç bi kargaşaa
söylemesi ayıptır eşimin amcaları ve teyzeleri de beni çok severler hep ararlar köyden bişeler gönderirler
gelinini götürdüğüm amca babama demişki : beni istemeye geldiklerinde 1 romörk odun sözü vermişler babam geçen bayramda onu hatırlatmışşş amca da demişki bana öyle gelin verdinizkii ben ona dağı kesip getirsem azdır bi tane daha öle gelin verin köyü size vereyim demişş..... yaaaaaaaaa
kayınannem terliklerimi bile kapıya hazır etmiş ben yere basmayayım diye ayy canım yaaa
bütün gece yedik içtik muhabbet ettik çok eğlendikkkk
sizler kayınvalidelerinize gittiğinizde eğleniyormusunuzz?????
evet yaa benim kocişte vermişti hemde sabah sabah. Adamın eline vermişler bi tas demişler ki buna koy.
haydaaaa adam sabah sabah nasıl getirsin.
kocişim hastaneden gelince bana demişti ki keşke sen yanımda olsaydın hemencik gelirdi demişti.
hiç aklıma gelmedi:101::101::101::101: bilsem ben de onunla giderdim spermiogram testine
ohooo gitmiş bile hatun:)
başakçım sizin spermiyogram sonucu ne çıktı canım bir sorun yok inşallah?
sizin problem yumurtlamayla ilgiliydi dimi canım?
evet cnmcım eşimde sorun çıkmadı. sonuç güzeldi. ama ben yumurtluyamıyomuşum
fıstık üzülme ilaçla yumurta oluşuyor dimi?
üstelik eşinin iyi olmasıda güzel siz sadece yumurtalara yoğunlaşırsınız..
en kısa sürede hamile kalmanı
kalpten diliyorum canım...
:26:
CNM BENM k. bakma geç yazıyorum. arada iş yeriyle de ilgilenmem lazım
İnşallah cnm ya. işte yumoşlarım ilaçsız büyümüyo. geçen ay Allah'ın izniyle büyüttük çatlattık ama tutmadı.
inşallah tüplerde sorun yoktur. doktorlar neden önce tüplere bakıp tedavi uygulamıyolar anlamıyorum:44::44::44::44:
tüplerde sorun varsa ilaçların etkisi yokki dimi
yani,tüpler kapalıysa zaten yumurta 10 tanede olsa ,geçemediği için anlamı yok..
belki yaşın genç diye tüplere bakmıyorlardır..şuanda senin yumurtlaman ile ilgili tedavi sürecini uygun buluyorlar sanırım..bence sonuç alırsınız tatlım...
benimde şimdilik sebepsiz gibi duran bi hamile kalamama olayı var..doktorum hsg yi 35 yaşına kadar düşünme dedi..
zaten çok sıcak baktığım bir film değil ne yalan söyliiyim;P
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?