Sabırla Bebeğini Bekleyenler

32 yaşındayım ben ve şu hsgden acayip tırsıyorum:(

daha tahlillerimizde tam değil...sadece doktorum ultrasonla bakarken acele yok dedi hsg ye

doktorum diyorumda

daha 2 kere gittim yani:)

hsg çok mu zor bişi yaaaa:44::44::44::44:

yaf benim bu kasımda hamiş kalmam lazımda ondan o topikteydim:)
evlilik yıldönümümüz vardı hediye alamadımda kocama bebek veriyim deedim...

ahh keşke söylemekle olsa:)

cnm ya inşallah bebeğin bu ay gelirde hediye masrafından kutulursun:52::52::9::9::9::9:

ay evet ordakini bende biliyorum...eğer hsg kaçınılmaz olursa bende oraya giderim diye düşünüyodum...

offf bu analarımız hsg yokken nasıl 5 er 5er doğuruyodu ya...

gdo lu beslendikte ondan mı çocumuz olmuyo biizm:(

evet cnm tabii ki çok etkileri vardır. bi de kıyamet alametlerinde de var ya çocuk sahibi olamamak artıyorrrr.
halbuki önceden evlenen hemen çatır çatır en az 5 tane doğuruyormuş.
çocuğu olmayan kadınlar da türbeye falan gidermiş ondan sonra çocuğu olurmuş. çocuğa da o türbenin adını verir miş.
bizim sülale de örnekleri çokk

ay ben yazın eyüp sultana da gittim dua ettim ama sanırım daha vakti var..Allahıma bıraktım..o en doğrusunu bilir..

evet cnm tabii ki çok etkileri vardır. bi de kıyamet alametlerinde de var ya çocuk sahibi olamamak artıyorrrr.
halbuki önceden evlenen hemen çatır çatır en az 5 tane doğuruyormuş.
çocuğu olmayan kadınlar da türbeye falan gidermiş ondan sonra çocuğu olurmuş. çocuğa da o türbenin adını verir miş.
bizim sülale de örnekleri çokk

tabi tabi:)baya bi masraftan kurtaracak bebiş:)

ayyy bi gelsinde yemeyip yedirir,içmeyip içiririm,giymeyip giydirirm dicem ama sakata gelmeyelim;):9:

evet yaaa ona giymeyip giydirir insan yaaa:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: eminim hamiş olduğumuz zaman çarşıya çıktığımızda bayan giyimleri bırakıp bebek reyonlarına saldırcaz. kendimizi unutcaz eminim......:97:
geçen gün eczaneye gitmiştim.orda bi hamiş kadın gördüm. karnı burnunda. üzerindeki mantosu patladı patlıycak. elleri yüzleri şiş şiş... ayyyy içim gitti. durdum bi süre onu izledim. bebekler için sıcak su torbaları var ya minik minik,onlara bakıyordu.
işimi halletikten sonra eczaneden çıktım. kapının önünden içeriye doğru bakarak biraz daha kadını izledim..:97::97:
ayy ben de hamile olursam öyle ellerim yüzlerim şişsin istiyorum, kocaman oluyum:1::1::1::1::1::1:

kızlaaaaaaaaaaaaaar nerdesiniz siz gelene kadar bende iki göbek atayım biraz stres atayım :21::21::21::21::21::21::21::21::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::8::8::8::8::8::8::8::8::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::122::122::122::122::122::66::66::66::66::66::66::66:

geçmişi okudum
başak seni bi yakalaarsam görcen gününüüüüüüü:4:
ortalık sana kaldı heeeee:20::20:
bildiririm sana haddinii:19::19::22:
yarın kavga var kızlar duyrulurrrr
ben ve başak

dolunaycı m geldimm ama yoksunn
sara abla bunlar meydanı bo bulduu galibaaa

çamaşırlarımı astım geldim canım çayda demledim sende istermisin

eltinlermi geldi ne güzel eğlenmişsinizdir canım

ooh işleri bitirdin bende kocişimi işe yolladıım gece vardiyasına gitti
yok sağol afiyet olsun sana biz o işimizi gördükk