Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman maşallah de canımaman iyi olsun bugün neler yaptın şeker
![]()
bugunlerde bende evi tumunu temizlemem gerekir ........ ama belimden korkuyorum gunluk temizlik yapiyom ama perdeler yikancak kapilar silincek baya isim var :84::84::84::84:
üf gene kürüm var yanımda senle konuşurken içcem daha kolay içiyom öyle :120::120::120::120::120:
ciktim yuruyus yaptim sonra biraz pazara gitim biseyler aldim tv izledim aksam yemeyi yaptim bu saat oldu![]()
tatlım hata yapmışsın tedavi görmesen bile adetin 3. ve 21. günü yapılan testleri arada yaptırıp yumurtalıklarını ve hormonlarını kontrol ettimen gerekirdi çok boşlamışsın![]()
tatlım daha erken değilmi havalar ısınsın öyle başla bende öyle yapcam şimdilik üstten temizliyom![]()
canim atesini olcmeye nezaman basladin kanamadan hemen sonrami ??????????? ve incir kurunu hangi gunden basliyorsun ?????????? afiyet olsun canim allah sifa versin![]()
ben zaten geliceni biliyodum dedim cadımın kocişi gene almıştır pc yi maç izliyodur cadım onu yatırır buraya kaçar![]()
mrb kızlar.zelalcim e2 testindenmi bahsediyorsun.:26::26:hangi testlerden bahsettiğini tam anlamadım ben.6 ay klomen tedavisi ve 1 aşılamam var ama adetin 21.günü yapılan testlerin varlığından bile haberim yok
biraz bilgi verirmisin
tatlım ateşimi geç başladım ölçmeye 7.gün başladım inciride aslında bi bardak sabah bir bardak öğlen içsem daha kolay olcak ama ben sabah geç kalkıyom o yüzden bir bardak öğlen bir bardak gece yatmadan önce içiyom sen başla ben nasıl pişirdğimi sana anlatırım yine![]()
hg canım nasılsıntatlım 3.günü bakılanlar fsh lh prl e2 bide 21.gün yapılan prg ve e2 ye o zamanda bakılıyo galiba öyle hatırlıyom canım sana bakılmıştır dikkat etmedinmi hiç:26:
bilmiyorum canim bende ne yapem kafam okadar karisiki bu ay tupe de gimicam dedim hic olmasa bunu denim bakarsin olurincir kurunu ben yazdim var bende yarindan atesimi olcmeye baslasam saat onemlimi ?????????
tsh prolaktin falan bakıldı biliyorumda e2 ye hiç bakılmadı eminim
e2 yumurta rezervi ile ilgiliydi sanırım değilmi
özelde yaptırdığım içinmi bakmadılar acaba.
tabi çok önemli hergün aynı saatte ölçcen 6 ile 8 arası bi saat seç kendine sonra hergün ateşini bi yere not et biraz birikince ateş topiğinde burda yorumlar kızlar bide bunları dene bellimi olur inş. hiç tüpe gerek kalmaz belki![]()
ya kıjlar saram bugün hiç gelmedi![]()
ben yarin sabah basliyem ozaman birde bunu deniyem ne kaybederim![]()
evet canım oda yumurtlamayla ilgili fsh lh e 2 birbirine bağlı çalışıp yumoşu geliştiriyomuş![]()