Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım bende aldımm ersağ diye bi markadan o da çıkarıyoo ama zorlanıyommm
spatulayla dün kazımıştımm allahtan
hangi marka o det. Nerden bulurumm

canım aspirin diye bir marka sır rın zannedersem ama katısını al sıvısını degil sıvısı su katımıs icine ok

slm anne adayları ve anneler ben 4 aylık evlıyım en son 22 eylul de adet gordum ve hala gormedım bugunde adet gunum ama olmadım ekımde ılk haftasında test yaptım ıdrar testi silik cıktı ama pozıtıf olduğu cok bellıydı sonradan bıtane daha yaptım o negatıf cıktı en son bır hafta once yaptım pozitif cıktı ama sonrada ikinci cizgi kayboldu ve bulunduğum yerde kan testı yok siz durumum nedır hamılemıyımben ya acaba

canım bu zamana kadar olmadıysan hamile olabilirsin ama genede emin olmakta fayda var kan testi kesin sonuç verir.

yok mu hamile yaaaaa regli geciken hamile olduğunu düşüneeeeeeeennnnnnn geceleri ateşlii çalışmalara başlayaaann:23::23::23::23: hadi bizim topik canlanın yahuuuu doğurun azıcık doğurgan oluuunnn
ebemiz bile vaaarrr rahat oluunnnnn erenayefe bizi doğurtturcakkkkk:32::32::32::32:

valla sinekten bile yağ çıkarıyoruz yaff:)
dün yaptğım testi yanımda gezdiriyorum,az önce tuvalette bidaha baktım:)

çokmu salağım ben:43:

yok mu hamile yaaaaa regli geciken hamile olduğunu düşüneeeeeeeennnnnnn geceleri ateşlii çalışmalara başlayaaann:23::23::23::23: hadi bizim topik canlanın yahuuuu doğurun azıcık doğurgan oluuunnn
ebemiz bile vaaarrr rahat oluunnnnn erenayefe bizi doğurtturcakkkkk:32::32::32::32:

canım biliyorum suan herkes bana tepki göstericek kızıcaksınız ama icimden gelen bu ben biras daha beklemeye karar verdim bebek icin dogru zaman oldugunu düsünmüyorum bilmiyorum cok karmakarısıgım bu yasadıklarımdan sonra kararım bu bilmiyorum nekadar dogru ne kadar yanlıs ama bana kızmayın:20: lütfennnn:43::43::43::78::77::17:

valla sinekten bile yağ çıkarıyoruz yaff:)
dün yaptğım testi yanımda gezdiriyorum,az önce tuvalette bidaha baktım:)

çokmu salağım ben:43:
kıyamam oyyy yok annem yok neden salak olasın.. bak ben de elimde gezdiririm diye test yapmıyommm:60::60::60::60:

canım biliyorum suan herkes bana tepki göstericek kızıcaksınız ama icimden gelen bu ben biras daha beklemeye karar verdim bebek icin dogru zaman oldugunu düsünmüyorum bilmiyorum cok karmakarısıgım bu yasadıklarımdan sonra kararım bu bilmiyorum nekadar dogru ne kadar yanlıs ama bana kızmayın:20: lütfennnn:43::43::43::78::77::17:
aşk olsn bebişim neden kızalım:20: zaten çocuk yapmak marifet değil bence. doğru zamanda,hazır olunduğu zaman, ona güzel bir ortam hazırlandığı zaman yapmak gerek bebeği de.
bak bence sen bebeği kafandan çıkar, ama korunma. rahat ol, bence kendi kendine gelsin ne dersin.:51::51::51:

Son düzenleme:
kendimizi muhteşem 4lü olaraktan ilan ediyorum:)

erenay ve başak peşpeşe hamile kalacak hee:)sırf inat olsun diye birbirlerine;)hadi inşallah siz hamiş kalında gerisi önemli değil..

Pınarcımda benden 1ay sonra hamile kalacak sıra var:):9:ablasına saygısından dolayı:1:

Back
X