Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıjlar hepinize mrb:78::78::78:
ohhhh afiyet olsun kardelenim.karalahana sarmasına bayılıyorum ben üzerine limon sıkmayı denedinmi çok yakışıyo.
leyloşum kuru fasulyenin yanında en güzel pirinç pilavı,soğan salatası gider.pilav istemiyosan makarna yap.yada mücver ve cacık yap.yada en iyisi hepsini boşver sende biber dolması yap.
![]()
limon değilde,nar ekşisiyle hoşuma gidiyo benim,bazende üzerine halka halka patates ve soğan doğrayıp pişiriyorum,o da çok hoşuma gdiiyo.![]()
heee,şimcik farkettşmimesac aldın diyo,bakıyom bakıyom,yok,meğer kutumu doldurmuşum![]()
zorla canımı dolma istetcek ya.......ohhhh afiyet olsun kardelenim.karalahana sarmasına bayılıyorum ben üzerine limon sıkmayı denedinmi çok yakışıyo.
leyloşum kuru fasulyenin yanında en güzel pirinç pilavı,soğan salatası gider.pilav istemiyosan makarna yap.yada mücver ve cacık yap.yada en iyisi hepsini boşver sende biber dolması yap.
![]()
uykucu güzeli gelmiş hoşgelmiş...Kıjlar hepinize mrb:78::78::78:
dün akşam kızarttım ben..şöleeeeeeeeee yumurtaya böledim sonra bir güzel kızarttım..üstüne sarmısaklı yoğurt ve kızdırılmış biberli yağ gezdirdim...yemede yanında yat..eşim tabağı sildi süpürdü....kızlar bende karnabahar kızartcam yanına ayran çorbası![]()
kızlar bende karnabahar kızartcam yanına ayran çorbası![]()
siz çene çalarken,ben gittim bir büyük elma,bi bardakda ayranla karnımı şişirip geldim kızlar,acıkmışım baya.![]()
siz çene çalarken,ben gittim bir büyük elma,bi bardakda ayranla karnımı şişirip geldim kızlar,acıkmışım baya.![]()
merhaba canım hoşgeldin.nasılsın uykunu aldınmı?
hb canımçoktan uyandım karnabaharımı haşladım çorbamı yaptım sütümü aldım geldim
sen nasılsın tatlım
![]()
leyloş,çok teşekkür ederim canım,sağol![]()
peşinden koşmaktan helak oldum...bir o topicdesin bir bu topicde..koş koş yoruldum yav...
zorla canımı dolma istetcek ya.......
uykucu güzeli gelmiş hoşgelmiş...iyi uyudunmu tontişim..?
:76::76:
dün akşam kızarttım ben..şöleeeeeeeeee yumurtaya böledim sonra bir güzel kızarttım..üstüne sarmısaklı yoğurt ve kızdırılmış biberli yağ gezdirdim...yemede yanında yat..eşim tabağı sildi süpürdü....
inşallah canım,bende diyet listeme göre besleniyorum zaten,her üründen azar azar.afiyet olsun canım.beslenmene dikkat et aç kalma belkim hamilesin ne biliyosun yiğenimizi aç bırakma.
heyyyyyyyyyyyyyyyyhamile var bayan...şimdi elmayı nerden bulam ben...ya busenin canı çekerse kardelen teyzesi....
![]()
gider gider süper olur..dene bak valla süper oluyor canım ya...affiyet olsun şimdiden...ya bende mi yoğurtlu yapsam leylam beni baştan çıkarıyon ama ayran çorbası yaptım gidermi:26::26::26:
inşallah canım,bende diyet listeme göre besleniyorum zaten,her üründen azar azar.
meyve sebze,süt yoğurt,yumurta.
ayyyy,pağdon buse :89: