Sabırla Bebeğini Bekleyenler

tatlım ya senin ateş tablona baktımda (biraz geç oldu ama):34::34::34: sen 17 gün yumurtlamışsın gibi geliyo ateşin en son o zaman çok düşmüş.zeynep daha iyi bilir gerçi ama.bu ateş konusu çok karışık varya ateşim 36,0 düştüğü gün hasta oldum demekki cidden bunu takip edersek belki bebişi yakalayabiliriz Allahın izniyle.

tatlım ya senin ateş tablona baktımda (biraz geç oldu ama):34::34::34: sen 17 gün yumurtlamışsın gibi geliyo ateşin en son o zaman çok düşmüş.zeynep daha iyi bilir gerçi ama.bu ateş konusu çok karışık varya ateşim 36,0 düştüğü gün hasta oldum demekki cidden bunu takip edersek belki bebişi yakalayabiliriz Allahın izniyle.

kıslarrr nereye gittinizzzz koçiş pc ye geçince hemen çıkamk zorunda kaldımmmm

dün başladım ben de ateş ölçme yöntemine dün sabah 36.3 dü .bu sabah 36.6 ama ben hiç anlamıyorum bu işten:37:

canım daha yumurtlamam olmamış çünki yumurtlama olduğu zaman ateş yükselmeye başlar bende daha öyle bi şey olmadı:50::50::69::69::69:

kızlar kürümü alıp geleyim hala içicem:9::9::9:biraz ısıtayım yoksa daha kötü oluyo:27::27:

Back
X