ama canım benim en fazla bir hafta gecikme oluyordu ona dr normal demişti:26:yok canım o rahimi ve adeti düzenliyo![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama canım benim en fazla bir hafta gecikme oluyordu ona dr normal demişti:26:yok canım o rahimi ve adeti düzenliyo![]()
ama canım benim en fazla bir hafta gecikme oluyordu ona dr normal demişti:26:
bana bakarmısın zeloş hemen atlıyom yaaakeyif için canım rahatlatıyo![]()
bana bakarmısın zeloş hemen atlıyom yaaabirazdan su içyom dicen o ne için dersem şaşırma sakın
![]()
tatlım ya senin ateş tablona baktımda (biraz geç oldu ama)sen 17 gün yumurtlamışsın gibi geliyo ateşin en son o zaman çok düşmüş.zeynep daha iyi bilir gerçi ama.bu ateş konusu çok karışık varya ateşim 36,0 düştüğü gün hasta oldum demekki cidden bunu takip edersek belki bebişi yakalayabiliriz Allahın izniyle.
kıslarrr nereye gittinizzzz koçiş pc ye geçince hemen çıkamk zorunda kaldımmmm
tatlım ya senin ateş tablona baktımda (biraz geç oldu ama)sen 17 gün yumurtlamışsın gibi geliyo ateşin en son o zaman çok düşmüş.zeynep daha iyi bilir gerçi ama.bu ateş konusu çok karışık varya ateşim 36,0 düştüğü gün hasta oldum demekki cidden bunu takip edersek belki bebişi yakalayabiliriz Allahın izniyle.
burdayız şeker hg canım![]()
kıslarrr nereye gittinizzzz koçiş pc ye geçince hemen çıkamk zorunda kaldımmmm
dün başladım ben de ateş ölçme yöntemine dün sabah 36.3 dü .bu sabah 36.6 ama ben hiç anlamıyorum bu işten![]()
hoşgeldin tatlımkıslarrr nereye gittinizzzz koçiş pc ye geçince hemen çıkamk zorunda kaldımmmm
burdayız canım.hoşgeldin.
hoş buldukk canımmmm
hoşgeldin tatlım![]()
kızlar kürümü alıp geleyim hala içicembiraz ısıtayım yoksa daha kötü oluyo
![]()