Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım inşallah Rabbim sağlıkla kullanmak nasip etsin prensesim...
kız biraz daha zorlarsanız efsunla akraba çıkacaksınız saracım....
pc açıktı girip bir selam vereyim dedim....ayyyyyyyy busenin altını alıyordum bir güzel ıslak mendile sildim kremini sürdüm birden fışşşşşşşşşşşşşşş üstüm başım battı...ilk defa buse üstüme çiş yaptı...şu reklamlardaki kadın gibi oldum...
![]()
kızz efsunun neyi varrrr kocasıylamı tartıştı odaaa
kızlar boğazımda batıyo galiba ben adamakıllı hasta olacam![]()
amin canım inşallah Rabbim sağlıkla kullanmak nasip etsin prensesim...
kız biraz daha zorlarsanız efsunla akraba çıkacaksınız saracım....
pc açıktı girip bir selam vereyim dedim....ayyyyyyyy busenin altını alıyordum bir güzel ıslak mendile sildim kremini sürdüm birden fışşşşşşşşşşşşşşş üstüm başım battı...ilk defa buse üstüme çiş yaptı...şu reklamlardaki kadın gibi oldum...
![]()
canım sara sana anlatır benim çıkmam lazım...öptüm hadiskocum...byyyyyyy...buse uyurken banyo yapayım rahat rahat....![]()
buyrun benimmmmmmmmmm...saracım pc açıktı bir selam verem dedim...banyoya girecem canım..görüşmek üzere...
![]()
aman ağzını hayır aç güselimmm olma hasta hamiş ol hamişş kız bu arada benim bugün wc ye gittim işedim şöle idrarıma bakım dedim kalktım bi akıntı görsen hani yeni halvet yapmışsın kalkmışsın gibi şaşırdım iki gün önce ilişkiye girdik çoktan gider olsa bile bu nedir anlamadım idrarım çok koyu sarııı üşütsem idrarımda yanar ozamn üşüttüm diom akıntım oluo yaniii
oh iyi yapmış busecik koş banyoya sen
![]()
tatlım tam bimiyorum ama kayınvalidesiyle beraber oturuyo ya ondan dolayı sıkıntıları var sanırım
tatlım belki yumurtluyosun yeniden bugünleri iyi değerlendir ve çalışmalarını hızlandır
tatlım tam bimiyorum ama kayınvalidesiyle beraber oturuyo ya ondan dolayı sıkıntıları var sanırım
tatlım belki yumurtluyosun yeniden bugünleri iyi değerlendir ve çalışmalarını hızlandır
hakketten çok tatlı oluo hatıra kalır sanaa hahaha canım yaa keşke benimde olsaaaa yapsa üzerimeee
her ay bu ümitt bu heycan bile yetio bizee kızz inşallah bende sende kızlarda bu heycanın karşılığını bebek heycanıyla alırrr hamişlik heycanı çok güsel bişi olsa gerek keşke tatsakkk
Geçmiş olsun tatlım
hiç bir şey için kendini üzme![]()
ikiside değil canım ilçedeydim ama bir aya kadar merkeze taşınıyorum
hangi ilçedesin canım sen?
slm hadiskom kocişle pek tartışmıyorduk ama bu ara onlada başladık...
tatlım hangi ilçede olduğumun ne önemi var leyloşun dediği gibi biraz daha zorlasak akraba çıkacaz![]()
merak ettim canım
bende ondan şüpheleniyorum zaten eşimin baba tarafıda giresunlu![]()
![]()
![]()
benim kütükte giresun yazıyor![]()
ciddimisin ne güzel bakakraba değil ama hemşeri çıktık![]()
inşallah o günlerde gelecek hadiyecim
evet çok tatlı bişey çok güzel bişey o heyecan ben bi sefer yaşadım ama kısa sürdü inşallah bi dahakini kucağıma almak nasip olur