• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saracımmmmmmmmmm bekledim ama gelmedin..akşam giremem belki...yarında arazideyim canım...denetlemeye gidiyorum..görüşürüz canım...:nazar::38:

kızlar şimdi geldim doktorum çok olumlu konuştu güzel gidiyo endişe etme dedi yumoşlar erken çatlamasın diye başka bi iğne yazdı onuda yaptım geldim Allahım yardımcımız olsun inşallah

saracımmmmmmmmmm bekledim ama gelmedin..akşam giremem belki...yarında arazideyim canım...denetlemeye gidiyorum..görüşürüz canım...:nazar::38:

canım düşünceli arkadaşım menim anca geldim yazdım canım menim düşünmen bile o kadar önemliki sağol Allah buseyi sana çok bağışlasın bitanesi:38::38::38::38::38::38:

selammmmm ceeee deyip kaçıcam .saracım tüp bebek yolunda RABBİM yüzünü güldürsün inşallahhhh.
bende bütün gece rüyamda ultrasonda keseme bakıyodum büyüdümü büyümedimi diye kafaya taktım heralde.
leylacım hadiskocum nasılsınız:54:

amin canım çok sağol Allah razı olsun senden sende bi avazda kurtulursun inşallah

Son düzenleme:
canım hiiiiç ama hiiiç üzülme bebeğin olduğu zaman allah vergisi bir duygu kaplıyor heryerini 10 çocuk büyütmüş gibi oluveriyorsun koruyup kolluyorsun
ve senden başka hiç ama hiiç kimse bebeğine iyi bakamıyor :34::34::34::34: rabbim yaşatsın o duyguyu :34:

çok sağol canım sizlerin bu desteği insanın moralini iyi ediyo sağolun iyiki varsınız iyiki tanışmışız

saracım herşeyin yolunda gözükmesine sevindim,inşallah çok yakında ben de hamileyim diye yazanlardan olursun
kızlar yaaaaaaa,ben metuka ve zelali çok özledim,o kadar kaynaşmışız ki,baya baya özlüyorum,kızlar beni okuyosanız size aşeriyorum desem gelir misiniz acaba?
hamile bi kadını üzmek istemezsiniz heralde değil miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:4::4:

saracım herşeyin yolunda gözükmesine sevindim,inşallah çok yakında ben de hamileyim diye yazanlardan olursun
kızlar yaaaaaaa,ben metuka ve zelali çok özledim,o kadar kaynaşmışız ki,baya baya özlüyorum,kızlar beni okuyosanız size aşeriyorum desem gelir misiniz acaba?
hamile bi kadını üzmek istemezsiniz heralde değil miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:4::4:

çok sağol kardelencim Allah razı olsun senden canım menim bende zelali ve metukayı çok özledim artık gelsinler ya bende sana metuşu soracaktım teli varmı görüşüyomusunuz diye:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

saol canım Rabbim senden de razı olsun saracım..sende gerçek bir dostsun tatlım...öptüm buseyi senin için canım...güzel dualarına yürekten amin diyorum.:nazar::16::16:

kendini fazla yorma tatlım..kolay gelsin sana...:nazar::16::16:

saol canım..yorucu bir gündü..üstüne üstlük müdürlede takıştım..yarın rovanş var..kavga edecem galiba..sinirimi çok bozuyor:47::47:...yarın ola hayrola..:nazar::38:

evet canım şu bir ay boyuncada çok yoğun olacam...arazi işlerim var..gönüller bir kardelencim...inşallah canım miniğin resminide görürüz canım benim...:nazar::38::38:

geçmiş olsun prensesim dikkat et kendine ya...bol bol c vitamini al tatlım...:nazar::38:

saol bitanem iyiyim çok şükür...sen nasılsın canım...?ışığın yanıyordu ama şuan kapalı gitmişsin sanırım..busenin yüzünden zorla yazdım on kez elime alıp bıraktım pc yi...şimdi babası ilgileniyor ama yinede durmuyor yazayımda hemen ona bakacam.çok yaramazlaştı çok...:9::9:..:nazar::38:

sağol tatlım
bir türlü geçmek bilmiyor:9::9::9:

Son düzenleme:
kızlar şimdi geldim doktorum çok olumlu konuştu güzel gidiyo endişe etme dedi yumoşlar erken çatlamasın diye başka bi iğne yazdı onuda yaptım geldim Allahım yardımcımız olsun inşallah
maşallah canım...buseyi uyuttum hemen koştum geldim..bir bakayım dedim..yarın giremem diye..seni merak ettim saracım..inşallah yavrunu kollarına alacaksın tatlım..dualarım seninle saracım...:nazar::38:
canım düşünceli arkadaşım menim anca geldim yazdım canım menim düşünmen bile o kadar önemliki sağol Allah buseyi sana çok bağışlasın bitanesi:38::38::38::38::38::38:
aminnnnnnnnnnnnnn teyzesi...Rabbim sanada busem gibi tatlı bir evlat nasip etsin canım benim...isteyen herkese versin Yüce Yaradanım...:nazar::38::38:
sağol tatlım
bir türlü geçmek bilmiyor:9::9::9:

ışığın yanıyor ama anne topicindesin sanırım prensesim..umarım biraz daha iyileşmişsindir tatlım...gelde iki laf edelim...kimse yok topicte...bende evi topladım buseyi uyutmuştum tam pc yi açtım birden ağlamaya başladı gittim tekrar emzirdim uyudu...gelip topice bir bakam dedim...:nazar::38::38:

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21

prensesim seni bekliyorum canım.gel iki laflayalımda yatacam ben..uykum geliyor...yarında arazi var offfffff nefret ediyorum ya...birde bu 2B denetlemesi çıktı başıma..az işim vardı birde o geldi yani...gıcık oluyorum...:nazar::31::31::31:

maşallah canım...buseyi uyuttum hemen koştum geldim..bir bakayım dedim..yarın giremem diye..seni merak ettim saracım..inşallah yavrunu kollarına alacaksın tatlım..dualarım seninle saracım...:nazar::38:

aminnnnnnnnnnnnnn teyzesi...Rabbim sanada busem gibi tatlı bir evlat nasip etsin canım benim...isteyen herkese versin Yüce Yaradanım...:nazar::38::38:

ışığın yanıyor ama anne topicindesin sanırım prensesim..umarım biraz daha iyileşmişsindir tatlım...gelde iki laf edelim...kimse yok topicte...bende evi topladım buseyi uyutmuştum tam pc yi açtım birden ağlamaya başladı gittim tekrar emzirdim uyudu...gelip topice bir bakam dedim...:nazar::38::38:

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21

prensesim seni bekliyorum canım.gel iki laflayalımda yatacam ben..uykum geliyor...yarında arazi var offfffff nefret ediyorum ya...birde bu 2B denetlemesi çıktı başıma..az işim vardı birde o geldi yani...gıcık oluyorum...:nazar::31::31::31:

geldim canım ama sen orda kaldın:1::1::1:
busecik niye yoruyor annesini bakim
yanımda olsa accık ısırsam:16::16:
kolay gelsin yarın çok işin var desene

ALLAH buyuktur canim insalla sonuna kadar boyle gider hic bir sorun yasamasin ve sonunda bende hamileyim yazicaksin ben buna eminim ... tum dualarim seninla canim ...:48::48:

sağol canımcım nasıl kutladık bilmiyorum ama hasta halimle
tam bugün 5.günüm ve hala iyileşemedim
3 günü ağlayarak geçirdim
öldüm öldüm dirildim:50::50:

geçmiş olsun tatlım bi doktora git geçmiyosa ihmal etme niye ağlıyosun kıyamam hassaslaştımı benim prensesim gel öpim seni :38::38::38::38::38::38::38:

Back
X