- 25 Ekim 2010
- 18.373
- 15.830
- 498
ooooooooooo maşallah canım ya..çok tatlı annesi..Rabbim yavrunu bağışlasın inşallah...bol bol emzir tatlım...hızla kilo alır...bol su iç ve devamlı emzir...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooooooooooo maşallah canım ya..çok tatlı annesi..Rabbim yavrunu bağışlasın inşallah...bol bol emzir tatlım...hızla kilo alır...bol su iç ve devamlı emzir...
aaa kuru iftira ben hep burdayım
canım sende iyiki varsın
geçmiş olsun bebğinede dikkat et mikrop falan kapmasın canım
helal olsun canım olurmu öyle şey diyetteyiz diye yemekdemi konuşmayacaz hadi yiyemiyoz bari konuşarak rahatlayalım dimi![]()
kız kendini benimle karıştırdın sanırım...başka topiclerde gezen ben değilim sensin canım...siz yazmayınca anne topicimize baktım bende...
![]()
hepinizin kandili mübarek olsun kızlar
canım arkadaşlarım sağolun
iyiki varsınız
buraya yazınca öyle ok rahatlıyorum ki
sanki tüm zorlukları aşabilirim gibi geliyor
bebeğime de inş iyi bir anne olucam
siz de benimle beraber oğlumun büyümesine şahitlik edeceksiniz
iyiyim tatlım sağol
oğlumun göbek bağı kanaması var
her gün iğne yaptırıyoruz
az önce yine yaptırdık
nasıl ağladı yavrum
içim parçalandı
benim bugün süt yok yoğurtla yapıcam revaniyi, Saracım diyettesin hakkını helal et canım ya
İki de bir gelip topici yoklamaktan yemekleri yapamıyacam yawww![]()
ooooooooooo maşallah canım ya..çok tatlı annesi..Rabbim yavrunu bağışlasın inşallah...bol bol emzir tatlım...hızla kilo alır...bol su iç ve devamlı emzir...![]()
maşallah kırkbirkere maşallah canım çok tatlı allah bağışlasın sana da babasınada![]()
kızlar ben çıkıyorum...hepinize hayırlı kandiller...![]()
sağolun kızlar
aminnn
saracım inş Rabbim en kısa zamanda bu kadar tatlı bir bebek sana da nasip eder sen de bize fotosunu gösterirsin
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
hepinizi çok seviyorummmmmmmm..tüm topici yani...hayırlı kandiller canlarım...
- LeYLa_21,
- sara_28+,
- 88prenses22+hatres
hayırlı kandiller canım
kızlar ben çıkıyorum...hepinize hayırlı kandiller...![]()
sağol canımaaa kuru iftira ben hep burdayım
canım sende iyiki varsın
geçmiş olsun bebğinede dikkat et mikrop falan kapmasın canım
helal olsun canım olurmu öyle şey diyetteyiz diye yemekdemi konuşmayacaz hadi yiyemiyoz bari konuşarak rahatlayalım dimi![]()
Kızlar öncelikle kandiliniz mübarek olsun, sanırım bu gece doğum yapıcam, bugün öğlen saatlerine içimdeki kıpırtıların artmasıyla doktora gittik ve 1cm açılmam olduğunu söyledi eve gidip sancının gelmesini bekle deyip bizi eve gönderdi, çantamızı hazırladık bekliyoruz ama sabırsızlanıyorum ne zaman gelecek bu sancı :18:
leylacım yazdıklarını okudum haklısın sebep yokken bile strrese sokuyolar bazen.kimbilir ne kadar üzülmüşsündür dimi*
prenses oğluna maşallah diyelim çok tatlı.inşallah şu gazlı günleride bi an önce atlatırsın.
crownvetch arkadaşım sanada hayırlı doğumlar diliyorum.güzel bi akşamda doğucak inşallah.herkese nasip olmaz.bol bol dua et.
Kızlar öncelikle kandiliniz mübarek olsun, sanırım bu gece doğum yapıcam, bugün öğlen saatlerine içimdeki kıpırtıların artmasıyla doktora gittik ve 1cm açılmam olduğunu söyledi eve gidip sancının gelmesini bekle deyip bizi eve gönderdi, çantamızı hazırladık bekliyoruz ama sabırsızlanıyorum ne zaman gelecek bu sancı :18:
hayırlı kandiller kızlar pc yok gelemedim