Sabırla Bebeğini Bekleyenler

:91::91::91::91::91::91::91::91::91::91: aaa kuru iftira ben hep burdayım :9::9::9::9::9::9::9::9:

canım sende iyiki varsın

geçmiş olsun bebğinede dikkat et mikrop falan kapmasın canım

helal olsun canım olurmu öyle şey diyetteyiz diye yemekdemi konuşmayacaz hadi yiyemiyoz bari konuşarak rahatlayalım dimi:34::34::34::34::34::34:
:nazar::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

kızlar ben çıkıyorum...hepinize hayırlı kandiller...:nazar::38::38:

kız kendini benimle karıştırdın sanırım...başka topiclerde gezen ben değilim sensin canım...:nazar::9::9::9::9::9: siz yazmayınca anne topicimize baktım bende...:nazar::9::9::9::9:

:91::91::91::91::91::91::91::91::91::91: aaa kuru iftira ben hep burdayım :9::9::9::9::9::9::9::9:

hepinizin kandili mübarek olsun kızlar

canım arkadaşlarım sağolun
iyiki varsınız
buraya yazınca öyle ok rahatlıyorum ki
sanki tüm zorlukları aşabilirim gibi geliyor
bebeğime de inş iyi bir anne olucam
siz de benimle beraber oğlumun büyümesine şahitlik edeceksiniz

iyiyim tatlım sağol
oğlumun göbek bağı kanaması var
her gün iğne yaptırıyoruz
az önce yine yaptırdık
nasıl ağladı yavrum
içim parçalandı

canım sende iyiki varsın

benim bugün süt yok yoğurtla yapıcam revaniyi, Saracım diyettesin hakkını helal et canım ya:17::17:
İki de bir gelip topici yoklamaktan yemekleri yapamıyacam yawww:51::51::51:

helal olsun canım olurmu öyle şey diyetteyiz diye yemekdemi konuşmayacaz hadi yiyemiyoz bari konuşarak rahatlayalım dimi:34::34::34::34::34::34:

aaaaaaaaaaaaa saracım ya benim mesaj neden senden önce çıkmış şaşa kaldım valla...:nazar::9::9::9::9::9: kk yine kafayı yedi :nazar::1::1::1:

ooooooooooo maşallah canım ya..çok tatlı annesi..Rabbim yavrunu bağışlasın inşallah...bol bol emzir tatlım...hızla kilo alır...bol su iç ve devamlı emzir...:nazar::38::38:

maşallah kırkbirkere maşallah canım çok tatlı allah bağışlasın sana da babasınada:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sağolun kızlar
aminnn
saracım inş Rabbim en kısa zamanda bu kadar tatlı bir bebek sana da nasip eder sen de bize fotosunu gösterirsin

:nazar::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

kızlar ben çıkıyorum...hepinize hayırlı kandiller...:nazar::38::38:
hayırlı kandiller canım

canım sende iyiki varsın

sağol canım
dikkat ediyorum inş bir şey olmaz

merhaba kızlarr nasılsınızz

kandilinizz mübarekk olsun dualarımız kabul günahlarımız affolur inşallah bu mübarek gecede bolbol dua edelim dualarımızdan eksik etmeyelim birbirimizi inşallah ..

Kızlar öncelikle kandiliniz mübarek olsun, sanırım bu gece doğum yapıcam, bugün öğlen saatlerine içimdeki kıpırtıların artmasıyla doktora gittik ve 1cm açılmam olduğunu söyledi eve gidip sancının gelmesini bekle deyip bizi eve gönderdi, çantamızı hazırladık bekliyoruz ama sabırsızlanıyorum ne zaman gelecek bu sancı :18:

Son düzenleme:
Kızlar öncelikle kandiliniz mübarek olsun, sanırım bu gece doğum yapıcam, bugün öğlen saatlerine içimdeki kıpırtıların artmasıyla doktora gittik ve 1cm açılmam olduğunu söyledi eve gidip sancının gelmesini bekle deyip bizi eve gönderdi, çantamızı hazırladık bekliyoruz ama sabırsızlanıyorum ne zaman gelecek bu sancı :18:

Canım Allah yardımcın olsun ne güzel bir akşamda gelicek dünyaya bebeğin:40::40::40:Hayırlısı olsun inşallah...

leylacım yazdıklarını okudum haklısın sebep yokken bile strrese sokuyolar bazen.kimbilir ne kadar üzülmüşsündür dimi*
prenses oğluna maşallah diyelim çok tatlı.inşallah şu gazlı günleride bi an önce atlatırsın.

crownvetch arkadaşım sanada hayırlı doğumlar diliyorum.güzel bi akşamda doğucak inşallah.herkese nasip olmaz.bol bol dua et.

leylacım yazdıklarını okudum haklısın sebep yokken bile strrese sokuyolar bazen.kimbilir ne kadar üzülmüşsündür dimi*
prenses oğluna maşallah diyelim çok tatlı.inşallah şu gazlı günleride bi an önce atlatırsın.

crownvetch arkadaşım sanada hayırlı doğumlar diliyorum.güzel bi akşamda doğucak inşallah.herkese nasip olmaz.bol bol dua et.

sağol tatlım aminn

hayırlı kandiller kızlar pc yok gelemedim

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin doğum anında dua et hepimize

Back
X