- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
sadece saraya meraba demişsin ama bizde burdayız canım...sanada merhaba...paylaşdığın haber çok güzel..herkese umut olsun..
kıskanç kıskanç kıskanç

tatlım naila bu topikte yalnız beni tanıyo o yüzden tek bana selam vermiştir kendisi daha yeni doğum yaptı dünya tatlısı bi bebeği var

iyim canim ne olsun bir iyim bir kotuyum carsamba aksami benim cadilar oyle bir korkutu ki bizi..... okadar cok basladilar gezmeye ki arilarim basladi kramplar basladi boyle 1 saaten fazla surdu ... acaba erken doomu diye korkmaya basladim ,bende elbiseleri alik hersey hazir ama ikanip utulenmesi lazim ... aridan evin icinde geziyorum diyer yandanda cadilarin ustlerinin etiketlerini kopariyorum makinaya atmak icin ,,esim pesimde dolasiyor gel biraz uzan elbiselerin acelesi yok ondar salikla doosun ciplak dursun diyor tam bir filim gibiydikama simdi iyim cok sukur arilar kramplar durdu ....sen nasilsin canim tam okuyamadim ama sanirim morelin bozuk ....
bozuktu ama düzeldi moralim ben çok hassasım bu günlerde niyeyse
hatalı bendim ama eşimin anlayışı sayesinde barıştık ben eşime kurban olurum ya
onu çok seviyoyum

sanada çok geçmiş olsun aman dikkat et söyle o cadılara dışarda bişey yok dursunlar içerde biraz daha zamanı gelince anneleri onları çıkaracak zaten
Son düzenleme: