Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÖBÜR TOPİCE YAZDIM..SARAAAAAAAAAAAA MARŞ MARŞŞŞŞŞŞ TOPİCE DİYE...BİR BAKTIM SEN UÇMUŞSUN BİLE...![]()
saol canım..iyi diyelim iyi olalım..hayırdır neden canın sıkılıyor bakayım?kötü bişey yoktur umarım...leyla nasılsın benim canım çok sıkılıyo![]()
saol canım..iyi diyelim iyi olalım..hayırdır neden canın sıkılıyor bakayım?kötü bişey yoktur umarım...:26:
günaydın kızlar..hayırlı cumalar ..
evet ya insan çok etkileniyor çamaşır suyundan...o kadar dökülürmü...insanlara laf anlatamıyorsun ki canım ya...neyseki rahatlamışsın..takma kafana...mutlaka insanın canını sıkan bişey oluyor canım ya...insanın sinirleri oynuyor harbiden...benimde sabahtan beri diyecem söz var diyemedim gitti...offffffffff...işin sıkıntıları işte..kötü bişey yokta canım herşeyi kafaya takma huyum var biri bişey dese ve ben eğer cevabını verememişsem kafamda kurup kurup sıkılıyorum keşke deseydim diye
bide sabah iş yerine geldim bi ara baktım daireyi bi çamaşır suyu kokusu sardıki sorma gitsin başım döndü ayağa kalktım zarzor dışarı çıtım ne oluyo dedim tuvaletleri yıkıyolarmış ya çamaşır suyu kullanmanında bi adabı var bide mesai saati içinde bu kadar koku çıkarılırmı benim hassasiyetim var çamaşır suyu kokusuna başım dönüyo baygınlık geliyo içime evde bile lavabolara döküp kapıları kapatıyorum 10- 15 dakka sonra gidip sularını açıyorumki koku biraz çekilsin öyle ovup temizliyorum sabah sabah sinirlerim oynadı temizlettim tuvaletleri baştan aşağı iyice durulattırdımda camları kapıları açtırdım sonuna kadarda rahatladım şimdi yaaaa
evet ya insan çok etkileniyor çamaşır suyundan...o kadar dökülürmü...insanlara laf anlatamıyorsun ki canım ya...neyseki rahatlamışsın..takma kafana...mutlaka insanın canını sıkan bişey oluyor canım ya...insanın sinirleri oynuyor harbiden...benimde sabahtan beri diyecem söz var diyemedim gitti...offffffffff...işin sıkıntıları işte..![]()
işle ilgiliydi şimdi konuştum kurtuldum...ne sözü işlemi ilgili topiklemi ilgili :26::26::26::26::26::26::26::26:
bayılırım saracım..şeftali reçelini nasıl yapıyorsun..benim evdekiler dolapta eridi valla..yiyende yok..buse biraz ishal gibiydi vermedim..oda yemeyince kaldı öyle..bende onları reçel yapayım..bana tarif verirmisin canımıniçi...leyloş mürdüm eriği aldım dün bugn onları reçel yapacam bide şeftali reçeli yapacam
reçel severmisin ben çok seviyorum
bayılırım saracım..şeftali reçelini nasıl yapıyorsun..benim evdekiler dolapta eridi valla..yiyende yok..buse biraz ishal gibiydi vermedim..oda yemeyince kaldı öyle..bende onları reçel yapayım..bana tarif verirmisin canımıniçi...![]()
senin bu hamaratlığına bayılıyorum valla..kocana söyle kıymetini bilsin..böyle hamarat ve bilgili bir arkadaşım olduğu için kendimi şanslı adlediyorum canım...tatlım bire bir ölçüyle su ve şekeri kaynatıyosun iyice koyu şerbet kıvamına gelene kadar
sonra şeftalileri yıkayıp kabuklarını soyuyosun küp küp doğruyorun koyu kıvamlı şerbetin içine atıyosun meyve şerbeti sulandırıyo birazda böyle kaynatıp bi tabağa azıcık şerbet damlatıp dolapta beklert bak kıvamı tamamsa yarım limonun suyunu sık 5 dakka daha kaynatıp kavanozlara doldur canım.bunu diğer reçelleri gibi şeftaliyi şekere yatırıp öyle kaynatırsan şeftaliler eriyo marmelat kıvamına gelişyo o yüzden önce şerbeti yapıp şeftalileri içine atıyosun.püf noktası bu ha bide kaynarken oluşan köpükleri al üzerinden![]()
senin bu hamaratlığına bayılıyorum valla..kocana söyle kıymetini bilsin..böyle hamarat ve bilgili bir arkadaşım olduğu için kendimi şanslı adlediyorum canım...bende deneyecem bakalım başarılı olacakmıyım...
![]()
çalış çalış sıkıldım sabah beri ya...offffffff vakit geçmiyor...akşam busenin saçını kesecek babası...yarında fotosunu çektirmeye stüdyoya götürcez...inşallah ağlamaz..yabancıları görünce kız basıyor yaygarayı...bu çocuk ehlileşmeyecek ya...
![]()
sarammmmmmmmmmmmmm nasılsın bacımmmm