Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saol canim usutmuste olabilirler ama evin ici cok sicakti hic pencere falanda acmadik ... kucuk cadilar daha yeni bir kac saat once uykuya iyice daldilar .... Buse nasil sen nasilsin .. kendinize iyi bakin canim :48::48:
Saol canım bende busede iyiyiz çok şükür teyzesi....sende kızlara ve kendine iyi bak canım...:nazar::38:
sağol canım bu aralar bende de nazar var gibi başıma sürekli tuhaf kazalar geliyo

geçmiş olsun canım kıyamam ya Allah yağmur ve yaprağı kem gözlerden nazarlardan korusun nazar için nazar duası var canım dua kitaplarından yada internetten arayarak bulabilirsin.birde leylanın dediği gibi ihlas felak ve nas surelerini oku sürekli bebeklerine birde ayetel kürsi duasını oku canım inşallah iyileşirler

ayağım iyi canım inanmazsın bugünde sol kolumu kaldıramıyorum resmen hareketimi engelliyo bu ağrı tişörtümü giyerken bile o kadar zorlandım ki diyeyimde sende anla canım
geçmiş olsun canım..bu ara havalar geçiş döneminde..dikkat et...herkeste bir kırıklık var sonbahar kırgınlığı olabilir saracım..dikkat et canım kendine...öpüyorum seni...:nazar::38::38:

Saol canım bende busede iyiyiz çok şükür teyzesi....sende kızlara ve kendine iyi bak canım...:nazar::38:

geçmiş olsun canım..bu ara havalar geçiş döneminde..dikkat et...herkeste bir kırıklık var sonbahar kırgınlığı olabilir saracım..dikkat et canım kendine...öpüyorum seni...:nazar::38::38:

olabilir canım bilmiyorum valla Allah korusun hepimizi

günaydın kızlar

Allahım bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarınızı hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin

günaydın kızlar

Allahım bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarınızı hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin
günaydın canım...güzel duana yürekten aminnnnnnnnnnnn diyorum tatlım...nasılsın bakalım..ayağın iyileştimi saracım?:nazar::38:

ayağım iyi canım sen nasılsın artık tek tük uğruyon kız noldu kime küstün sensiz olmuyo leyloşum bilesin:38::38::38::38:
saracım iş yoğunlaştı o yüzden topice fazla bakamıyorum...sabahtan beri inan çay içmeye bile fırsatım olmadı..başım kalaba kız..kimseye küs değilim tatlişim benim..seninde iyi olmana sevindim saracım...ayın 28 ine kadar yoğun olacam haberin olsun...:nazar::38::38:

saracım iş yoğunlaştı o yüzden topice fazla bakamıyorum...sabahtan beri inan çay içmeye bile fırsatım olmadı..başım kalaba kız..kimseye küs değilim tatlişim benim..seninde iyi olmana sevindim saracım...ayın 28 ine kadar yoğun olacam haberin olsun...:nazar::38::38:

kolay gelsin canım işlerinde kendini çok yorma bizide çok ihmal etme :34::34::34::34::34::34::34::34:

köstebek kurabiye aldım canım çayda söyledim gel beraber içek:7::7::7::7::7::7::7::7:

kolay gelsin canım işlerinde kendini çok yorma bizide çok ihmal etme :34::34::34::34::34::34::34::34:

köstebek kurabiye aldım canım çayda söyledim gel beraber içek:7::7::7::7::7::7::7::7:
sizi hiç ihmal edermiyim tatlişim benim...çay ve kurabiye için teşekkürler...hemen geliyorum...:nazar::10::10::10::10::38:

saracımmmmmmmmmmm bırak şu avatarlarıda topice gel iki laflayalım hazır ben boş kalmışken..bak yoksa oyuna takılcam haberin olsun...:nazar::1::1::1:

saracımmmmmmmmmmm bırak şu avatarlarıda topice gel iki laflayalım hazır ben boş kalmışken..bak yoksa oyuna takılcam haberin olsun...:nazar::1::1::1:

leyloşum avatarlara bakarken işim çıktı orada kalmışım sonrada kk beni atmış zaten:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

oyunda da tuhaflık olmuş benim puanım 2348 di baktım bugün beni silmiş yeniden oynadım düşük bi puan kaydetti hiç bişey anlamadım

leyloşum avatarlara bakarken işim çıktı orada kalmışım sonrada kk beni atmış zaten:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

oyunda da tuhaflık olmuş benim puanım 2348 di baktım bugün beni silmiş yeniden oynadım düşük bi puan kaydetti hiç bişey anlamadım

saracım oyundaki puanlar 1 aymı ne kalıyor sonra siliniyor tekrar puan yapıyorsun yani her ay yenileniyor

mrhb kızlar nasılsınızzz hepinizi çok özledimmm :38::38::38::38::38:geliyorum sadece kendimden yazıp çıkıyorum:17::17::17::17: çünkii çok yoğunummm :26::26::26::26:kızlarrr eşimin kontrolleri vardı geçen haftaaa 4 gün üst üste has gittik :50::50::50::50:aslında dr 5. Günde çağırdı :53::53::53::53:yapılacak testler vardı:26::26: Bende dr dinlenelim 1 gün dedimm 3 saatlik yoldan geliyoruz her gün dedim :19::19::19::19:oda pzrts gelin dedii :44::44::44:yani yarın yine gideceğiz :40::40::40:çok ayakta durmaktan dizimin iç kısmında şişlik oluştuu:14::14::14: Ayağımı kaldıramıyorumm :14::14::14::14:ev işleride bana bakıyor:18::18::18::18::19: Yani çok yoğunum kızlarr :50::50::50: Adet günümde geliyor onun sıkıntılarıda başladııııı :47::47::47::47::47::47:

Canlarım hepiniZi :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Son düzenleme:
Back
X