- 25 Ekim 2010
- 18.373
- 15.830
- 498
Saol canım bende busede iyiyiz çok şükür teyzesi....sende kızlara ve kendine iyi bak canım...saol canim usutmuste olabilirler ama evin ici cok sicakti hic pencere falanda acmadik ... kucuk cadilar daha yeni bir kac saat once uykuya iyice daldilar .... Buse nasil sen nasilsin .. kendinize iyi bakin canim![]()

geçmiş olsun canım..bu ara havalar geçiş döneminde..dikkat et...herkeste bir kırıklık var sonbahar kırgınlığı olabilir saracım..dikkat et canım kendine...öpüyorum seni...sağol canım bu aralar bende de nazar var gibi başıma sürekli tuhaf kazalar geliyo
geçmiş olsun canım kıyamam ya Allah yağmur ve yaprağı kem gözlerden nazarlardan korusun nazar için nazar duası var canım dua kitaplarından yada internetten arayarak bulabilirsin.birde leylanın dediği gibi ihlas felak ve nas surelerini oku sürekli bebeklerine birde ayetel kürsi duasını oku canım inşallah iyileşirler
ayağım iyi canım inanmazsın bugünde sol kolumu kaldıramıyorum resmen hareketimi engelliyo bu ağrı tişörtümü giyerken bile o kadar zorlandım ki diyeyimde sende anla canım