Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet kızlar bakiyim beyenecekmisiniz kend yaptığım
kızımın odası için kapı süsüi
el emeğim pek güzel olmadı ama fenada sayılamaz :17::26::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

$Görüntü3270.webp $Görüntü3271.webp

selam kızlaaaar
ne oynuyonuz siz böyle,bi rastlaşsak ta sizi takip edip oyununuzu bulsam,merak ettim yafffff:27:
kızlar şu sıra bu topiğin bana gıcıklığı var,ne zaman sayfayı açsam,pc hata veriyo,yeniliyorum tekrar veriyo,demin gene aynı şey oldu,bu defa inat ettim,yazayım diye,sanırım başarılı oluyorum:32::32::32:
hepinizin neşesi iyi maşallah,rabbim bozmasın,biz de iyiyiz elhamdülillah
dün hastaneye gitmiştik,oğluşun rutin kontrolleri vs,geldik ki ben hastalandım,tüm gece 38 derece ateşleydim,sayıklayıp durdum desem yeri,ne sıkıntılı bi geceydi,sabah ta biraz sürdü ama dedim böyle olmicak,suya elma sirkesi katıp içtim,düştü baya
bunlar basit hastalıklar gerçi,rabbim tüm hastalar şifa versin,insan iyiyken de sağlığının kıymetini bilmiyo malesef
ay leyloş kız,var ya kaç ay oldu sen topice geri döneli,şöyle karşılıklı hiç yazışamadık biliyon mu,tabi hep benden oldu da,artık inşallah telafi ederim.
heee bu arada buse yi bende hiç görmedim yaaa,ay ne çok merak ediyom kız,sütüm umar bak,ona göre
gerçi bu tehditlerim hiç işe yaramıyo,hamileyken de zeloşla metuş a seslenmiştim size aş eriyom diye,hiç dönen olmadı:43:
saracım,şeker sorunu çıkmamış,inşallah diğer sonuçlar da güzel güzel çıkar,bu defa yavruna kavuşursun canım

edancım şimdi geçmişe baktım da biraz
öncelikle maşallah yağmur a,rabbim nazarlardan korusun
canım,zaten çocuklar kaç ay kucakta kalıyolar ki,bi bakmışın büyümüşler,ağlatma bebişini,niye bunları söylüyorum,çünkü ahmet te aynen yağmur gibi,hiç yerde durmuyo,hemde hiç,uyurken de iş yapamıyorum,çünkü sesten hemen uyanıyo,başlarda çok stres yaptım,bi uyusa da işimi yapsam,bi çabuk emsede yatırsam,ben de şu işe baksam,bide baktım ki kırkı dolmuş ve ben o zamanı hiç zevkle geçirememişim,he çocuktur,tabiki ağlıcak sızlıcak ama artık tüm işleri öteliyorum,zaten zor kavuşmuşum yavruma,beraber vakit geçirelim,isteği kucaksa,kucağımda tutayım diyorum ve o da daha az ağlıyo,ben de daha az stres oluyorum,bizim çocuklarımız gazlı çocuklar oldukları içinde mecburen kucağa alıştılar.
inşallah hastalıkları da geçer,çok mutlu bi çocuk olur yağmur
geçmişin tamamanı da okuyamadım heeee,yanlış anlaşılmak ta istemem,sadece yağmur öyle sanıp fazla strese girme diye yazdım bunları

o zaman mushab daha bebişti ağzı süt kokuyordu şimdi askerlik çağa geldi annesi..resmini koyda sıfatını görelim çocuğun..ayrıca ben prensesim busemin resimlerini koymuştum canım sen görmedin sanırım..oda senin sanşsızlığın prensesim..yine koyarım canım...:nazar::38:klavyeye basan miniş ellerine yerim ben o mushabın...oy oy oy mis kokulum benim..leyloş teyzesi yesin onu...:nazar::38: öp benim yerime canım...

sen benden evvel yazmışsın bile prensesim..merak ederiz tabikide...:nazar::34::34:
Allah seni napmasın emi
musab askerlik çağına gelmiş he:9::9::9::9::9:
ne ara büyüdü de ben görmedim
koyarım bi ara asker oğlumun resmini
evet görememiştim buseyi
ama görmek istiyom genç kızımızı
sağol canım menim çok şükür çıkmadı şeker

:48::48::48::48::48::48::48::48::48::48:

hoşgeldin topiğimize canım inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun

annene geçmiş olsun canım busenin aşısını yaptır biran önce

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

buna çok güldüm :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

unutkan leyloş ben dün topiğe yarın bana şeker yüklemesi yapılacak yazmadım mı :20::20::20::20::20::20::20:
bugün sabahtan beri hastanedeydim az önce geldim işede gitmedim başım çok ağrıyo glikozun yan etkisiymiş bazı bünyelerde başağrısı ve mide bulantısı yaparmış ki bendede yaptı bide her yanım ateş gibi yanıyo:44::44::44::44::44::44::44:
ama neyseki testin sonucu güzel çıktı şeker sorunum yokmuş şükür olsunki :8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:
çok sevindim canım şeker çıkmamasına

hayırlısı olsun canım...inşallah onlarda temiz çıkar saracım...:nazar::49: seni böyle görelim inşallah canım...:nazar::38::49:

ah bu çocuklar...ilgi hep onlarda olsun istiyorlar...gece buse yine ağladı koştum emzirdim sabaha kadar uyumuşum yanında..:nazar::9::9::9:sabah gözünü açtı ağlayacaktı baktı ben yanındayım mışıl mışıl uyumaya devam etti..beni yanında istiyor emmek falan hikaye ya..gittikçe cadılaşıyor...:nazar::9::9::9::9:

bizimki hiç ayakta sallanmadı..ne yöntemler denedik en son salıncakta karar kıldı..ben yokken annem salıncakta sallıyor eski usullerin gözünü seveyim...:nazar::9::9::9:

hepinizi o oyunun tiryakisi yapcam...:nazar::9::9::9:
yaptın zaten
de bi fırsatım olsa:9::9::9:
selam kızlaaaar
ne oynuyonuz siz böyle,bi rastlaşsak ta sizi takip edip oyununuzu bulsam,merak ettim yafffff:27:
kızlar şu sıra bu topiğin bana gıcıklığı var,ne zaman sayfayı açsam,pc hata veriyo,yeniliyorum tekrar veriyo,demin gene aynı şey oldu,bu defa inat ettim,yazayım diye,sanırım başarılı oluyorum:32::32::32:
dün hastaneye gitmiştik,oğluşun rutin kontrolleri vs,geldik ki ben hastalandım,tüm gece 38 derece ateşleydim,sayıklayıp durdum desem yeri,ne sıkıntılı bi geceydi,sabah ta biraz sürdü ama dedim böyle olmicak,suya elma sirkesi katıp içtim,düştü baya
bunlar basit hastalıklar gerçi,rabbim tüm hastalar şifa versin,insan iyiyken de sağlığının kıymetini bilmiyo malesef
ay leyloş kız,var ya kaç ay oldu sen topice geri döneli,şöyle karşılıklı hiç yazışamadık biliyon mu,tabi hep benden oldu da,artık inşallah telafi ederim.
heee bu arada buse yi bende hiç görmedim yaaa,ay ne çok merak ediyom kız,sütüm umar bak,ona göre
gerçi bu tehditlerim hiç işe yaramıyo,hamileyken de zeloşla metuş a seslenmiştim size aş eriyom diye,hiç dönen olmadı:43:
saracım,şeker sorunu çıkmamış,inşallah diğer sonuçlar da güzel güzel çıkar,bu defa yavruna kavuşursun canım

geçmiş olsun canım
arada gel de sohbet edelim özlüyoruz kız seni

1 saat önce oğlumun ıkınıp sıkınmalarıyla uyandım
yüzüstü çevirince uyudu ama ben uyuyamadım
bari bu saatte burda olaydınız da sohbet edeydik
çok yazışasım var:24::24::24::24:

selam kızlaaaar
geçmiş olsun kardelencim...kendine dikkat et...ahmetciğinde iyi olmasına sevindim..umarım tüm sıkıntıların geride kalmıştır bitanem...işi mişi bırak kızım ahmetle ilgilen sen..bende seninle sohbet etmeyi özledim kardelencim..sen iyi ol bebeğinde iyi olsunda sohbet her zaman yapılır bacım..üzme kendini....karşılaşınca koyarım inşallah busenin fotosunu..ama iş yerindeki pc de yok..evden koymam lazım..evdende anca telefonla girebiliyorum...neyse bakacaz artık bir çaresine kardelenim...
1 saat önce oğlumun ıkınıp sıkınmalarıyla uyandım
yüzüstü çevirince uyudu ama ben uyuyamadım
bari bu saatte burda olaydınız da sohbet edeydik
çok yazışasım var:24::24::24::24:
tızım o saatte bizde pireler uçuşuyor..buse hanım ara ara emiyor..zor geliyorum valla işe...sabah yine ağladı arkamdan kuzucum...:nazar::38:

Son düzenleme:
saracım sana önemli bir haberim var tavuklarla ilgili....tavuk etinde arsenik ve antibiyotike rastlanmış amerikada..sadece sertifikalı tavukları yiyon diyorlar...

Memurlar.Net (Tavuk eti 'beyaz zehir' mi/ Video) burayı oku.

ABD beyaz eti kara listeye aldı. Balıkta ağır metal, tavuk ile hindide arsenik ve antibiyotik bulundu. Ülkemizde beyaz eti güvenle yemenin tek yolu sertifikalı ürünler satın almaktan geçiyor.:nazar::18::18::18::18::18: tavuğu sevmediğim kadar varmış bak canım...fazla tüketmemek lazım...:nazar::38:

çok tatlı olmuş canım ellerine sağlık :38::38::38::38:
sağol canım beyendiğine sevindim :16::16::16::16:
edancım şimdi geçmişe baktım da biraz
öncelikle maşallah yağmur a,rabbim nazarlardan korusun
canım,zaten çocuklar kaç ay kucakta kalıyolar ki,bi bakmışın büyümüşler,ağlatma bebişini,niye bunları söylüyorum,çünkü ahmet te aynen yağmur gibi,hiç yerde durmuyo,hemde hiç,uyurken de iş yapamıyorum,çünkü sesten hemen uyanıyo,başlarda çok stres yaptım,bi uyusa da işimi yapsam,bi çabuk emsede yatırsam,ben de şu işe baksam,bide baktım ki kırkı dolmuş ve ben o zamanı hiç zevkle geçirememişim,he çocuktur,tabiki ağlıcak sızlıcak ama artık tüm işleri öteliyorum,zaten zor kavuşmuşum yavruma,beraber vakit geçirelim,isteği kucaksa,kucağımda tutayım diyorum ve o da daha az ağlıyo,ben de daha az stres oluyorum,bizim çocuklarımız gazlı çocuklar oldukları içinde mecburen kucağa alıştılar.
inşallah hastalıkları da geçer,çok mutlu bi çocuk olur yağmur
geçmişin tamamanı da okuyamadım heeee,yanlış anlaşılmak ta istemem,sadece yağmur öyle sanıp fazla strese girme diye yazdım bunları

sağol canım sende haklısın ama işte çook huysuz
inan burda bazılarını görüyorum çevremde maşllah:nazar:
ama anneleri yere bırakıyo işini gücünü yapıyo bebek gıgıkını çıkarmıyo ama bizimki
sesi apartmanı havaya kaldırıyo :52::52::52::52:
3 gecedir yağmur 10dakkada 1 uyanıp ağlıyo çok uykusuz bırakıyo beni
bugün onu bi sağlık ocağına götürüreyim ya gazı var yada açlıktan ağlıyo
çünkü sadece 1 göğsümle doyuyo kızım büyüdükçe daha çok ,içtiği
için ben götürüp gösteriyim olmadı ona devam sütü alıyım yoksa gece
bize hiç uyku yook :50::50::50::50::50:

valla kızlar benim bugün temizlik yapasım var tabi
yağmurla nasıl olacak bilmiyorum ama olmadı onada makineyi vereyim toz çeksin yardım
edi versin azcık anasına :1::1::1::1::1::1: sizleri kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın
ben çıkıyorum işim erken biterse girerim bide yağmuru doktora gösteresim var bide bugün
onu yıkıyasım var yani anlayacağınız beni işler bekler sizlere güzel sohbetlerrr :16::16::16::16::16::16::16::16:

hoş bulduk canım hamdolsun iyiyim canım ogluşumda iyi pazartesi aşı oldu 3 lü aşısını biraz mızırdıyor ama yinede iyi teyzesi sen nasılsın canım buse nasıl
saol ececim bende busede iyiyiz gece biraz burnu tıkanmıştı ama iyi şükürler olsun...dün parka götürdüm işten biraz erken çıktım..çok mutlu oldu..çocuklarla oynadı...senin oğluşun adı neydi unutuyorum hep ya...enes miydi canım...yoksa karıştırdım mı?:17::17::17:bu ara balık hafızalı oldum ben ya...:nazar::38::38:

valla kızlar benim bugün temizlik yapasım var tabi
yağmurla nasıl olacak bilmiyorum ama olmadı onada makineyi vereyim toz çeksin yardım
edi versin azcık anasına :1::1::1::1::1::1: sizleri kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın
ben çıkıyorum işim erken biterse girerim bide yağmuru doktora gösteresim var bide bugün
onu yıkıyasım var yani anlayacağınız beni işler bekler sizlere güzel sohbetlerrr :16::16::16::16::16::16::16::16:
kız bırak işi gel sohbet edelim edanım ya..iş her zaman yapılır şekerim..yağmur önden başlasın ver eline toz bezini...:nazar::9::9::9::9::9:

Back
X