Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canıııııım menim beni merak etmişsin yüreği güzel arkadaşım senin topiğe yazdım dün olmayışımın sebebini:34::34::34::34::34::34::34::34::34:

günaydın leylacım ne güzellik uykusu tızım sabahın köründen beri ayaktayım :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

merhaba ececim uyutmuyomu furkan seni yerim men onu yaaaaa dayan annesi annelik lolay değil:34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:
işin yoğun sanırım saracım seninde...kendini bu kadar yorma ya...:nazar::38:
kızlarrrrr bugün 28.günüm 30 günde bir oluyorumm..yaklıştı kızlar batt :( ve bugün kahverengi akıntı gelmiş peçeteye....
inşallah tutunma kanamasıdır canım...olmazsada üzülme..öbür ay yeni umut olur inşallah...
üzülme canım her yeni bi umut demek inşallah bebeğin gelir çok bekletmeden

geçmiş olsun canım kıyamam yaaaa
ama çocuk bu düşe kalka büyüyecek anne yüreği bunu kabul etmesede bu böyle
evet canım ya..alnına baktıkça eşim bile içim cız ediyor diyor...:nazar::31:

var olmazmı bugün stajyer öğrencilerimizde var üstelik serviste ama gıcıklıkları tuttumu tutuyo işte:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:
sıkma canını belki böylesi hayırlıdır saracım..geç olsun güç olmasın tatlım...cumartesi yaptırırsın sende...:nazar::38:

eceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :nazar::3::3: nasılsın canım...ismet furkan nasıl annesi?:nazar::emir_bebek:

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)

:nazar: 3 ziraretçiiiiiiii..nikinizle gelin uleynnnnnnnnnnnnnn :9::9::9::9::9::9::9:

var olmazmı bugün stajyer öğrencilerimizde var üstelik serviste ama gıcıklıkları tuttumu tutuyo işte:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:

saracım prolaktin hormunu strestende çok çıkıyor sakin ol
bende tam kan aldıracam prolaktin hormonu için nasıl sinirlendim yüksek çıktı ilaç kullandığım halde sonraki ayda sakindim bayağı düşmüştü
geç olsun güç olmasın:34:

Son düzenleme:
saracım prolaktin hormunu strestende çok çıkıyor sakin ol
bende tam kan aldıracam prolaktin hormonu için nasıl sinirlendim yüksek çıktı ilaç kullandığım halde sonraki ayda sakindim bayağı düşmüştü
geç olsun güç olmasın:34:

stresten etkileniyosa bu hormon bende stresten bol ne var ben o yüzden hamile kalamıyorum desene kız nazo
bundan sonra relaks vaziyette gezecem etrafta:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

stresten etkileniyosa bu hormon bende stresten bol ne var ben o yüzden hamile kalamıyorum desene kız nazo
bundan sonra relaks vaziyette gezecem etrafta:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
evet kendini rahat bırakacaksın..ilk iki ay benimde stresten düşmemişti ilaca rağmen...:nazar::38::38:

önceki akşam buse kanepeyle sehpanın arasına düştü sıkışıp kalmış oraya..alnı bomba gibi şişti..şükür şimdi iyi ama alnı çok kötü oldu..çok korktum ya...eşim hala hatırladıkça üzülüyor...mutfağa çorbasını ısıtmaya gitmiştim..eşimle salonda oynuyorlardı..birden bire bir ağlama sesi geldi koştum hemen eşim çıkarmış...kuşlar gibi çırpındı yavrum...nasıl ağladı...çok şükür geçti.inşallah alnıda çabucak iyileşir...:nazar::31::31::31:

geçmiş olsun canım ya bizim kız da şimdiye kadar 3 kere düştü,ah acemilik işte,napalım böyle böyle büyüyecekler

geçmiş olsun canım ya bizim kız da şimdiye kadar 3 kere düştü,ah acemilik işte,napalım böyle böyle büyüyecekler
saol deryacım..sizede geçmiş olsun canım...insan çok üzülüyor ya...artık hareketli zamanlar elde avuçta tutulmuyor yani...:nazar::38:

saol deryacım..sizede geçmiş olsun canım...insan çok üzülüyor ya...artık hareketli zamanlar elde avuçta tutulmuyor yani...:nazar::38:

evet canım,ya bizim kız hiçbişey yemiyo ya,meme bağımlısı,sütüm de yetince ben de çok üstelemedim,dr. da bu kilonun sağlıklı olduğunu düşünme herşeyden yemesi lazım dedi,moralim bozuldu,diş çıkarıyo şimdi,eskiden ağzını açardı tadına bakar beğenirse yerdi,1 fincan kadar cicibebe yerdi,şimdi onu da tükürüyo yemiyo,komşum bakıyo, napcam bilmiyom,emzirmeyi azaltmam lazım,şişip ağrıyo öğlen olunca tam boşalması beklemesemmi sağıp onla muhallebi mi yapsam zamanla biraz azalır kızım da diğer şeyleri yer mi diye düşünüyom kafam çok karışık,sence napmalıyım

kızlar merhaba,

dün akşam test yaptım negatif çıktı,yarın kırmızılar gelecek anlaşıldı :(

canım ben çift çizgiyi görmemiştim adetimin 3 gün geçmesine rağmen 6. gün kanda çıktı hemi de ikiz olmasına rağmen çıkmadı,ben güvenmiyom pek idrar testlerine

Son düzenleme:
yaaa :) ya bak böle duyunca umutlanıyorumm..ama gelir benimkiler hiç şaşmadıı 2,5 yıldır böylee..

ben inanmamıştım ama çünkü aşırı gaz problemi,baş ağrısı,tansiyonum birden bire düşmüşt,çok acıkıyodum,elim ayağım titriyodu ve hissediyodum,eşime yanlış bu test hamileyim hemde ikiz demiştim,gülmüştü ve aynen çıktı,biri gelişmedi ama hayırlısı böyleymiş

evet canım,ya bizim kız hiçbişey yemiyo ya,meme bağımlısı,sütüm de yetince ben de çok üstelemedim,dr. da bu kilonun sağlıklı olduğunu düşünme herşeyden yemesi lazım dedi,moralim bozuldu,diş çıkarıyo şimdi,eskiden ağzını açardı tadına bakar beğenirse yerdi,1 fincan kadar cicibebe yerdi,şimdi onu da tükürüyo yemiyo,komşum bakıyo, napcam bilmiyom,emzirmeyi azaltmam lazım,şişip ağrıyo öğlen olunca tam boşalması beklemesemmi sağıp onla muhallebi mi yapsam zamanla biraz azalır kızım da diğer şeyleri yer mi diye düşünüyom kafam çok karışık,sence napmalıyım
diş çıkardığı zaman genelde hiç bişey yemiyorlar...bizim kızda öyle oldu..hala az yiyor..ben herşeyden yedirmeye çalışıyor bir kaç lokmada olsa...dişleri patlasın yine yer merak etme...sütünü sağ canım...gerçi sağdıkçada daha çok geliyor..ama birikip ağrı yapmaz en azından...komşuna ver öğle içirsin..anne sütü çok faydalı...ister muhallebi yap ister öyle içirsin biberonla...:nazar::38:
kızlar merhaba,

dün akşam test yaptım negatif çıktı,yarın kırmızılar gelecek anlaşıldı :(
herşeyin hayırlısı..üzülme canım..inşallah bir daha ki sefere...:nazar::38:

diş çıkardığı zaman genelde hiç bişey yemiyorlar...bizim kızda öyle oldu..hala az yiyor..ben herşeyden yedirmeye çalışıyor bir kaç lokmada olsa...dişleri patlasın yine yer merak etme...sütünü sağ canım...gerçi sağdıkçada daha çok geliyor..ama birikip ağrı yapmaz en azından...komşuna ver öğle içirsin..anne sütü çok faydalı...ister muhallebi yap ister öyle içirsin biberonla...:nazar::38:

canım ben emzirdiğim için sürekli 2-3 saat oldu mu doluyo,elimle sağarsam 1 çay bardağı kadar çıkıyo,ama emince daha çok geliyo,yani gevşek te olsa meme,iki üç çekince tekrar doluyo,günde 10 kere emiyodur,en azından 9 a 8 e 7 ye derken biraz azaltsam,akşamları da muhallebi yedirmeye çalışsam diyom zamanla biraz azalır,o da büyür, bişeyler yer diyom,öyle umuyom daha doğrusu,hatta çok diye benim kaslarım zayıfladı 7 aydır ayağımda menisküs var,kaslarım zayıfladığı için olmuş,ilk 4 ay heryere pompayla gittim 6 ay boyunca sürekli kustu hazmedemediği için,süte doyduğu için tadını beğenmeyince de kusuyodu,çok şükür kusması bitmişti,az az yemeye başlamıştı da,şimdi kusmuyo ama diliyle itiyo,yada ağzını açmıyo yada tükürüyo, biberon almıyo canım,bi ara azcık aıyodu dişten sonra onu da bıraktı,bi de heryeri benek benek oldu,dr. alerji olmuş dedi şurup yazdı,azcık söndü ama tam geçmedi,zorla yedirmeye çalıştığım için mi huylandı acaba diyom,ama 5 saat nasıl aç kalıyo bilmiyom,eve gidince de 3-4 kez emiyo 2-3 saaat içinde sonra akşama kadar yine beni belkiyo,geçen haftaya kadar 1 fincan öğleden önce 1 fincan öğleden sonra yiyodu,2 gündür herşeye tepkili sevdiği şeyleri de yemiyo,ama ağlamıyomuş ta aç diye, sadece memede iştahlı

Son düzenleme:
Back
X