Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet bal şeker olsun zelalım...yarasın canımcım....zeloşum ya eda33 ne testi yaptırıyor..smear falan demiş ama bir özet geçermisin geçmişe bakamıyorum fazla laptop kapancak diye...inşallah doktordan güzel haberlerle gelir edoşumuz...
![]()
semicim hg bitanem...nasılsın canım?![]()
ececim selam canım..sana selam vermedim sanırım...![]()
hımmm anladım zeloşum....inşallah edacığımında temiz çıkar canım...sonrada bebiş gelir...canım smear testi rahim için bakılıyo rahim ağzında hastalık varmı yokmu onun için inş. edamızın testi temiz çıkar canım zaten bütün kadınlar yaptırıyo bende yaptırdım![]()
Allahım iyilik versin semicim...merhaba canım.iyiym ben çok şükür.çalışıyoruz işte![]()
a.slm canım verdiysen bile görmemişimdir kneyse ben kaçtım
semicim hg canımdua içinde Allah razı olsun canım
tatlım nasılsın neler yapıyosun
![]()
kızlar bu arada yarın cuma biliyosunuz.yarın sabah gibi gelebilirseniz dua okuruz.ne dersiniz?
kızlar bu arada yarın cuma biliyosunuz.yarın sabah gibi gelebilirseniz dua okuruz.ne dersiniz?
tatlım tam olarak kaçta çünki ben yarın kızkardeşime gitcem en azından saati bilsem ordan katılırım duaya![]()
canım 10 nasıl olur? size uygunsa benim için uygun.
hııııııııı şimdi bi bakayımevet buran anladığım ne olabilir
buldum bunu yapan iki kişi biri erkek biri dişi
![]()
canım 10 nasıl olur? size uygunsa benim için uygun.
ben 9 da evden çıkcam yetişirim herhalde![]()
bana her saat uygun..yarın fazla işim yok saracım..siz kaç derseniz ona göre yapalım canım...![]()