Sabırla Bebeğini Bekleyenler

leyla hatun dikkat dikkat oyun sahasından topiğe çağrılıyosunuz lütfen bulunduğunuz oyundan çıkıp topiğe geliniz :4::4::4::4::4::4::4::4::4::4:

bu bir uyarıdır aksi halde sara hatun size küsecektir haberiniz ola :20::20::20::20::20::20::20::20:

topiğe bu saatte uğramıyodun o bakımdan şeettrivermiştim :9::9::9::9::9::9::9::9:

nasılsın canım menim ana kız koyun koyunamı uyudunuz yoksa:34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:
ay evet canım ya...yanına uzanınca hemen susuyor bakıyor annesi yanında..oy kuzuma kıyamıyorum hiç ya...:nazar::38:
leyla hatun dikkat dikkat oyun sahasından topiğe çağrılıyosunuz lütfen bulunduğunuz oyundan çıkıp topiğe geliniz :4::4::4::4::4::4::4::4::4::4:

bu bir uyarıdır aksi halde sara hatun size küsecektir haberiniz ola :20::20::20::20::20::20::20::20:
işte geldim buydayım...:nazar::9::9:

ay evet canım ya...yanına uzanınca hemen susuyor bakıyor annesi yanında..oy kuzuma kıyamıyorum hiç ya...:nazar::38:

işte geldim buydayım...:nazar::9::9:

oooy kıyamam men ona ya sara teyzesi yer onu yer :nazar:

hoşgeldin canım boş ver oyunu ne var o oyunda bak ben hiç oynuyomuyum:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
leyloş öğleye ne yiyecen benim dün akşamadan ıspanak çorbam var yanına ne yapsam salçalı makarnamı yapsam acep eveeeeeeet bol salçalı makarna yapacam:56::56::56::56::56::56::56::56:

leyloş öğleye ne yiyecen benim dün akşamadan ıspanak çorbam var yanına ne yapsam salçalı makarnamı yapsam acep eveeeeeeet bol salçalı makarna yapacam:56::56::56::56::56::56::56::56:
bende balık yapmıştım...ne yiyecem bilmiyorum...atıştırırım olanlardan..süre kısa zaten...:nazar::38::56::56::56:

sayın sara hanım..topicten bekleniyorsunuz..lütfen tüp bebiş topicinden buraya geliniz...aksi takdirde savunmanı alacam senin...:nazar::9::9::9::9:

ben geldim kızlar :3::3::3::3:nasılsınızzzzzzz :9::9::9::9::9::9::9: çok yoruldum:14::14::14::14::14::14: Has gittimm rapor için :40::40::40::40::40:koşturmaktan ayaklarım şişti :10::10::10::10:ve tabiki bitiremedim işleri :37::37::37::37::37::37:bıraktım geldimmmmm :44::44::44::44:şu saat oldu kahvaltı bile yapmadım daha:56::56::56::56: çay koydum şimdiii :68:bu arada size bir slm atayım dedimm :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:[/

ben geldim kızlar :3::3::3::3:nasılsınızzzzzzz :9::9::9::9::9::9::9: çok yoruldum:14::14::14::14::14::14: Has gittimm rapor için :40::40::40::40::40:koşturmaktan ayaklarım şişti :10::10::10::10:ve tabiki bitiremedim işleri :37::37::37::37::37::37:bıraktım geldimmmmm :44::44::44::44:şu saat oldu kahvaltı bile yapmadım daha:56::56::56::56: çay koydum şimdiii :68:bu arada size bir slm atayım dedimm :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:[/
hg yetercimmmmmmmm...biz iyiyiz tatlım..sen de yorulmuşsun koşturmaktan..Allah yardımcın olsun canım ya...Allah kimseyi hastanelere düşürmesin ya...çayı fazla yap bizde geliyoruz..tüm topic kahvaltıya...:nazar::56::56::38::38:

bende balık yapmıştım...ne yiyecem bilmiyorum...atıştırırım olanlardan..süre kısa zaten...:nazar::38::56::56::56:

bende dün akşama balık yapmıştım istavrit kızarttım ben balığa bayılıyorum

sayın sara hanım..topicten bekleniyorsunuz..lütfen tüp bebiş topicinden buraya geliniz...aksi takdirde savunmanı alacam senin...:nazar::9::9::9::9:

tızım valla sen baktığında ben çoktan çıkmıştım ama en son orda kaldığımdan ışığım yandığüı için orda sanmışsın beni ben hepinize yeterim anacım:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

yetercim ne çok yoruluyosun Allah yardımcın olsun bacım işlerinde kolaylık versin kıymetlim:38::38::38::38::38::38::38:

yüreği kocaman arkadaşalrım benimmmm sizi seviyorumm leylammm keşke yakın olsak ne güzel olurdu gelirdiniz çay yaprdım ben size gelirdimmmm saram bize sarma yapardııı

bende dün akşama balık yapmıştım istavrit kızarttım ben balığa bayılıyorum

tızım valla sen baktığında ben çoktan çıkmıştım ama en son orda kaldığımdan ışığım yandığüı için orda sanmışsın beni ben hepinize yeterim anacım:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

yetercim ne çok yoruluyosun Allah yardımcın olsun bacım işlerinde kolaylık versin kıymetlim:38::38::38::38::38::38::38:
he he bende inandım çıktığına :9::9:ne zamandan beri profilden bakılınca çıksan bile mevcut olduğun topic görünüyor..kkyı kandırabilirsin ama leyloşu asla canikom...:9::9::9:suçunu itiraf et...deki ben tüp bebek topicindeydim leyloşum...:nazar::9::9:kız gece gece beni güldürdün saracım ya...:9::9::9::9:öpüldün şekerim..belki varsındır diye girdim ama bu gece yokmuşsun canım ya...eşim olmayınca uyuyamıyorum..biraz telde konuştuk ama kesmedi...:nazar::1::17::17:öşledim kocişimi galiba..:nazar::1::1::17::17:
yüreği kocaman arkadaşalrım benimmmm sizi seviyorumm leylammm keşke yakın olsak ne güzel olurdu gelirdiniz çay yaprdım ben size gelirdimmmm saram bize sarma yapardııı
canım benim bende size kısır pasta poğaca filan yapardım kız..bakma marifetliyimdir ben...:nazar::1::1:saram kadar olmasada...:nazar::9::9:öptüm canikom...:nazar::38:

beni niye almıyosunuz arasına bakim ağlarım ama bak zaten doğru düzgün insan yüzü gördüğüm yok:((((
hem ben de çok güzel pasta yaparım haberiniz olsun
beni geçtim de musab ı görmek istemez misiniz?
günaydın topiğimizin prensesi nasılsın musab nasıl iyileştimi
sağol tatlım iyi çok şükür
dün aylık kontrolümüz vardı
musabın yüzü doğduğundan beri sivilce döküyor
kaç kere ilaç kullandım geçmedi
egzamaymış dr bir şurup verdi
uyku da yapar dedi
geceleri hiç uyumayan oğlum 3 saate yakındır uyuyor
bir kere emmeye kalktı o kadar
ama ben alışmışım gece uyumamaya
bu saat oldu hala ayaktayım
bir de çay içip keyif yapıyorum
düşünün ne çok ihtiyacım varmış kendime zaman ayırmaya
ha bir de musab az ilo alıyor diye 1 aydır ek gıdaya geçtik
o kadar uğraşıp çorbalar, püreler hazırlıyorum
öğür öğüre yediriyorum
ama babasının kendi yemeğimizden tattırdığını bayılarak yiyor
eşim de sen bilmiyorsun ver bu çocğu ben besleyeyim diyor
ayrıca dün tetanoz aşımın 3.dozunu vuruldum
kolum feci ağrıyor
off ya ne çok birikmişim varmış
sizinle sohbet edip içimi dökmem lazım
ben hep erkenciyim cicikom...:nazar::9::9::9:

:nazar::16::16::16:

:nazar::16::16::16:
leyloşum eşin ne zaman gelecek tatlım?
bazen eşlerden ayrı kalmakta iyidir helede özlemek

beni niye almıyosunuz arasına bakim ağlarım ama bak zaten doğru düzgün insan yüzü gördüğüm yok:((((

uyku da yapar dedi
öğür öğüre yediriyorum
kolum feci ağrıyor

seni aramıza almaz olurmuyuz hiç canım benim ya...mushabıda al gel bende buseyi getiririm onlar oynarken bizde yer içer eğleniriz...:nazar::38:eşim haftaya gelecek inşallah tatlım..evet özlemek iyi oluyor ama insan kendini yalnız hissediyor...busede özledi babasını...:nazar::38:

he he bende inandım çıktığına :9::9:ne zamandan beri profilden bakılınca çıksan bile mevcut olduğun topic görünüyor..kkyı kandırabilirsin ama leyloşu asla canikom...:9::9::9:suçunu itiraf et...deki ben tüp bebek topicindeydim leyloşum...:nazar::9::9:kız gece gece beni güldürdün saracım ya...:9::9::9::9:öpüldün şekerim..belki varsındır diye girdim ama bu gece yokmuşsun canım ya...eşim olmayınca uyuyamıyorum..biraz telde konuştuk ama kesmedi...:nazar::1::17::17:öşledim kocişimi galiba..:nazar::1::1::17::17:

canım benim bende size kısır pasta poğaca filan yapardım kız..bakma marifetliyimdir ben...:nazar::1::1:saram kadar olmasada...:nazar::9::9:öptüm canikom...:nazar::38:

tatlım inanki çıkmıştım en son tüp bebek topiğindeydim ama ben çıkınca çıkıştan çıkmıyorum direk sayfayı kapatıyorum o yüzden bi müddet daha topikteymişim gibi görünüyodur

bugün akşam kaynanamlarda yemekteydik canım geç geldik sonrada bi topiğe baktım kimse yoktu sonrada uyumaya gittik

ayrıca senin marifetli olduğunu biliyorum kimin arkadaşısın sen :34::34::34::34::34::34::34::34:

uyku da yapar dedi
öğür öğüre yediriyorum
kolum feci ağrıyor

canım menim seni aramıza almaz olurmuyuz hiç heleki musabı görmek istemezmiyiz yerim men onu yaaaa

tızım çocuk ne yapsın senin yağsız tuzsuz çorbalarını çocuk yağlı tuzlu tatlı yemeklerden yemek istiyo yedir korkma bişey olmaz
bi arkadaşımın altı aylık kızı bi seferinde fasulye turşusu kavurmasına nasıl saldırıyodu anneside accık ağzına verdi bi yemesi vardı gülmekten ölürsün kız :9::9::9::9::9::9::9::9::9:
fırsat buldukça gel sohbet edek bende seni özlüyorum canım menim

Back
X