Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımmmm aşuremi yapıyorsunnn ellerine sağlıkkk
tatlım iinş sen ve diğer kızlar en kısa zamanda hamile haberleri verirsinizbende iyiyim cnm.beklediğimden daha daha iyiyim.bidaha toparlanmam ddim ama çok şükürrr ayaktatımmm
ayyyy bendeeee böyle olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inankiii bebekli anneler anlattıkca daha çok heycan yapıyorummmm
gece uykusu için doktorlaur gündüz sesli ortamlara yaırın diolar yani odasına değilde snein tvnin bulunduğu bi odaya ki gece uykusyla gündüz uykusunu ayırsın die diolar anne adayından anneye tavsiye gibi olduu![]()
çok muhteşemdi fena ağladım beeamin canım hoşgelmişsin evine döndünmü iyi olmana sevindim bende iyiyim canım bildiğin gibi bi değişiklik yok
ağlamanı istemezdim ama duygularını ne güzel anlatmış dimi
aboooooo hissettimde geldim sarammmmmm... ne desen haklısın dicek bi sözüm yok...
ama inan annem geldi yarın dönüyor bende kaytarıp bakayım dedim....
tüm samümüyetimle söylüyorum cok özledim sizleri... hep dualarımdasınız buraya gelemesemde... Rabbim çocuk için edilen hiöbir duayı karşılıksız bırakmasın inşallah hayılısıyla.. amin...
nasıl gidiyor? neler yapıyorsunuz?
tatlım iinş sen ve diğer kızlar en kısa zamanda hamile haberleri verirsiniz
her şeyi denedim bu çocuk uyumuyor
gece karanlıkta emziriyorum
ses çıkarıyor krşılık vermiyorum
kahkaha atmaya başlıyor
eşim uyanmasın diye alıp salona geçiyorum
evet cnm be geceden haşlıcam yarın annem gelip katacak.keşke birbirimize gitme ihtimalimiz olsa yarın bana gelirdiniz aşure yemeye
çok güzel olurduhele eşim koşa koşa size gelirdi
aşure yemeye
çok severdeee
![]()
sracım sne aşureye bakla koyuyomuusn
sarammmm güzel yüreklimmmmmmmmmm![]()
evet cnm be geceden haşlıcam yarın annem gelip katacak.keşke birbirimize gitme ihtimalimiz olsa yarın bana gelirdiniz aşure yemeye
KIZLAR İKİ GÜNDÜR ACAYİP YOĞUNDUM GİREMEDİM..MERAK ETMİŞSİNİZ..TEŞEKKÜR EDİYORUM..DÜN TOPLANTIM VARDI BUGÜNDE İŞLER YOĞUN İKİ DAKKA VAKTIM OLMADI VALLA..KAFAMI KAŞIYACAK VAKTİM YOKTU İNANIN BANA...HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM VE ÖPÜYORUM CANLARIM...İYİKİ VARSINIZ...ZEYNO GELMİŞ BANA İKİ SATIR YAZMAMIŞ ONADA ALIMDIM DOĞRUSU...PİKEPOLATTTTTTTTTTTTTTTTT SANA DİYOM HEEEEEEEEEEEE...GELDE CEVAP YAZ KIZ...BEBEK BÜYÜDÜ ARTIK ..BAHANEN KALMADI YANİ...DÜN EŞİM MEMLEKETTEN GELDİ..EVDE BAYRAM HAVASI VARDI..BUSE SAATLERCE BABASIYLA SARMAŞ DOLAŞ OYNADI YAVRUM ÖZLEMİŞ YA...
BABASI HEDİYELER GETİRMİŞ KIYAFET FALAN..KAYNANAMLAR GÖRÜMCEM BUSEYİ DONATMIŞLAR..ÜZERİNE GİYDİRDİM KUŞATTIM..NASIL SEVDİ ÇIKARMAK İSTEMEDİ CADI..ÇOK MUTLU OLDU BEBEĞİM YA..
ilk defa yapıyrmmm büütn tencereler meydandaaaahepsinde ayrı bişey pişioooo
![]()
güzel yüreklimmmmmmmmmmmmmtatlım ben aşureye kuru fasulye,nohut,aşurelik buğday,kuru üzüm,kuru incir,kuru kayısı,badem,fındık,portakal kabuğu,karanfil,şeker ve su koyuyorum üzerinede tarçın serpiyorum
Keşke ne güzel olurdu hafta sonuda bana gelirdiniz bende hafta sonu yapacam aşureyi![]()
KIZLAR İKİ GÜNDÜR ACAYİP YOĞUNDUM GİREMEDİM..MERAK ETMİŞSİNİZ..TEŞEKKÜR EDİYORUM..DÜN TOPLANTIM VARDI BUGÜNDE İŞLER YOĞUN İKİ DAKKA VAKTIM OLMADI VALLA..KAFAMI KAŞIYACAK VAKTİM YOKTU İNANIN BANA...HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM VE ÖPÜYORUM CANLARIM...İYİKİ VARSINIZ...ZEYNO GELMİŞ BANA İKİ SATIR YAZMAMIŞ ONADA ALIMDIM DOĞRUSU...PİKEPOLATTTTTTTTTTTTTTTTT SANA DİYOM HEEEEEEEEEEEE...GELDE CEVAP YAZ KIZ...BEBEK BÜYÜDÜ ARTIK ..BAHANEN KALMADI YANİ...DÜN EŞİM MEMLEKETTEN GELDİ..EVDE BAYRAM HAVASI VARDI..BUSE SAATLERCE BABASIYLA SARMAŞ DOLAŞ OYNADI YAVRUM ÖZLEMİŞ YA...
BABASI HEDİYELER GETİRMİŞ KIYAFET FALAN..KAYNANAMLAR GÖRÜMCEM BUSEYİ DONATMIŞLAR..ÜZERİNE GİYDİRDİM KUŞATTIM..NASIL SEVDİ ÇIKARMAK İSTEMEDİ CADI..ÇOK MUTLU OLDU BEBEĞİM YA..
kızlar bu gün has gittik eşimle mr çekildi sonuç cuma gün çıkacak bizde pzrt gideceğiz sonuçları göstermeye inşş sıkıntı yoktur
inşş güzel haberler alırsın cnm.
kardeşin nasıl dinleniomu
kızlar bu gün has gittik eşimle mr çekildi sonuç cuma gün çıkacak bizde pzrt gideceğiz sonuçları göstermeye inşş sıkıntı yoktur