Sabırla Bebeğini Bekleyenler

:16: Sabırla bebegeni bekleyip kucagina alacak arkadaslarımızın listesi :16:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Rumuz(isim) Muhtemel dogum tarihi
Hamilelerimiz
Leyla21................................... 16 Temmuz 2011 :nazar::nazar::nazar: :16:
usame.................................... 26 Mayıs 2011 :nazar::nazar:

:16: Sabırla bebegeni bekleyen arkadaslarımızın listesi...:16:

Rumuz(isim) Kırmızı Kart Tarihi
Sabırla bekleyenlerimiz
yeter........................................ 04 Mart
eda33...................................... 05 Mart
zelalca..................................... 10 Mart
calimero85................................ 12 Mart
semi........................................ 14 Mart
son-ece.................................... 14 Mart
tume....................................... 15 Mart
hznbksl.................................... 19 Mart
metuka.................................... 24 Mart
pike(zeynep)............................ 24 Mart
sara_28.................................... 01 Nisan
cadı......................................... ????
kardelen................................... ????
muunes.................................... ????
maonya.................................... ????
edasez..................................... ????
leyliko..................................... ????

kızlar isminin eklenmesini isteyenler, söylesin..

günü geçen arkadaşlar durumlarindan haberdar etsin lütfen...

canııımm zeynebim benim.seninde keyfin hep yerinde olsun canım.:70::70::70::70::70::70::70::29::29::29::29::29::29::29::29:

kız demin geldim, cevap yazana kadar söndü ısık... gitme gel, konusak biras internet varken... isim var ama kalkmadım basindan belki sizi yakalarım diye....
ne yaptın canım, test yaptıracak mısın? doktora gitmeyi düsünüyo musun? senin yumurta problemin yok di mi?

kız demin geldim, cevap yazana kadar söndü ısık... gitme gel, konusak biras internet varken... isim var ama kalkmadım basindan belki sizi yakalarım diye....
ne yaptın canım, test yaptıracak mısın? doktora gitmeyi düsünüyo musun? senin yumurta problemin yok di mi?

canım benim yumurta problemim yok.doktora gittim geçen gün hormonlara baktı bugün sonuçları aldım normalmiş.peki niye olmuyo diyorum herşey normalse sebepsiz infertilite diyo canım sıkkın biraz.

canım benim yumurta problemim yok.doktora gittim geçen gün hormonlara baktı bugün sonuçları aldım normalmiş.peki niye olmuyo diyorum herşey normalse sebepsiz infertilite diyo canım sıkkın biraz.

Arkadaşım, ne kadar güzel bir haber almışsın niye canın sıkkın? Şükür Rabbime ki sagliklısın, eşin saglıklı ve hamilelik içinde bir sorunun yokmuş.... demek ki senin moralini daha yüksek tutman lazım, bu konuyu içine büyük bi sıkıntı yapmaman lazım ( tabii bunları sana söyluyorum bilki önce kendime söylüyorum) ben inanıyorum ki inşallah Rabbim evladlarımızı bize bağışlayacak...
canım nefes egzersizlerini yapıyor musun? birde hergün günes ışığı almaya özen göster, en az 5 dakika ,,,, hiç olmadı çık balkonda otur... çok önemli....

eşin nasıl oldu canım? tekrar geçmis olsun....
bide bugün senin adet günüdü , nedir durumun canım? liste için soruyorum...

canım iyi çok şükür canım:16::16::16:
ya ben subatın 28 çektiğini unutmuşum :17::17::17::17:yani aslında 6 sı adet:14::14::14::14: tarihi ama zahmet olmasın diye değiştirelim demedim :26::26::26::26::26:

Arkadaşım, ne kadar güzel bir haber almışsın niye canın sıkkın? Şükür Rabbime ki sagliklısın, eşin saglıklı ve hamilelik içinde bir sorunun yokmuş.... demek ki senin moralini daha yüksek tutman lazım, bu konuyu içine büyük bi sıkıntı yapmaman lazım ( tabii bunları sana söyluyorum bilki önce kendime söylüyorum) ben inanıyorum ki inşallah Rabbim evladlarımızı bize bağışlayacak...
canım nefes egzersizlerini yapıyor musun? birde hergün günes ışığı almaya özen göster, en az 5 dakika ,,,, hiç olmadı çık balkonda otur... çok önemli....

canım haklısın aslında ama ne bileyim bekleyiş insanı üzüyor.güneş ışığını zaten çok severim.eğer hava o gün güneşliyse içimde hep sevinç olur ama kapalıysa karamsar olurum.nefes egzersizlerni yapıyorum canım sağol.inşallah bebişlerimiz gelecek bende inanıyorum dahası inanmak istiyorum.

zeynepcim bugün incir kürüne başladım.akşamlarda bi bardak havuç suyu içiyorum.ikisi bir arada zararlı olmaz dimi.

canım haklısın aslında ama ne bileyim bekleyiş insanı üzüyor.güneş ışığını zaten çok severim.eğer hava o gün güneşliyse içimde hep sevinç olur ama kapalıysa karamsar olurum.nefes egzersizlerni yapıyorum canım sağol.inşallah bebişlerimiz gelecek bende inanıyorum dahası inanmak istiyorum.

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız saracım cadı ya 30 da ben okudum öglen yazmıştım ama sanırım gelmemiş netimde sorun var ondan olmalı canım

ben seni o kadar iyi anlıyorum ki tatlım, :70: çünkü aynı duyguları kendim için yaşıyorum...
ama gün geçtikçe daha iyi anlıyorum ki gerçekten kafaya ne kadar takarsan o kadar çok zor geliyor.... gerçekten başka meşgalelere dalmak iyi geliyor.. su 2-3 gündür hep dışarı çıktım, iş için, gezmek için, o bile çok iyi geldi bana.... spora mı başlasam diyorum şimdide, maksat hareket olsun....
ne bileyim işte aklı bu hamilelik mevzularından almak için ne gerekiyosa...
tabii bunlar hep çaba ile olan şeyler ama işte gerekli bi yerde galiba...

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız saracım cadı ya 30 da ben okudum öglen yazmıştım ama sanırım gelmemiş netimde sorun var ondan olmalı canım

ececim ağzına sağlık.Allah kabul etsin canım.cadının duası bitti.senin okuduklarını sıradaki arkadaşımıza aktaralımmı canım ne dersin?

:16: Sabırla bebegeni bekleyip kucagina alacak arkadaslarımızın listesi :16:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Rumuz(isim) Muhtemel dogum tarihi
Hamilelerimiz
Leyla21................................... 16 Temmuz 2011 :nazar::nazar::nazar: :16:
usame.................................... 26 Mayıs 2011 :nazar::nazar:

:16: Sabırla bebegeni bekleyen arkadaslarımızın listesi...:16:

Rumuz(isim) Kırmızı Kart Tarihi
Sabırla bekleyenlerimiz
yeter........................................ 06 Mart
eda33...................................... 05 Mart
zelalca..................................... 10 Mart
calimero85................................ 12 Mart
semi........................................ 14 Mart
son-ece.................................... 14 Mart
tume....................................... 15 Mart
hznbksl.................................... 19 Mart
metuka.................................... 24 Mart
pike(zeynep)............................ 24 Mart
sara_28.................................... 01 Nisan
cadı......................................... ????
kardelen................................... ????
muunes.................................... ????
maonya.................................... ????
edasez..................................... ????
leyliko..................................... ????

kızlar isminin eklenmesini isteyenler, söylesin..

günü geçen arkadaşlar durumlarindan haberdar etsin lütfen...

Back
X