- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
kızlar nasılsınız cumanız nasıl geçti rabbim dualrımız kabul etmiştir inşş
amiiiiiiiiiiiiiiiin canım.nasılsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nasılsınız cumanız nasıl geçti rabbim dualrımız kabul etmiştir inşş
pıkeeeeeeeeeeeeee nassın bacım
ben de yaptırıcam bu pıhtılaşma testını...............
idare eder benim keyifler sen nasılsın canım?
idare etmesin cok iyi olsun keyifleri arkidisimin....![]()
amiiiiiiiiiiiiiiiin canım.nasılsın?
canııımm zeynebim benim.seninde keyfin hep yerinde olsun canım.![]()
çok şükür canım yorgunum ama
olsun her şe yorgunluk gibi olsun geçer gider innşşş
kız demin geldim, cevap yazana kadar söndü ısık... gitme gel, konusak biras internet varken... isim var ama kalkmadım basindan belki sizi yakalarım diye....
ne yaptın canım, test yaptıracak mısın? doktora gitmeyi düsünüyo musun? senin yumurta problemin yok di mi?
geçer canım bugünler geçecek güzel günler gelecek.buna inan
çok şükür canım yorgunum ama olsun her şe yorgunluk gibi olsun geçer gider innşşş
canım benim yumurta problemim yok.doktora gittim geçen gün hormonlara baktı bugün sonuçları aldım normalmiş.peki niye olmuyo diyorum herşey normalse sebepsiz infertilite diyo canım sıkkın biraz.
eşin nasıl oldu canım? tekrar geçmis olsun....
bide bugün senin adet günüdü , nedir durumun canım? liste için soruyorum...
Arkadaşım, ne kadar güzel bir haber almışsın niye canın sıkkın? Şükür Rabbime ki sagliklısın, eşin saglıklı ve hamilelik içinde bir sorunun yokmuş.... demek ki senin moralini daha yüksek tutman lazım, bu konuyu içine büyük bi sıkıntı yapmaman lazım ( tabii bunları sana söyluyorum bilki önce kendime söylüyorum) ben inanıyorum ki inşallah Rabbim evladlarımızı bize bağışlayacak...
canım nefes egzersizlerini yapıyor musun? birde hergün günes ışığı almaya özen göster, en az 5 dakika ,,,, hiç olmadı çık balkonda otur... çok önemli....
canım haklısın aslında ama ne bileyim bekleyiş insanı üzüyor.güneş ışığını zaten çok severim.eğer hava o gün güneşliyse içimde hep sevinç olur ama kapalıysa karamsar olurum.nefes egzersizlerni yapıyorum canım sağol.inşallah bebişlerimiz gelecek bende inanıyorum dahası inanmak istiyorum.
canım haklısın aslında ama ne bileyim bekleyiş insanı üzüyor.güneş ışığını zaten çok severim.eğer hava o gün güneşliyse içimde hep sevinç olur ama kapalıysa karamsar olurum.nefes egzersizlerni yapıyorum canım sağol.inşallah bebişlerimiz gelecek bende inanıyorum dahası inanmak istiyorum.
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız saracım cadı ya 30 da ben okudum öglen yazmıştım ama sanırım gelmemiş netimde sorun var ondan olmalı canım
ececim ağzına sağlık.Allah kabul etsin canım.cadının duası bitti.senin okuduklarını sıradaki arkadaşımıza aktaralımmı canım ne dersin?
zeynepcim bugün incir kürüne başladım.akşamlarda bi bardak havuç suyu içiyorum.ikisi bir arada zararlı olmaz dimi.