Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sorma leyla teyzesi hiç durmuyo bi oraya bi buraya:9::9::9:tatlım sizleride özledim bi günde:38::38: ne kadar bağlanmışım sizlere:48::48::48::48::48::48:

maşallah zeloşum Rabbim hayırlı ömürler versin yeğenine canım...insan özlüyor ya...bende girmeyince özlüyorum sizleri canım...:nazar::70::70::70::48::48::48::48::48::48:

aminnnnnnnn canım....bugün bende çok duygulandım..iş yerinde gözyaşlarımı tutamadım..metukam bana ve kızıma şiir yazmış...Rabbim hepinizin gönlüne göre versin ya...:nazar::38::38:

soğan suyunu bir kez kaynattım...bardağa koydum bir yudum almamla lavaboya koşmam bir oldu..ALLAH kolaylık versin zeloşum onu içmek ölüm ya....:nazar::38:

evet ya leyloşum metukamın yüreğine sağlık busemize ve sana ne güzel şiir yazmış bende çok duygulandım :43::43:Rabbim hayırlısıyla inş. busemizi kucağına aldığın günleri bize göstersin o mutluluğu bize yaşatsın :nazar::nazar::nazar:tatlım aslında ben incir kürü içiyom unutmuşum yanıma almamışım bende orda soğan kaynattım boş geçmiyim diye ama tadı berbat nasıl içiyolar hayret ediyom sence incir kürüde bi bardak içeyimmi yoksa bu günlük yetermi:26::26::26:

zeloş,inciri ihmal etme,sen gene iç bence,çünkü 21 güne tamamlaman lazım.
yorgunluk değilde,canım istemiyo,galiba artık strese girmeye başladım.:18:

evet ya leyloşum metukamın yüreğine sağlık busemize ve sana ne güzel şiir yazmış bende çok duygulandım :43::43:Rabbim hayırlısıyla inş. busemizi kucağına aldığın günleri bize göstersin o mutluluğu bize yaşatsın :nazar::nazar::nazar:tatlım aslında ben incir kürü içiyom unutmuşum yanıma almamışım bende orda soğan kaynattım boş geçmiyim diye ama tadı berbat nasıl içiyolar hayret ediyom sence incir kürüde bi bardak içeyimmi yoksa bu günlük yetermi:26::26::26:

amin bitanem..inşallah bende sizlerin hepinizin :49::49: böle olduğunu görürüm bitanem...güzel duaların için Allahım razı olsun zeloşum...bence hepsini birden içme...bak cadıda benimle aynı fikirde...bugünlük yeter canım...:nazar::38:

saol bitanem..bende şimdi özelden yazdım ona...:nazar::38:

neden ki canım yorgunmusun?bende laptoptan giriyorum eğile eğile bebiş sıkışıyor karnımda tepikliyor :nazar::1::1::1::1::1:

evet leylacım kendimi çok yorgun hissediyom :37::37:tatlım ne olur busemizi zorlama yeter artık git uyu dinlen :nazar::nazar::nazar::38::38::38::38:

arkadaslar beli ki bugun herkez halsiz yorgun yazmak istemiyo hepini cok seviyorum kendiniza iyi bakin allaha emanet olun :48::48::48::48::48::48::48::48::48:

stres yok kardelenim...streslenme bitanem...Rabbim inşallah gönlüne göre verecek canım benim...:nazar::38::38:

tatlım sters yapma dicem ama insanın elinde olmuyo sen genede rahat olmaya çalış :38:inş. Rabbim emeklerini boş çevirmez kardelenim sana gönlündekini nasip eder:48::48::48:

arkadaslar beli ki bugun herkez halsiz yorgun yazmak istemiyo hepini cok seviyorum kendiniza iyi bakin allaha emanet olun :48::48::48::48::48::48::48::48::48:
sende Allaha emanet ol cadıcım..iyi geceler canım çıkıyorsun sanırım...:nazar::38::38:
evet leylacım kendimi çok yorgun hissediyom :37::37:tatlım ne olur busemizi zorlama yeter artık git uyu dinlen :nazar::nazar::nazar::38::38::38::38:

valla uykum gelmiyor kardelenim ya...gidimde nesquikli bir süt yapayım bari kendime...uykum gelir belki...öpüyorum bitanem...buseme gönderdiğin oyuncağıda aldık kabul ettim...sanada teşekkür ettik kardelen teyzesi....:nazar::38::38::38::38:

kızlar saracım erken çıkmış...yoksa çalışmasınımı var....:nazar::60::60::60::60::60::60:

Back
X