- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
selam kızlar.
nasılsınız?
beni soracak olursanız bu aralar kendimle değilde çevremle ilgili korkular içindeyim.
kv bi akrabası ikiz bebek sahibi oldu bazen anlatıodum onlara çok şımarıyorduu onlar benim evlatlarım falan diodu hiç ah etmedim ama içimi parçalıydu o hareketleri şimdi o bebeklerin babasının kanser oldunu öğrendikben kendi adıma çok üzüldümm çünkü büyük konuşan hep kv ona bişey olmadı o adamcaza oldu.pazar günüde 3ay önce mühendis olan 26 yaşındaki uzaktan bi akrabamız kalp krizi geçirdi ve öldü
ailesi çocuğu çok sıkıştırdı atanamazsan bi yere gelemezsen şöyle böyle die 4 milyar alıyodu aylık ona çok şımarıolardı çocuk 3 ay 4 milyar aldı ve onuda kaybettil.cenazesinde 3ay alacana 3yııl alsaydın die saçma ağıtlar falan iyce psikolojim bozuldu.dünde haberlerde 8aylık hamile bi kadını eşi öldürmüş,ikiz 3.5 aylık hamile olan bi kadınada maganda kurşunu isabet etmiş ölmüş.:18::18::18:bu ay adet olunca çok üüzlmüş kendi kendimi parçalamaıştım resmen ama hayat üzülmeye hiç değmezmiş.çok tuaf duygular içindeyim geceleri tek kalamıyrm eşime yapışık bi şekild esu almaya g,tsem eşimle gidiyorum:18::18:gerçekten bi kez daha anladımki mevlam en iyisini bilir birşeyi bu kadar çok istemek iyi değil
canımmmm maonyammm valla ne desem bilemiyorum suan Allah sabırlar versin yar ve yardımcısı olsun herkesinnnnn
hayat bu canımmm ne yazıldıysa yazımızda onu yaşıyoruz biz
kendini üzme hiç bişey için hersey olacagına varıyor su hayatta ben anı yaşamaya güzel geçirmeye çalışıyrm
bazen haberleri bile izlemiyrm çünkü dediğin gibi sürekli acı hüzün bazende vahset var
bende çok üzüldüm o hamile bayanlara

insanlar iceee ac gözlü para göz olmuş resmen yaaa alsınlar şimdi bakalım 4 milyarı ne yanlış düşünce

senide benim gibi korkular sarmış sanırım biraz bende bi ara wc bile yalnız gidemiyodum
bol bol dua et canım içinden sürekli hiç duanı eksik etme olurmuuuu