İyi akşamlar diyeyim ben en iyisi mi?

Saat oldu 5,5...temizlik çok yordu beni, keşke ev hep temiz kalsa...yaşlandım galiba, kendimi çok yorgun hissediyorum

Hoşbulduk prensesim

Görümcene 20 günde 6 kilo bence çok normal, çünkü mushabın diş hediğindeki marifetlerini gördük , gel de kilo alma demi

Senin emzirip kilo vermemenin sebebi anlaşılmıştır prensesim, güzel menüler hazırlarsan emzirmek bilem kar etmiyor demek ki...Ama canım şaka bir yana da ben emzirirken ne tatlılar,börekler,dolmalar yediğimi bilirim hiç kilo almadığım gibi vermiştim gerçekten.Herkeste aynı etkiyi göstermiyor demek ki...
Oyyyyyyyyy kız valla öleeeeeeeeeeeeee yorulmuşum ki keşke biri akşama yemeğe çağırsa da yemekten kurtarsam, anlayacağın tarifi bırak yemek yapacak derman kalmadı bende

Eşim kuymak çok sever,kuymaklık peynirim de var,galiba işin kolayına kaçıp onu yapıcam yanına da çay,napim

Ben tavuğu çok severim ama şu antibiyotikli oluşları, 45 günde yetiştirilmeleri falan beynimi karıştırıp duruyor o yüzden çok nadir tavuk alır oldum, alsak bile gerçekten de lezzet diye bir şey yok ki tavukta

buydayımmmmmmmm

Aynennnnnnnnnnnn