Sabırla Bebeğini Bekleyenler

tatlım hiç biri bunu söylemez ama hareketleriyle belli eder yada onu giyme bunu yapma diyerek :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

aynen benim kocişte öleee :9:
kıyafetime karışmaz zaten kapalı oldugum içinde oynamamı istemez pek herkesin içinde
hatta pardesümü etegimi önemli günlerde hediye olarak o alır
bide eşim bayaa namazlı niyazlı sohbetlere gittiği için herkeste bilir ondan istemiyo sanırım
ama evde kendi acar oynayalım beraber der saolsunnnn :nazar::nazar::nazar:

ben kaçıyrm abla hafta sonu düğünden dolayı kaldı hep işlerim
makinede çamaşırım varda onları almam lasım kıvrışmadan
bi posta daha yıkanacak ütülenecek asılacak var
kendine çokkkkkkkkkkkkk ii bak olurmuuuuuuuuuuu
teniiiiiiiiiii tokkkkkkkkkkkkkkk teviyoyum mennnn :nazar::nazar::nazar::nazar::38::38::38::38::38::38:

aynen benim kocişte öleee :9:
kıyafetime karışmaz zaten kapalı oldugum içinde oynamamı istemez pek herkesin içinde
hatta pardesümü etegimi önemli günlerde hediye olarak o alır
bide eşim bayaa namazlı niyazlı sohbetlere gittiği için herkeste bilir ondan istemiyo sanırım
ama evde kendi acar oynayalım beraber der saolsunnnn :nazar::nazar::nazar:
efferim enişteye sıkmıyor seni bak hem düşüncelide hediye almayıda seviyomuş sende onunla döktür kurtlarını boş ver ortayerde oynamayı :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:
ben kaçıyrm abla hafta sonu düğünden dolayı kaldı hep işlerim
makinede çamaşırım varda onları almam lasım kıvrışmadan
bi posta daha yıkanacak ütülenecek asılacak var
kendine çokkkkkkkkkkkkk ii bak olurmuuuuuuuuuuu
teniiiiiiiiiii tokkkkkkkkkkkkkkk teviyoyum mennnn :nazar::nazar::nazar::nazar::38::38::38::38::38::38:
sende kendine iyi bak tatlım menim bende seni çok seviyom biliyosun

sara nasılsın
nasıl oldun geçtimi kanaman

diğer topikte sevinci sormuşun sevinç adanaya gitmiş babası rahatsız olduğu için

kanamam geçmedi leke tarzında geliyo hala

sevince de geçmiş olsun

sen nasılsın neler yapıyosun

doktora sordunmu normalmiymiş kanama:26:

biraz yoğun geçiyor ablam geldi gezdik
sonra ben ona gittim biraz işi kalmıştı onları yaptık dün geldim
dünde eşim izinliydi gelemedim
bugünde bütün gün mutfağı temizledim anca oturdum bi bakayım dedim kimler var diye
haftayada memlekete gidecez 1 ay kalacaz biraz uzak kalacam sizlerden

doktora sordunmu normalmiymiş kanama:26:

biraz yoğun geçiyor ablam geldi gezdik
sonra ben ona gittim biraz işi kalmıştı onları yaptık dün geldim
dünde eşim izinliydi gelemedim
bugünde bütün gün mutfağı temizledim anca oturdum bi bakayım dedim kimler var diye
haftayada memlekete gidecez 1 ay kalacaz biraz uzak kalacam sizlerden

normalmiş canım

gez eğlen canım özleyecem seni

efferim enişteye sıkmıyor seni bak hem düşüncelide hediye almayıda seviyomuş sende onunla döktür kurtlarını boş ver ortayerde oynamayı :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

sende kendine iyi bak tatlım menim bende seni çok seviyom biliyosun

saolsunn arada alır öleee hediyeciklerrr
oynamıyrm zaten abla bende full tıme oturdum hafta sonu o istemiyor diyee
bana efferim yok muuu :43::43::43:

biliyorumm ablacımmmm saolasınn :34::34::34::16::16::16::16::38::38::38::38:

hepiciğinize günaydınnn canlarrr
hayırlı günlerrrr....

Eklentiler

• $1011766_10200185586498474_828385013_n.webp
    $1011766_10200185586498474_828385013_n.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 34
selam kızlar
çok şükür uykusuz kaç günün ardından musab bu gece uyudu
kaynanamlar bizdeydi iş güç ama gittiler

Evet eğlendik teyzesi, eğlenmemin bir sebebi de akrabalarım oluşuydu.
Allah şifa versin Musab' a derdi her ne ise...
Kocan, dediğin gibi vazcaymadıysa, şu an piknikte olmalısınız, size de iyi eğlenceler canım.
gittik pikniğe canım çokta güzel geçti günümüz
herkese iyi pazarlar kızlar...nihayet buse uyudu bende sizlere bakayım dedim...yaz gribi olduk ailece...dün gece busenin ateşi 40 derece vardı...sabahı sabah ettik..antibiyotik ve ateş düşürücülerle biraz kendine geldi ama akşam yine ateşlenir sanırım.tek lokma koymadı ağzına dün geceden beri..dua edin kızlar yavrum iyileşsin biran evvel...hastalanınca çok mızmızlanıyor..peşimi bırakmıyor...wc ye bile gidemez hale geliyorum yani o derece...yarın ve öbür gün için izin alacam....umarım sizlerde iyisinizdir...saracım hala oluyormuşsun..hayırlı olsun canım...umarım annede olursun tatlım....
hatres,prenses,yeteerrrr kızlar umarım hepiniz iyisinizdir..benim sesim kısıldı..konuşamaz hale geldim...hepinizi çok öpüyorum...kendinize çok iyi bakın...zira sağlıktan daha önemli hiç bir şey yok bu dünyada....:nazar::38::38::38:
geçmiş olsun canım ya Rabbim şifa versin
prensesim yeğenin için çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin tatlım
sağol tatlım aminnnn
zaman cabuk geciyor ablam görürsün inşşallahhh hala deyişleriniii :nazar::nazar::nazar:

stres attım ama bu sefer konvoy yüzünden strese girdim sankim her an kaza olacak arabalar havada ucusacak gibi geldi durdu
gecen sene ankarada arkadasımın gelin konvoyunda kaza yaptık eşimle bizim arabada :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
etkisinden kurtulamıyorum hala :43::43::43::43:

inşşalahh en yakın zmnda iyileşip hastanedende çıkar canım yaaa

aaa musab bey sünnetli heee maşallahhh maşşaallahhhh bilmiyodum ben :1: ağlama annesi oluka başlayınca aglarsın

eğlendim canımmm oynamadım ama ortam süperdiii

eğlenmek değilde oynamak yasak :1: evde başbaşa oynuyrz biz eşimle müziği acıp
gerci oynamadıgımda ii oldu düğün köy düğünüydü millet kenarlarda içip içip oynadı halay çekti hep piss adamcıklarr :47::47::47:
baktım kızzz keyfime oynayanlara el çırptım yanlarında bol bol resim video çektimm güzel bii düğün olduu

çok gecmiş olsun canımmm Rabbim acill şifalar versin size ailecekkk:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

evet canım
inş
eğlenmene sevindim
başbaşa oynayın siz en güzeli:32::32:

Back
X