Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın kızlar

kaç gündür gelemedim merak etmişsiniz sağolun

evdeki nette sorun var ve biraz daha devam edecek gibi

iştede o kadar yoğunumki başımı kaşıyacak vaktim yok

hepinizi çok özledim

maonyam kızın oluyomuş gözün aydın

hatresim hoşgeldin tatilin inşallah güzel geçmiştir

yeterim canım menim sen nasılsın

eda leyla efsun nazemir inşallah hepiniz iyisinizdir

günaydın kızlar

hepinizi çok özledim

canım seni merak ettim

hepinize günaydın canlarrrr, tatilden gelen bacılarımmm hoşgeldinizzz
sizlerle sohbet etmeyi çok özledim vallaaa bu aralar biraz sıkıntılı günler gecirdim o yüzden sizleride üzmek istemedim sorunlarımla
pek halletmiş sayılmam ama biraz zamana bıraktım hayırlısı neyse o olsun artıkım diye kv dem de bikaç güne geliyormuş
kocamla kavgadan gürültüden evin tadını pek çıkaramadık birlikte ama yalnızken iyice tadını çıkardım valla
dip köşe ne var ne yok döktüm süpürdüm sildim temizledim yıkadım valla mis gibi oldu herseyim :nazar::nazar::nazar:
bu akşamda düğünümüz var düğüne gidicem evdeki işlerimi halledip suanda da kocama yogurt yapmak için süt kaynatıyorum canlar bakalım yogurdum nası olcak kalan sütlede sütlaç yapim diyrm ama tutturabilirmiyim bilmiyorum :26::26::26::26:

sizlerle sohbet etmeyi çok özledim vallaaa bu aralar biraz sıkıntılı günler gecirdim o yüzden sizleride üzmek istemedim sorunlarımla
pek halletmiş sayılmam ama biraz zamana bıraktım hayırlısı neyse o olsun artıkım diye kv dem de bikaç güne geliyormuş
kocamla kavgadan gürültüden evin tadını pek çıkaramadık birlikte ama yalnızken iyice tadını çıkardım valla
dip köşe ne var ne yok döktüm süpürdüm sildim temizledim yıkadım valla mis gibi oldu herseyim :nazar::nazar::nazar:
bu akşamda düğünümüz var düğüne gidicem evdeki işlerimi halledip suanda da kocama yogurt yapmak için süt kaynatıyorum canlar bakalım yogurdum nası olcak kalan sütlede sütlaç yapim diyrm ama tutturabilirmiyim bilmiyorum :26::26::26::26:

günaydın canım umarım sorunlarını halletmişsindir

sütlacın nasıl oldu merak ettim yoğurdunuda tabiki

günaydın kızlar

bugün işe gelmeden sabah erkenden kalkıp pazara gittim turşuluk fasulye ve salatalık aldım akşama hem salatalık turşusu hem fasulye turşusu yapacam fasulyelerden konserve yapıp derin dondurucuyada atacam çok çalışmam lazım çok :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Saat 13:53 olduğuna göre ben size tünaydın diyeyim barim:16::16::16::16::16::16:

Maonyaaaaa ufaklık nasıl iyidir inşallah,cinsiyetini öğrenebildin mi acaba?

Saraaaaaaaaa kaç gündür topiğe hiç girmedin:44::44::44::44::44:

Efsunnnnnn, Leyloşşşşşş, Prensesssss, Nazzzzzzz, Edaaaaaaaaaaaa, Zeloşşşşşşşşşşş nerelerdesinizzzzzzzzzzzz ya huuuuuuuuuuuuuu:44::44::44::44::44::44:
huuuuuuuuuu hatresim..........kız kaç gündür buse hastalandı..burnu hiç durmuyor..bayram önüde çok yoğundum..bayramdan önce ve sonra müdürlüğe baktım...işler yoğundu giremedim..merak etmişsiniz saolun hatresim...sen nasılsın raniş nasıl?:nazar::38:
Hatresim saol cnm çok sorunlu geçio ama buna şükür.inş rabbimnqsipvederse bi kızımız olacakmış

Allah kolaylık versin sonu güzel olacak inşallah. Oy oy ben yeyim onu, topiğimizin bir kızı daha olacak yani:16::16::16::16:

Dün kızımın rutin takipleri için sağlık ocağına gittim 1 aylık bir kız bebek vardı Allahım ne şirindi ya:16::16::16::16::16:
Yeni doğan bebişlere artık heveslenir oldum iyice.Rabbim hayırlısıyla hepimize versin inşallah.

Evet ben de farkettim topiği bırak kkya hiç uğramamış kaç gündür, inşallah yoktur bir sıkıntısı. Acaba apar topar tedaviye mi başladı:44::44::44:
Çünkü Sara' nın evinde de iş yerinde de neti var yani.

Leyloş da uzun zamandır girmiyor kkya ona noldu ya haberiniz var mı?

Kızlar gözünüzü seveyim etmeyin eylemeyin bir haber verin gelmeyince aklıma kötü şeyler geliyor:44::44::44::44:
Rabbim hepimize sağlık afiyetler versin inşallah.

Az önce haberleri izledim de Mısırdaki kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun Rabbim, haberler onlara yapılan zulümden geçilmiyor:50::50::50:
geldim hatresim geldim...:nazar::38::38:şükür kavuşturana canım....umarım sizlerde iyinizdir...:nazar::38::38:
günaydın kızlar

hepinizi çok özledim

saol canım...buse biraz rahatsız onunla uğraşıyorum valla..geceleri burnu açılmıyor bir türlü..çok hastalandı...hastalanmasının suçlusuda biziz valla...hava sıcak diye camı açtık gece üzeride açık kalmış..sabaha yakın bir uyandım çocuk hırıldıyordu valla...:nazar::38::38:

Kimse gelmiyor diye artıkım hiç bakasım bile gelmiyordu kkya, ama maşallah biraz gelişmeler var daim olsun inşallah.Kızlar valla kafayı Mısır' la Arakan' la bozdum sanki ( Allah yar ve yardımcıları olsun, hangi facebook sayfasına baksam hep onlar:43::43::43:)
O yüzden midir nedir bir garibim sizler de bir görünmeseniz hemen olumsuz şeyler geliyor aklıma ama çok şükür iyisiniz:16::16::16::16:

Hatresim tez zamanda rabbim kızına kardeş nasip etsin.

Amin canım tez zamanda hayırlısıyla inşallah hepimize...

günaydın kızlar

hepinizi çok özledim

Çok şükür Saracım anamın evindeki kadar rahat olamasam da idare ettik geldik elhamdüllilah.
Bi daha gelmemezlik etme habersiz koma tamam mı?

( 2 yaşındaki yeğene tamam mı diye sorduğumuz da cevap :
- Mam :9::9::9::9::9::9: )

Hoşbulduk canım menim, biz de seni özledik gel de sohbet edek yawwww, bu arada yoğurt ve sütlaçtan haber ver bakem:44::44::44:
günaydın kızlar

bugün işe gelmeden sabah erkenden kalkıp pazara gittim turşuluk fasulye ve salatalık aldım akşama hem salatalık turşusu hem fasulye turşusu yapacam fasulyelerden konserve yapıp derin dondurucuyada atacam çok çalışmam lazım çok :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Kız benim de evde bayağı fasulyem vardı turşu yapsam mı diye düşündüm ama böyle şeyler sonbaharda daha güzel olur diye biraz daha bekleyeyim deyip vazgeçtim.Saram ama ben hiç fasulye turşusu yapmadım, kayınvalidemin yaptıkları çok yumuşak oluyor onu da öyle sevmiyorum diri olsunlar istiyorum seninkiler nasıl oluyor acep:44::44::44:
Evdeki fasulyelerin bir kısmını pişirdim bir kısmını da doğrayıp çiğ çiğ derin dondurucuya attım.
Bi de pişirdiğim fasulyenin bir kısmını kaynar halde iken kavanoza doldurup kapağını kapatıp ters çevirdim soğumaya bıraktım böyle de çok güzel oluyormuş, kaynatmaya gerek yok yani. eğer bozulmazsa böyle çok yaparım, çünkü derin dondurucumda fazla yerim yok.

huuuuuuuuuu hatresim..........kız kaç gündür buse hastalandı..burnu hiç durmuyor..bayram önüde çok yoğundum..bayramdan önce ve sonra müdürlüğe baktım...işler yoğundu giremedim..merak etmişsiniz saolun hatresim...sen nasılsın raniş nasıl?:nazar::38:

geldim hatresim geldim...:nazar::38::38:şükür kavuşturana canım....umarım sizlerde iyinizdir...:nazar::38::38:

saol canım...buse biraz rahatsız onunla uğraşıyorum valla..geceleri burnu açılmıyor bir türlü..çok hastalandı...hastalanmasının suçlusuda biziz valla...hava sıcak diye camı açtık gece üzeride açık kalmış..sabaha yakın bir uyandım çocuk hırıldıyordu valla...:nazar::38::38:

Gecmiş olsun canım,Allah şifa versin Buse hanıma, aman iyi olun da, hepinizden iyi haberler alalım da gerisi mühim değil...Biz de iyiyiz Rana bugün hiç yapmadığı bir şey, gündüz uykusunda uyuyor, acaba bir yerimi ağrıyor diye kafama takıldı ya:44::44:

Tatilden dönmüşüm ama sanki sudan çıkmış balık gibiyim . Çünkü eşimin ailesi çok kalabalık sofraya bir oturduk mu, çoluk çocuk kuzenler, gelinler, yeğenler en az 10 kişiyiz. Biraz zor da olsa kalabalık olmak güzel ya, şimdi gene yalnızız kızımla evde. Babamız teftiş ayında olduğundan çok yoğun ( gerçi sakin hali nadir artık) eve 10- 11 lerde geliyor.
Ne bilemmmmm işte eelleeeeeeeee:31::31::31::31::31::31::31::31:

Son düzenleme:
günaydın canım umarım sorunlarını halletmişsindir
sütlacın nasıl oldu merak ettim yoğurdunuda tabiki

pek hallettim sayılmaz aslında bakalım hayırlısı artık abla hayatı akışına bıraktım artık
valla yogurdumu dün uyuttum bugünde dolaba attım yarın tadına bakıcam artık
nası olmuş bende bilmiyrm :26::26::26: kv siz ilk yorgurdum bu :1:
sütlacıda kararsız kaldım vazgectim puding yaptım onun yerine çikolatalı eşim çok severde :16:

günaydın kızlar

ooo maşşallahh maşşallahh hamarat ablama benim
dün bende pazara gittim çok güzel salatalıklar vardı turşuluk
ama kilosuna 5 tl diolar burda almadım bende belkim haftaya alırım
ama nasıl yapcam salatalık tursunu bilmiyrm sen nası yaptın tarif edermisin abla

Hoşbulduk canım menim, biz de seni özledik gel de sohbet edek yawwww, bu arada yoğurt ve sütlaçtan haber ver bakem:44::44::44:

yogurdumu dolaba attım bugün canım annem hemen acıp yeme dolaptada dursun 1 gün dedi
yarın bakıcam nası olmuş die :16::16::16: bu kv siz ilk yogurdumdu da heycanlıyım o yüzden biras :27::27::27:
sütlaçada gözüm kesmedi çikolatalı puding yaptım eşim ondan yedi akşam işte

buseciğime çokk gecmiş olsun leyloşummm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
nedir bu miniğin bu sene hastalıktan çektiği yaaawww
üstünü acması çok kötüüü yaaaa dikkat etmek lasım bu konulara
benim de eşim öleee sürekli üstünü örtüyrm
sıcaktan bende camı açmadan uyuyamıyorum napim onu gözlüyrm mecburen

[ı]

Geldim hatresim geldim...:nazar::38::38:şükür kavuşturana canım....umarım sizlerde iyinizdir...:nazar::38::38:

Saol canım...buse biraz rahatsız onunla uğraşıyorum valla..geceleri burnu açılmıyor bir türlü..çok hastalandı...hastalanmasının suçlusuda biziz valla...hava sıcak diye camı açtık gece üzeride açık kalmış..sabaha yakın bir uyandım çocuk hırıldıyordu valla...:nazar::38::38:
[/ı]
geçmiş olsun canımmmm

Slm canlar nasilsiniz burdayim ama o kadar yogunumki iki cocuk ne zormus yav zaten goguslerim yara oldu emzirmek tam bi iskence...

saracim nasildin canim benim hep annem yapar tursumu ben pek anlamam

leyloss gecmis olsun canim kizina acil sifalar

efsuuuunnn ben bi ara yogurt cok yapiyodum ama artik yapmaz oldum fakat sutlaci cok yaparim oglumda esimde cok seviyo 3 gun once 13 kase yaptim bugun bitti

hatres nasilsin bacim ranacik nasil? Canim bende esimin isten gelmesini iple cekerim birazcik gec kalsin canim sikilir..

Maonyammm tebril ederim ben senin hamis oldugunu bile bilmiyodum rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah hemide kizmiss:))

Yetercim sen nasilsin canim benim

günaydın hayırlı cumalar rabbim her ne diliyorsak gönlümüzden her ne geçiyorsa cuma hürmetine nasip etsin sonsuz lütfundan hepimizi sevindirsin inşşş

günaydın kızlar

hepinize alıntı yapıp tek tek yazmayı çok isterim ama inanın vaktim yok :6::6::6::6::6::6::6::6::6:

leyloşum hoş geldin canım buseye çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir:38:

hatresim karışma ranişime gündüzde uyusun uyuşunki büyüsün güzel bi prenses olsun yeğenim :12::12::12::12::12::12:

fasulye turşum yumuşak olmaz benim kaynanan fasulyeleri çok haşlıyodur müsait olduğum ilk fırsatta tarifini veririm canım:56::56::56::56::56::56::56::56::56::56:

efsunum sütlacı pudinge çevirdin he deli kız bi ara tarifini verimde yap olarmı

turşununu tarifinide müsait olunca yazacam tatlım menim

bu arada salatalığın kilosu burada iki lira canım:34::34::34::34::34::34::34:

edacım iki çocuk zordur muhakkak ama anneli böyle bişey işte seninle sohbetide özledim biliyomusun :38:

maonyam da iyidir inşallah kız anası gelsinde sohbet edek :emir_bebek::nazar:

ben bu arada kardeleni merak ediyorum artık hiç gelmiyor inşallah kendiside Ahmet bebekte iyidir :26::26::26::26::26::26::26::26:

bu arada hepinizin cuması mübarek olsun dualarınız kabul olsun dualarınızda benide unutmayın kızlar :29::29::29::29::29::29:

kızlar bu arada kadınlar kulübünün yemek yarışması bölümünde bu sefer enfes börekler kategorisi yarışacak bende katılsammı diye düşünüyorum sizde katılmak isterseniz bakın bi güzel tarifler ve eğlenceli bi yarışma oluyo birinciye pro üyelik ve sürpriz hediyeler var ilgilenenler için yazayım dedim:34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

Kızlar nasılsınız? Çok uzun zaman oldu girmiyordum topiğe ama hamile olursam mutlaka yazacağım demiştim kendi kendime ve mucizem gerçekleşti:46: Tüp bebek yapmıştık, çarşamba test günümdü ve sonuç pozitiffff :) Hala inanamıyorum kızlar, haftaya doktora gideceğiz keseyi veya keseleri görmek için anca o zaman inanacağım herhalde :1: Allah herkese nasip etsin, sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alalım. Bu mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim.
Sizler nasılsınız? Umarım herşey yolundadır. Öpüyorum hepinizi. Dualarınızı eksik etmeyin... :16::16::16:

Back
X