Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Selam arkadaşlar kaç gündür gına geldi artık kk yla boğuşmaktan.şimdide sayfası değişti eski sistemdeki gibi olmuş umarım artık yazabilirim

Çok şükür kavuşturana yazabiliyrm.saracım annen ne zamn hacca gidio hactakilerin duası geri çevrilmezmiş inş annen gidio gelene kadar bebiş haberini verirsin bize.bende haca gidenlerden çok dua istedim.
Leylacum yeni evin hayırlı uğurlu olsun.kim vefat etti bilmediğimden sıruyorum?? Başın saolsun.
Hatresimmm tedavin hayırlı olsun.inş bebişine kavuşursun kızına bi kardeş gelir.
Efsunnnn tez zamanda yeni bi pc alman dileğiyle:))
Bu seferde gülen yüzleri yok sayfada ama oldun yazayımda ıbana yeter dilim şişti:)))
Bana gelince bu hafta ayaklarımda çok sızı oldu.ödeminde var.geçen ay hemşire ödemin var demişti.bol olam ayakkabılarım şimfi tam oluo.bu hafta hem guatır hem kadın doktoru günüm geldi ama ben gitmeye korkuyrm bu korku tarifsiz;(( saçma rüyalatımda üstüne tuz biber oluyor.bu hafta af edersiniz akıntı gibi değil nırmal su gibi iç çamaşırım ıslanıo.biraz araltırdım bebeğin suyu olabilirmiş:(((hayırlısıyla şu ocak ayı gelseydi ben kafayı sıyırmadan:(

Yeterrrrrrrrrr ya sen ulaş bana ya da arkadaşın çabukkkkkkkkkkkkk:52:

Kızlar bugün başladık tedaviye, hayırlısı inşallah.
Saram doktora karşı ilk notumuz gayet iyi.Adamın düşüncesi şu aynen, fazla ücret almaktansa bir hastamın tedavisini olumlu neticelendirmek daha önemli. Bir de dedi ki ben embriyoları 5.güne kadar bırakıyorum çünkü böyle gebelik şansı daha yüksek. Eğer böyle kabul ederseniz başlayalım dedi, yani embriyolar 5 güne çıkamayıp tedavi yarım da kalabilirmiş. Zaten çoğu 3.gün embriyosunun doktorlar akıbetinin ne olacağını bilirmiş ama parayı aldıkları için biz transfer etmiş olalım da mes' uliyetten uzak olalım diye düşünürlermiş. Doktor aklımıza yattı rabbim inşallah hayreyler. Yaşıma göre de yumurtalar iyiymiş.
Kızlar bizim yeğen şimdilik yine burda yazamam büyük ihtimal.
Yeterim senden ya da arkadşından mutlaka tel bekliyorum, çünkü tekrar doktorla görüşücem.

hadi hayırlı olsun bebişler gelsin inş

Saram doktora karşı ilk notumuz gayet iyi.Adamın düşüncesi şu aynen, fazla ücret almaktansa bir hastamın tedavisini olumlu neticelendirmek daha önemli. Bir de dedi ki ben embriyoları 5.güne kadar bırakıyorum çünkü böyle gebelik şansı daha yüksek. Eğer böyle kabul ederseniz başlayalım dedi, yani embriyolar 5 güne çıkamayıp tedavi yarım da kalabilirmiş. Zaten çoğu 3.gün embriyosunun doktorlar akıbetinin ne olacağını bilirmiş ama parayı aldıkları için biz transfer etmiş olalım da mes' uliyetten uzak olalım diye düşünürlermiş. Doktor aklımıza yattı rabbim inşallah hayreyler. Yaşıma göre de yumurtalar iyiymiş.
Yeterim senden ya da arkadşından mutlaka tel bekliyorum, çünkü tekrar doktorla görüşücem.

canım tedavin hayırlı olsun rabbim inşallah gönlünün muradını hakkında hayır eyler inşallah

demek doktor tam not aldı çok sevindim inanki büyük ihtimal bende bu doktora gidecem ücreti konusundada bana özelden yazabilirmisin sgk anlaşmaları varmı yokmu bunları yazarsan sevinirim

demek 5.gün embriyosuna gidiliyor ya beşinci güne kalmazsa nolacak çoğu tüp bebekler 3.gün embriyosu oluyo ama tutuyo bazen 5.gün embriyosuda tutmuyo bu konuda çokmu katılar tamam beşinci güne gitsinler ama baktılar gidişat iyi değil üçüncü günden transfer yapsınlar belkim tutar:44::44::44::44::44::44:

Saram hasta eğer illa da ben 3.gün de istiyorum derse yok demez heralde. Ama doktorun dediği şu ki: eğer bir embriyo 3.güne zor geliyorsa onun tutmayacağı kesindir. çoğu doktor bunu bildiği halde transferi yapar sonucunda da yaptık tutmadı diye hastaya söyler yani. Ben tutmayacağını bile bile neden transferimi yapıp hastamı 15 -20 gün bebek umuduyla kandırayım ki dedi.
Bize de ben böyle uygun görüyorum eğer kabul ederseniz başlayalım dedi, ısrar etmedi yani.Hayırlısı bakalım.

Az önce Yeterle telde tanıştık, görüştük, güzel oldu:16::16::16::16:

Çok şükür kavuşturana yazabiliyrm.saracım annen ne zamn hacca gidio hactakilerin duası geri çevrilmezmiş inş annen gidio gelene kadar bebiş haberini verirsin bize.bende haca gidenlerden çok dua istedim.
Leylacum yeni evin hayırlı uğurlu olsun.kim vefat etti bilmediğimden sıruyorum?? Başın saolsun.
Hatresimmm tedavin hayırlı olsun.inş bebişine kavuşursun kızına bi kardeş gelir.
Bu seferde gülen yüzleri yok sayfada ama oldun yazayımda ıbana yeter dilim şişti:)))
Bana gelince bu hafta ayaklarımda çok sızı oldu.ödeminde var.geçen ay hemşire ödemin var demişti.bol olam ayakkabılarım şimfi tam oluo.bu hafta hem guatır hem kadın doktoru günüm geldi ama ben gitmeye korkuyrm bu korku tarifsiz;(( saçma rüyalatımda üstüne tuz biber oluyor.bu hafta af edersiniz akıntı gibi değil nırmal su gibi iç çamaşırım ıslanıo.biraz araltırdım bebeğin suyu olabilirmiş:(((hayırlısıyla şu ocak ayı gelseydi ben kafayı sıyırmadan:(

Sağol canım dualarını eksik etme bizlerden:40::40::40:

Canım kendini stresten uzak tut, biliyorsun kızın etkileniyor bunlardan:20::20::20:

Sağol canım, Allah razı olsun.Sen nasılsın ufaklık nasıl?

cümlemizden allah razı olsun canım rabbim inşallah dualarımızı kabul eder tedavin boşa gitmez çok şükür iyiyz canım ufaklıkta uyuyo şimdi bugün biraz fazla yorduk onu babasıyla erken uyudu yoksa normalde 24 00 dan önce uyumazdı :D

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar kaç gündür gına geldi artık kk yla boğuşmaktan.şimdide sayfası değişti eski sistemdeki gibi olmuş umarım artık yazabilirim

hele şükür :13::13::13::13::13::13::13:

amin inşallah canım sağol annem bi tek bana değil herkese dua ediyo Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın diyo

Saram hasta eğer illa da ben 3.gün de istiyorum derse yok demez heralde. Ama doktorun dediği şu ki: eğer bir embriyo 3.güne zor geliyorsa onun tutmayacağı kesindir. çoğu doktor bunu bildiği halde transferi yapar sonucunda da yaptık tutmadı diye hastaya söyler yani. Ben tutmayacağını bile bile neden transferimi yapıp hastamı 15 -20 gün bebek umuduyla kandırayım ki dedi.
Bize de ben böyle uygun görüyorum eğer kabul ederseniz başlayalım dedi, ısrar etmedi yani.Hayırlısı bakalım.

Az önce Yeterle telde tanıştık, görüştük, güzel oldu:16::16::16::16:

hııı anladım canım ama düşününce banada haklı gibi geldi çünkü tutacak embriyo 3.gündede olsa 5.gündede olsa belli eder kendini ha bazen 5.gün embriyosuda tutmayabiliyor o Allahın takdiri ona hiç kimse bişey yapamaz ama 5.güne kadar gelen embriyoda şans oranı daha fazladır elbette inşallah seninde bu sefer olur biliyomusun içime doğdu ikiz olabilir senin bu kez ayağını sürürsün peşindende ben gelirim:34::34::34::34::34::34::34::34:

cümlemizden allah razı olsun canım rabbim inşallah dualarımızı kabul eder tedavin boşa gitmez çok şükür iyiyz canım ufaklıkta uyuyo şimdi bugün biraz fazla yorduk onu babasıyla erken uyudu yoksa normalde 24 00 dan önce uyumazdı :D

kıyamam men ona yordunuz demek yeğenimi yirim men onu yaaaa ececim yeğenimizin ismi neydi söylemiştin ama bende bu aralar bi unutkanlık var unuttum desem kusura bakmazsın dimi:30::30::30::30::30::30::30::30::30::30:

İyiyim saram mide bulantımı ve o gelen sıvıyı saymazsak.sen nasılsın.

Sen ne zaman düşünüosun tedaviyi.şimdi birinden duydum 8.5 milyara yaptırmış burda.orda ne kadar.rabbim hepimizin emeklerini boşa çevirmesinn inş.bi topiğimiz vardı orda herkesin çocukları oldu 2. Bile doğuran arkadaşlar oldu bi tek ben kalmıştım çok şükür bende kaldım.inş burasıda öyle olur.ama oraya kimse uğramıo artık çocukların yırgunluğundan:(

Hatres bacım şu senin misafirlerin ne zaman gelecek? Tedavi sırasında gelmeseler kabul etmesen keşke morelin yüksek olmalı çünkü

efferim güzel karar :9::9::9::9::9::9::9:

gezenti prenses bugün nereyesun bakayum daaa :34::34::34::34::34::34::34:
dün arkadaşa gitmiştim canım bugün de annemin misafiri var oraya gidecem:27::27::27::52::52::52::52::52::52::52:

Rabbim hayırlı etsin canım
inş gelsin bebeğin biz de bayram edelim:32::32::32::32:

İyiyim saram mide bulantımı ve o gelen sıvıyı saymazsak.sen nasılsın.

Sen ne zaman düşünüosun tedaviyi.şimdi birinden duydum 8.5 milyara yaptırmış burda.orda ne kadar.rabbim hepimizin emeklerini boşa çevirmesinn inş.bi topiğimiz vardı orda herkesin çocukları oldu 2. Bile doğuran arkadaşlar oldu bi tek ben kalmıştım çok şükür bende kaldım.inş burasıda öyle olur.ama oraya kimse uğramıo artık çocukların yırgunluğundan:(

iyi olmana sevindim canım o sıvıyıda doktoruna sor için rahat etsin ama gebelikte akıntı çok yoğun olur derler korkulacak bişey değildir bence inşallah bizimde çocuklarımız olur yorgunluktan az gelmeye başlarız:34::34::34::34::34::34::34::34: tatlım tüp bebek fiyatları merkezden merkeze değişebiliyor 8,5 milyarda çok fazlaymış yaaaa

dün arkadaşa gitmiştim canım bugün de annemin misafiri var oraya gidecem:27::27::27::52::52::52::52::52::52::52:

Rabbim hayırlı etsin canım
inş gelsin bebeğin biz de bayram edelim:32::32::32::32:

gezenti seni hiç evde durma sen tamam mı :9::9::9::9::9::9::9::9: amaaaaaaan boşver en iyisini yapıyosun canım gez toz dolaş

Canlarrrrrrrrr:3::3::3::3:
Misafirimi bir günlüğüne amcasına gönderdim, fırsat bu fırsat sizinle görüşeyim barim dedim ve hemmen geldim ama kimse yok:31::31::31::31::31:

Menün güzelmiş edacım:56::56::56:Afiyet olsun diyelim biz de yiyemiyoruz ama:1::1::1:

Hayırlı olsun nice yaşlar devirsin inşallah.

İlahiyatta okuyor, 3.sınıfta. Teşekkürler canım.

Hayırlısı olsun Saram...Ben de dün anladım olacağımı yoğun kanamam bugün başladı, 22 sinde olacaktım ama erken oldum ben de. Akşama Osman Bey' den randevu alıcam Rabbim hayırlı eder inşallah başıyla sonuyla...Sen de üzme canını:38::38::38::38:

Yok tatlım eşimin yeğeni bu gelen, pazar günü dönecek sanıyordum vazgeçti cumaya kadar buradayım dedi.Bana bir zararı yok, keşke tüm gelenlerimiz anlayışlı olsa.

Leyloşum hoşgeldin canım ,nasılsın? Ev işini hallettin ,güle güle oturun.

Gez toz iyi yapıyorsun evde oturmakla geçmiyor ki zaman.

Aleyküm selam edacım , enişte iyi baksın tabi çocuklara:1:
Hb canım saolasın hatresim...çok şükür taşındım valla şaka gibi bir senede iki ev...:nazar::9::9:bu evimi çok sevdim biraz yüksek ama olsun...kızımda sevdi koşturuyor evin içinde...:nazar::38:hatresim tedaviye başlamışsın..hayırlısı olsun inşallah Allah herkesin gönlündekini nasip eder inşallah...ben ikinciye cesaret edemiyorum...hala memeden bile kesemedim buseyi..çok zorlanıyorum..sabah yine avaz avaz ağladı lavabodan çıkana kadar kendini yedi bitirdi...Allah yardım etsin bana ne edeceğimi bazen şaşırıyorum..annelik zor zanaat valla..millet 6-7 bebeyi nasıl büyütüyor anlamıyorum..bizimkilermi nazlı yaaa....:nazar::50::50:
evinde güle güle otur leylacım yorgun olman normal biraz izin alıp dinlensen keşke bide bizi daha fazla ihmal etmesen eskiden ne güzel en azından sabahlar bi günaydın derdin şimdi oda yok tızım ayran içip ayrımı düştük :9::9::9::9::9::9::9::9::9:
saol saracım..yerleşene kadar öldüm valla..çok yorulduk ya...işlerim birikti dairede...bu aralar yoğunluk var canım ya...kış sezonu daha çok yazışırız inşallah...sizi ihmal etmem mümkünmü...özlüyorum valla sizleri...:nazar::38:senin tedavi aşamaların ne alemde..epeydir takip edemiyorum...bilgi bekliyorum senden...inşallah göbüşün dolar canım...:nazar::38::38:
selam kızlar bu aralar hiç evde durmuyom valla
neredeyse eve uğradığım yok
hep aaklımdasınız ama

saracım çok üzüldüm canım
inş en kısa zamanda gelir senin nazlı bebiş

leylacım yeni evin hayırlı olsun
güle güle oturun
saol prensesim...mushap nasıl annesi..büyümüştür kereta...:nazar::38:
saol tuğbacım...abimin kaynanası vefat etti canım..çok saol..ilgine teşekkür ederim..sen nasılsın bebiş nasıl?doğum ne zaman hayırlısıyla..inşallah sağlıkla yavrunu kucaklarsın canım...:nazar::38:

Back
X