Sabırla Bebeğini Bekleyenler

selam kızlar ben geldim:3::3::3:

nasılsınız bakalım görüşmeyeli inşallah iyisinizdir:16:

Hoşgeldin nazcım, nasılsın görüşmeyeli, yeni ev yeni şehirde:40::40::40::40:

geldinmi doktordaan canım buz bebişler nasıl

iğneni oldunmu

Geldim Saram buz bebişler iyi.Biz dondurma ücretini de alır diye düşünüyorduk ama almadı gebelik olunca alıyormuş ücret.İğne de popomu iyi yaktı valla.
Saram sen dondurulmuşların dondurma işlemi için ne kadar ödemiştin, benim doktor üçü için 500 dedi. Çok ekonomik geldi bize:44:

Hoşgeldin nazcım, nasılsın görüşmeyeli, yeni ev yeni şehirde:40::40::40::40:

Geldim Saram buz bebişler iyi.Biz dondurma ücretini de alır diye düşünüyorduk ama almadı gebelik olunca alıyormuş ücret.İğne de popomu iyi yaktı valla.
Saram sen dondurulmuşların dondurma işlemi için ne kadar ödemiştin, benim doktor üçü için 500 dedi. Çok ekonomik geldi bize:44:

bebişlerin iyi olmasına sevindim canım

tatlım ben 1000 lira ödemiştim altı bebeğim için ve transferden hemen sonra daha hastaneden çıkmadan ücreti almışlardı bide bebek sayısına göre olup olmadığını söylememişlerdi

iğne yaktımı bişey olmaz yeğenimi kucağına alınca unutursun acısını :9::9::9::9:

Son düzenleme:
bebişlerin iyi olmasına sevindim canım

tatlım ben 1000 lira ödemiştim altı bebeğim için ve transferden hemen sonra daha hastaneden çıkmadan ücreti almışlardı bide bebek sayısına göre olup olmadığını söylememişlerdi

6 tane hı, kız yazık etmişler desene ya,hepsini bi kerede çözüp:50: demek ki fiyatlar aynı sayılır.
Saram bi namazımı kılayım:10:

Evet iğne yaktı ama yeter ki bebişler tutsun ama tutmayanları görünce:18::18::18::18:

Son düzenleme:
6 tane hı, kız yazık etmişler desene ya,hepsini bi kerede çözüp:50: demek ki fiyatlar aynı sayılır.
Saram bi namazımı kılayım:10:

evet canım yazıkki ne yazık hepsini çözdürdüler Allaha havale ettim onları

namazını Allah kabul etsin

Selam kızlar:3::3::3::3::3:

Nerelerdesiniz bugün yahu:44::44::44:

Saram fellik fellik Bursa' yı ma geziyorsun,nereleri gezdin söyle bakem:40::40::40::40::40:

Maonya canım kanaman noldu , doktora gittin mi merak ettim seni tatlım:44::44::44:Gel de iyiyim de:44::44::44:

Yeterrrrrrrr tatlım sen nerelerdesin, tüp bebek topiğine yazıyorsun buraya neden delmiyorsun:44::44::44::44:

Prensessssss sen napıyosun kardeşşşşş:40::40::40::40:

Ya Leyloşşşşşş hatun sen:40::40::40::40:

Naz bi geldi bi selam verdi ve gitti okkaaaaa:1::1::1:

Ben de bugün kahvaltıyı hazırladım çok yoruldum, öğlenden sonra uyudum . Biraz dolansam aşırı yorgunluk ve uyku bastırıyor.

Hamile miyim acaba:44::44::44::44::44::44:

( istemem de yan cebime konulsun der gibi)

:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
Selam kızlar:3::3::3::3::3:

Saram fellik fellik Bursa' yı ma geziyorsun,nereleri gezdin söyle bakem:40::40::40::40::40:

Maonya canım kanaman noldu , doktora gittin mi merak ettim seni tatlım:44::44::44:Gel de iyiyim de:44::44::44:

Yeterrrrrrrr tatlım sen nerelerdesin, tüp bebek topiğine yazıyorsun buraya neden delmiyorsun:44::44::44::44:

Ya Leyloşşşşşş hatun sen:40::40::40::40:

Ben de bugün kahvaltıyı hazırladım çok yoruldum, öğlenden sonra uyudum . Biraz dolansam aşırı yorgunluk ve uyku bastırıyor.

amin inşallah hamilesin canım menim

bende bursayı fellik fellik geziyom buggünde sosyete pazarına gittim iki tane elbise aldım görmelisin çok güzeller

selam kızlar:3::3::3::3::3:

Saram fellik fellik bursa' yı ma geziyorsun,nereleri gezdin söyle bakem:40::40::40::40::40:

Maonya canım kanaman noldu , doktora gittin mi merak ettim seni tatlım:44::44::44:gel de iyiyim de:44::44::44:

Ya leyloşşşşşş hatun sen:40::40::40::40:

canım inş hamişsindir bu gün diğer topiğe yazdıktan sonra hemen çıkmam gerekti buraya yazmadan yoksa unuturmuyum buraya yazmayı

amin inşallah hamilesin canım menim

bende bursayı fellik fellik geziyom buggünde sosyete pazarına gittim iki tane elbise aldım görmelisin çok güzeller

Gez tızım gez, Bursa güzel şehirdir vesselam:42::42::42:
Hı elbislerini giy de bize gel, ben de görem yani:1::1::1::1:

canım inş hamişsindir bu gün diğer topiğe yazdıktan sonra hemen çıkmam gerekti buraya yazmadan yoksa unuturmuyum buraya yazmayı

İnşallah her şey yolundadır, di mi:40::40::40:
Aradım seni ulaşamadım:44:
Sen iyi ol da:40:

Kız Efsunnnnnnnnnnnnnnn sen nirelerdesin yawwwwwwwwww, di gel artıkım datlum menim:16::16::16:

Hatrescim gitmedim doktora. İyiyim diye yazdım die hatırlıyorum

Ayyy hatres bir an önce hamile haberini alırız inşşşş

Kızlar bugün aklıma geldi sperm düşüklüğü için hactan hurma poleni getiriolar.eşimde kullandı.toz halinde bişi

Hatrescim gitmedim doktora. İyiyim diye yazdım die hatırlıyorum

Ayyy hatres bir an önce hamile haberini alırız inşşşş

İyi olmana sevindim canım:40:
İnşallah Maonyacım ya, ne bileyim önceki olumsuz olmuştu ya o yüzden her türlü ihtimale hazırlamaya çalışıyorum kendimi:44:

Kızlar bugün aklıma geldi sperm düşüklüğü için hactan hurma poleni getiriolar.eşimde kullandı.toz halinde bişi

Kız Maonya sen de yok yok bacım:1::1::1:
Çocuk sahibi etme şirketi gibisin:9::9::9::9::9:

Hatresim o kadar istşyorumki sizinde gebe kalmanızı en az kendiminki kadar onun için bütün çabam mm mm

Kız Efsunnnnnnnnnnnnnnn sen nirelerdesin yawwwwwwwwww, di gel artıkım datlum menim:16::16::16:

sağol canım giyinip gelem mi kız cidden:34::34::34::34::34::34:

Hatresim o kadar istşyorumki sizinde gebe kalmanızı en az kendiminki kadar onun için bütün çabam mm mm

sağol canım menim

Canım benim bu senin her yazdığından belli oluyor zaten:16::16::16::16:
Sen hamilesin ya duanı eksik etme bizden Maonyacım:16::16:

sağol canım giyinip gelem mi kız cidden:34::34::34::34::34::34:

sağol canım menim

Gel tabi tızım , sen geldin de kapıyı mı açmadık:9::9::9::9:
Ama gelince haber verecen ki ben de sosyete pazarına gidem iki güzel elbise alam da:9::9::9::9::9:

Canım benim bu senin her yazdığından belli oluyor zaten:16::16::16::16:
Sen hamilesin ya duanı eksik etme bizden Maonyacım:16::16:

Gel tabi tızım , sen geldin de kapıyı mı açmadık:9::9::9::9:
Ama gelince haber verecen ki ben de sosyete pazarına gidem iki güzel elbise alam da:9::9::9::9::9:

:9::9::9::9::9:sahi hiç geldinmi ihsaniyedeki sosyete pazarına çok güzelmiş ben ilk defa gittim bugün bayram diye fiyatlar biraz uçmuştu ama çok güzel şeylerde vardı keşke seninle ranişide alıp berbaerb gezseydik pazarın tozunu atardık valla :9::9::9::9::9:

herkese günaydınlarrr

canım benim telim hep açıktır aslında ama bazan yolculuk esnasında çekmiyor öle bir zamana denk gelmiştir birde bizim operatör kapalıyken çekmiyorken arayanları göstermyor:50::50::50::50::50::50::50:

:9::9::9::9::9:sahi hiç geldinmi ihsaniyedeki sosyete pazarına çok güzelmiş ben ilk defa gittim bugün bayram diye fiyatlar biraz uçmuştu ama çok güzel şeylerde vardı keşke seninle ranişide alıp berbaerb gezseydik pazarın tozunu atardık valla :9::9::9::9::9:

Kız ben fomaradaki sosyete pazarına gittin sandım, İhsaniye' ye sadece tedavi esnasında Rana'yla yürüyerek esentepe durağına üst yoldan gideyem derken tesadüfen geçmiştim hatırlarsan:34:Yani oraları pek bilmem ben tızım.
İşte biz kadınlar alışverişten büyük zevk alıyoruz ya ama heriflerin de hiç işine gelmiyor:1::1::1::1:

herkese günaydınlarrr
canım benim telim hep açıktır aslında ama bazan yolculuk esnasında çekmiyor öle bir zamana denk gelmiştir birde bizim operatör kapalıyken çekmiyorken arayanları göstermyor:50::50::50::50::50::50::50:

Yeterim sen iyi ol da o önemli değil, nasılsa biz yine görüşürüz:34:

Kız ben fomaradaki sosyete pazarına gittin sandım, İhsaniye' ye sadece tedavi esnasında Rana'yla yürüyerek esentepe durağına üst yoldan gideyem derken tesadüfen geçmiştim hatırlarsan:34:Yani oraları pek bilmem ben tızım.
İşte biz kadınlar alışverişten büyük zevk alıyoruz ya ama heriflerin de hiç işine gelmiyor:1::1::1::1:

Yeterim sen iyi ol da o önemli değil, nasılsa biz yine görüşürüz:34:

fomaramı onuda ben bilmiyom tızım orası neresi:44::44::44::44::44::44:

alışveriş çok hoşuma gidiyo menim en büyük sters atma kaynağım :9::9::9::9::9::9::9::9::9:

fomaramı onuda ben bilmiyom tızım orası neresi:44::44::44::44::44::44:

alışveriş çok hoşuma gidiyo menim en büyük sters atma kaynağım :9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Şehreküstü caminin aşağısında Kent Meydanına doğru inen caddeye fomara diyorlar, o cadde boyunca da güzel şeyler var, hoş ben kendime bulamıyorum o ayrı mesele de:9::9::9::9:

Back
X