- 7 Mart 2011
- 7.372
- 8.051
- 398
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
saracımmmmmmmmmmm huuuuuuuuuu..
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
88prenses22,
LeYLa_21+,
sara_28+
naber kızlar![]()
iyidir canım senden naber diyet nasıl gidiyo
günaydın kızlarrrNerelerdesinizzzzz
en son ben yazmışımmm :44::44::44::44::44::44::44::44::44:
slm kizlar nabersiniz iyisiniz umarim ben evime yerlestim cok sukur ama zorlaniyorum buyuk evin temizligi zor oluyor valla helede cocuklarla...oglum ilk siralar alisamadi ama simdi iyiyiZ esimin internet paketi var ondan giriyorum hepinizi opuyorum saglicakla kalin....
günaydın canım hafta sonu sanırım herkesin işi vardı bende kış temizliğine başladım dahada bitmedi ama kolayladım sayılır
saol yeterim iyiyim canım ...sen nasılsın bakalım?evet gördüm canım..hayırlı olsuna bile gittim sarama...
hayırlı olsun canım..gerçi öbür topici kızları takip edip buldum ve yazmıştım ama tekrar hayırlı olsun saram...
saol canım ya..bende yoğunum şu aralar..hem iş hem ev yetişemez oldum hiç bir yere...bu akşam önemli bir akşamdı benim için...geçen hafta buseye bakıcı tuttum..aralık ayının ilk haftası başlayacak yani bir hafta sonra..ne olur dua edinde kızım alışsın..duaya çok ihtiyacımız var...tuttuğum kişi kapı komşum hemde çocuk gelişim mezunu yeni evli bir kızcağız...eşimin hemşerisi..tanışıyozda ailecek..hayırlısı olur inşallah canlar...haftaya izne ayrılacak..izin rapor alacam biraz..kız alışana kadar...hemde haftaya annemleri memlekete götürecez...hayırlısı bakalım...
eline sağlık canım..valla yanında olup bir kasesini uçurmak isterdim..çok severim aşureyi ya...![]()
Ben de merak ediyordum seni tekra hayırlı olsun canım.Ama büyük ev güzeldir ya.Ben kendi evimiz olursa inşallah büyük istiyorum hayırlısıyla.Ne bileyim her şeyini rahat rahat serip kullanacaksın bence ama temizlik konusunda haklısın.Çocuklarla gerçekten zor.slm kizlar nabersiniz iyisiniz umarim ben evime yerlestim cok sukur ama zorlaniyorum buyuk evin temizligi zor oluyor valla helede cocuklarla...oglum ilk siralar alisamadi ama simdi iyiyiZ esimin internet paketi var ondan giriyorum hepinizi opuyorum saglicakla kalin....
Ben de Orhangaziye gittim gezmeyeiyi pazarlar kızlar köye anneme gitmiştim gelemedim topiğe
Ben ancak şimdi yazabiliyorum, sen napıyosun canımgünaydın kızlarrrNerelerdesinizzzzz
en son ben yazmışımmm :44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Kış temizliğine geç kalmadın mı tızım, kar ,yağmur soğuk:18::18::18::18:günaydın canım hafta sonu sanırım herkesin işi vardı bende kış temizliğine başladım dahada bitmedi ama kolayladım sayılır
Evet bizim ıssız ada misali topicimizgünaydın topiğim hiç kimse gelmesede hiç kimsede yazmasada bu topik bizim topiğimiz![]()
kolay gelsin canımmm bizim buradada 3 gündür yağmur yağıyor
Canım yeni bakıcın hayırlı olur inşallah.
Evet aşuremi yeseydin bayılırdın valla çok güzel olmuştu düşünsene aşure hatırına diyetimi bozdum yaw
Ben de merak ediyordum seni tekra hayırlı olsun canım.Ama büyük ev güzeldir ya.Ben kendi evimiz olursa inşallah büyük istiyorum hayırlısıyla.Ne bileyim her şeyini rahat rahat serip kullanacaksın bence ama temizlik konusunda haklısın.Çocuklarla gerçekten zor.
Ben de Orhangaziye gittim gezmeyeOhhh çok iyi geldi köy, yeşillik , bahçe, cennet hurmaları
Ben ancak şimdi yazabiliyorum, sen napıyosun canım
Kış temizliğine geç kalmadın mı tızım, kar ,yağmur soğuk:18::18::18::18:
Daha zor olur be tızım ya
Evet bizim ıssız ada misali topicimiz
Yeterim burda da başladı yağmurlar o nedenle bugün ben de kızım da 12 de uyanmışızEşime kahvaltısını yaptırdım sonra da cumburlop tekrar yatağa
![]()
AMİN CANIM..DUANIZI ESİRGEMEYİN PRENSESİM...leylacım bakıcı tutmuşsun canım hayırlı olsun çabucak alışsın inş busecik![]()
AMİN HATRESİM YA...DUAYA ÇOK İHTİYACIM VAR...EKSİK ETMEYİN NE ...Canım yeni bakıcın hayırlı olur inşallah.
Evet aşuremi yeseydin bayılırdın valla çok güzel olmuştu düşünsene aşure hatırına diyetimi bozdum yaw
Ben de merak ediyordum seni tekra hayırlı olsun canım.Ama büyük ev güzeldir ya.Ben kendi evimiz olursa inşallah büyük istiyorum hayırlısıyla.Ne bileyim her şeyini rahat rahat serip kullanacaksın bence ama temizlik konusunda haklısın.Çocuklarla gerçekten zor.
Ben de Orhangaziye gittim gezmeyeOhhh çok iyi geldi köy, yeşillik , bahçe, cennet hurmaları
Ben ancak şimdi yazabiliyorum, sen napıyosun canım
Kış temizliğine geç kalmadın mı tızım, kar ,yağmur soğuk:18::18::18::18:
Daha zor olur be tızım ya
Evet bizim ıssız ada misali topicimiz
Yeterim burda da başladı yağmurlar o nedenle bugün ben de kızım da 12 de uyanmışızEşime kahvaltısını yaptırdım sonra da cumburlop tekrar yatağa
![]()
Nerdesiniz bacılarrr
Yazdıklarıma kimse cevapta yazmıo![]()
AMİN CANIM..DUANIZI ESİRGEMEYİN PRENSESİM...
AMİN HATRESİM YA...DUAYA ÇOK İHTİYACIM VAR...EKSİK ETMEYİN NE ...![]()