Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım musabtan dolayı dinlemiyosunda bağışıklık sistemin zayıf düşmüştür grip aşısını girp olmadan önce yapmalısın biliyosun dimi
bol bol dinlenmeye çalış ve C vitamini al musaba annenler baksın bi süre en azından sen iyileşene kadar olmazmı![]()
Canım grip aşısını profesörün biri çok yersiz görüyor, hem gribi tetikleyen onlarca virüsten sadece bir virüse karşıymış bu aşı.
Yıkayıp da mı koyuyorsun, hele de bana da ayrıntılı, çünkü ben de yeşillik çok severim, ama bi bakıyorsun hemen bozulmuşlar.Geçen gün eşimin dayısının köyüne gittik bir sürü soğan topladım bahçeden, çürümesinler diye kağıda sarıp attım ama yine de çabucak tüketmek lazım bozuluyorlar yine de.
bilmiyorum canım
Canım grip aşısını profesörün biri çok yersiz görüyor, hem gribi tetikleyen onlarca virüsten sadece bir virüse karşıymış bu aşı.
Yıkayıp da mı koyuyorsun, hele de bana da ayrıntılı, çünkü ben de yeşillik çok severim, ama bi bakıyorsun hemen bozulmuşlar.Geçen gün eşimin dayısının köyüne gittik bir sürü soğan topladım bahçeden, çürümesinler diye kağıda sarıp attım ama yine de çabucak tüketmek lazım bozuluyorlar yine de.
kızlar iyice iki üç kişilik topik olduk farkındamısınız isterseniz biriniz yeni bi topik açın orada toplaşalım hem yeni olduğu için yeni kızlarda gelir bakarsınız ne dersiniz :44::44::44::44::44::44::44:
işte bu yüzden bozulmasın diye temizliyorum yeşil soğanları temizleyip yıkayıp süzdürüp kağıt havluyla kuruluyorum buzdolabı poşetine koyuyorum maydanozu naneyi rokayı dere otunu temizleyip yıkamadan poşetliyorum bi hafta on gün hiç bişey olmuyo canım![]()
ben maydanozu filan temizleyip cam şişeye koyuyorum uzun süre kalıyor da diğerlerini de denemek lazım
tatlım bizzat denediğim için öneriyorum size
ıspanağıda yıkayıp kurutup poşetliyorum derin dondurucuya atıyorum yemek yapacağım zaman iki dakkada hazır oluyo çok büyük kolaylık emin ol
kızlar iyice iki üç kişilik topik olduk farkındamısınız isterseniz biriniz yeni bi topik açın orada toplaşalım hem yeni olduğu için yeni kızlarda gelir bakarsınız ne dersiniz :44::44::44::44::44::44::44:
Çok şükür annenle yanında canım, ya olmasaydılarpek dinlenemiyorum evet
biliyorum canım gribim bitsin yapıcam herhalde
canım hiçbirşey istemiyoki
zaten gün boyu annemdeydim
gece boyu uyumamıştım
orda yattım dinlendim
E kardeş yıkamadan benimkiler de 10 gün kadar dayanabiliyorlarişte bu yüzden bozulmasın diye temizliyorum yeşil soğanları temizleyip yıkayıp süzdürüp kağıt havluyla kuruluyorum buzdolabı poşetine koyuyorum maydanozu naneyi rokayı dere otunu temizleyip yıkamadan poşetliyorum bi hafta on gün hiç bişey olmuyo canım![]()
Millet enterasan başlıklara bakıyor, şöyle cazip bi başlık bulmak lazımbilmiyorum canım
çok sıkıldım devamlı grip olmaktan
ben açabilirim isterseniz
adına siz karar verin ama![]()
Maydonuzu ben de öyle yapıyorum, hatta çok fazlaysa doğrayıp derin dondurucuya bile atıyorum.ben maydanozu filan temizleyip cam şişeye koyuyorum uzun süre kalıyor da diğerlerini de denemek lazım
ben ıspanağı haşlayıp bırakıyorum
çiğden hiç denemedim
Evet haklısın iki üç kişilik ama ben böyle memnunum ya. Ben öyle bir sürü arkadaşım olup yüzeysel arkadaşlık yaşamaktansa az ama öz dostlukları tercih ederim.
Sizler yetiyorsunuz bana, ha yeni ama yine candan öz dostlarım olsa onlara da hayır demem tabi ki
Çok şükür annenle yanında canım, ya olmasaydılar
E kardeş yıkamadan benimkiler de 10 gün kadar dayanabiliyorlar
Millet enterasan başlıklara bakıyor, şöyle cazip bi başlık bulmak lazım
Maydonuzu ben de öyle yapıyorum, hatta çok fazlaysa doğrayıp derin dondurucuya bile atıyorum.
Kızlar eşim pc ye el koyuyor kaçıyorum mecburen![]()
evet canım iyiki yanımdalar
Evet haklısın iki üç kişilik ama ben böyle memnunum ya. Ben öyle bir sürü arkadaşım olup yüzeysel arkadaşlık yaşamaktansa az ama öz dostlukları tercih ederim.
Sizler yetiyorsunuz bana, ha yeni ama yine candan öz dostlarım olsa onlara da hayır demem tabi ki
Çok şükür annenle yanında canım, ya olmasaydılar
E kardeş yıkamadan benimkiler de 10 gün kadar dayanabiliyorlar
Millet enterasan başlıklara bakıyor, şöyle cazip bi başlık bulmak lazım
Maydonuzu ben de öyle yapıyorum, hatta çok fazlaysa doğrayıp derin dondurucuya bile atıyorum.
Kızlar eşim pc ye el koyuyor kaçıyorum mecburen![]()
benim ayrı derin dondurucum yokhaşlayınca bütün vitamini gidiyo canım çiğden dene bak memnun kalacaksın
bilmem canım ben hep temizleyip bırakıyorum hem elimin altında hazır oluyolar
siz bilirsiniz canım benimki bir öneriydi burayı bende çok seviyorum çok güzel paylaşımlarımızın olduğu bi yer ama bazen o kalabalık olup sayfaların yetişmediği günleri özlüyorum
tamam canım eşinle ilgilen sen bende sofrayı hazırlayayım
bilmem canım ben hep temizleyip bırakıyorum hem elimin altında hazır oluyolar
siz bilirsiniz canım benimki bir öneriydi burayı bende çok seviyorum çok güzel paylaşımlarımızın olduğu bi yer ama bazen o kalabalık olup sayfaların yetişmediği günleri özlüyorum
tamam canım eşinle ilgilen sen bende sofrayı hazırlayayım
selammmm
demin giriş yapınca diğer topikten sevinç in seray diye bi arkadaşın(ona da çok sevindim tabiki)hamileliğini tebrik ettiğini okurken sara diye okumuşum(gecenin bu yarısı ancak öyle okuyabiliyorum sanırım)o kadar heyecanladım ki,kalbim fırlıyodu nerdeyse.
inşallah en kısa zamanda gerçekten o heyecanı beraber yaşarız saracım.
hee bide face niz varsa ordan kaydedin beni,telden bakması kolay oluyo,pc ile tüm ilişkim koptu gibi bişey,başına oturursam anca bu saatlerde,o da uykudan mümkün olamıyo ama telden en azından okurum,beğenirim,irtibat kopmamış olur kızlar.görüşürüzzzz
Saram Malatya usulü analı kızlı topiğinden çıkıp gel de doktora gittin mi ne dedi sana onu yaz bakalım![]()
Aslında bizim topiğin müdavimleri düzenli gelseler böyle sessiz ada gibi olmazdı buralar, olsun be tızım biz bize yeteriz bence, ben sizinle konuşunca başkalarına pek ihtiyaç bile duymuyorum artık.Evet haklısın bazen kalabalık olunca çok daha keyifli oluyor.Hayırlısı oluruz gene topiği heyacana getirecek haberler olsa o bile yeter, yeni topic açmaya gerek kalmaz![]()
amin canım sağol inşallah bende anne olaurum canım bu özlemim her geçen gün artıyor
ama facem yok napıcaz şimdi senden haber alamayacakmıyım ben bence sen bizi daha fazla ihmal etme ahmet büyümüştür onu uyutup gelde sohbet edek burda
doktor film çekti kas zorlanması olmuş kolumu yormayacakmışım ilaçlar yazdı onları içecem geçmezse MR çekilecek ama önemli değilmiş gibi görünüyomuş
tamam o zaman yine burdayız inşallah eski günlere döneriz