Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar iyice iki üç kişilik topik olduk farkındamısınız isterseniz biriniz yeni bi topik açın orada toplaşalım hem yeni olduğu için yeni kızlarda gelir bakarsınız ne dersiniz :44::44::44::44::44::44::44:

tatlım musabtan dolayı dinlemiyosunda bağışıklık sistemin zayıf düşmüştür grip aşısını girp olmadan önce yapmalısın biliyosun dimi

bol bol dinlenmeye çalış ve C vitamini al musaba annenler baksın bi süre en azından sen iyileşene kadar olmazmı:34::34::34::34::34:

pek dinlenemiyorum evet
biliyorum canım gribim bitsin yapıcam herhalde
canım hiçbirşey istemiyoki
zaten gün boyu annemdeydim
gece boyu uyumamıştım
orda yattım dinlendim

Canım grip aşısını profesörün biri çok yersiz görüyor, hem gribi tetikleyen onlarca virüsten sadece bir virüse karşıymış bu aşı.

Yıkayıp da mı koyuyorsun, hele de bana da ayrıntılı:1:, çünkü ben de yeşillik çok severim, ama bi bakıyorsun hemen bozulmuşlar.Geçen gün eşimin dayısının köyüne gittik bir sürü soğan topladım bahçeden, çürümesinler diye kağıda sarıp attım ama yine de çabucak tüketmek lazım bozuluyorlar yine de.

işte bu yüzden bozulmasın diye temizliyorum yeşil soğanları temizleyip yıkayıp süzdürüp kağıt havluyla kuruluyorum buzdolabı poşetine koyuyorum maydanozu naneyi rokayı dere otunu temizleyip yıkamadan poşetliyorum bi hafta on gün hiç bişey olmuyo canım :34::34::34::34::34:

Canım grip aşısını profesörün biri çok yersiz görüyor, hem gribi tetikleyen onlarca virüsten sadece bir virüse karşıymış bu aşı.

Yıkayıp da mı koyuyorsun, hele de bana da ayrıntılı:1:, çünkü ben de yeşillik çok severim, ama bi bakıyorsun hemen bozulmuşlar.Geçen gün eşimin dayısının köyüne gittik bir sürü soğan topladım bahçeden, çürümesinler diye kağıda sarıp attım ama yine de çabucak tüketmek lazım bozuluyorlar yine de.
bilmiyorum canım
çok sıkıldım devamlı grip olmaktan
kızlar iyice iki üç kişilik topik olduk farkındamısınız isterseniz biriniz yeni bi topik açın orada toplaşalım hem yeni olduğu için yeni kızlarda gelir bakarsınız ne dersiniz :44::44::44::44::44::44::44:

ben açabilirim isterseniz
adına siz karar verin ama:34::34:

işte bu yüzden bozulmasın diye temizliyorum yeşil soğanları temizleyip yıkayıp süzdürüp kağıt havluyla kuruluyorum buzdolabı poşetine koyuyorum maydanozu naneyi rokayı dere otunu temizleyip yıkamadan poşetliyorum bi hafta on gün hiç bişey olmuyo canım :34::34::34::34::34:

ben maydanozu filan temizleyip cam şişeye koyuyorum uzun süre kalıyor da diğerlerini de denemek lazım

ben maydanozu filan temizleyip cam şişeye koyuyorum uzun süre kalıyor da diğerlerini de denemek lazım

tatlım bizzat denediğim için öneriyorum size

ıspanağıda yıkayıp kurutup poşetliyorum derin dondurucuya atıyorum yemek yapacağım zaman iki dakkada hazır oluyo çok büyük kolaylık emin ol

tatlım bizzat denediğim için öneriyorum size

ıspanağıda yıkayıp kurutup poşetliyorum derin dondurucuya atıyorum yemek yapacağım zaman iki dakkada hazır oluyo çok büyük kolaylık emin ol

ben ıspanağı haşlayıp bırakıyorum
çiğden hiç denemedim

Evet haklısın iki üç kişilik ama ben böyle memnunum ya. Ben öyle bir sürü arkadaşım olup yüzeysel arkadaşlık yaşamaktansa az ama öz dostlukları tercih ederim.:40::40::40:
Sizler yetiyorsunuz bana, ha yeni ama yine candan öz dostlarım olsa onlara da hayır demem tabi ki:1:
pek dinlenemiyorum evet
biliyorum canım gribim bitsin yapıcam herhalde
canım hiçbirşey istemiyoki
zaten gün boyu annemdeydim
gece boyu uyumamıştım
orda yattım dinlendim
Çok şükür annenle yanında canım, ya olmasaydılar:40:
E kardeş yıkamadan benimkiler de 10 gün kadar dayanabiliyorlar:40:
bilmiyorum canım
çok sıkıldım devamlı grip olmaktan

ben açabilirim isterseniz
adına siz karar verin ama:34::34:
Millet enterasan başlıklara bakıyor, şöyle cazip bi başlık bulmak lazım:1:
Maydonuzu ben de öyle yapıyorum, hatta çok fazlaysa doğrayıp derin dondurucuya bile atıyorum.

Kızlar eşim pc ye el koyuyor kaçıyorum mecburen:40:

Evet haklısın iki üç kişilik ama ben böyle memnunum ya. Ben öyle bir sürü arkadaşım olup yüzeysel arkadaşlık yaşamaktansa az ama öz dostlukları tercih ederim.:40::40::40:
Sizler yetiyorsunuz bana, ha yeni ama yine candan öz dostlarım olsa onlara da hayır demem tabi ki:1:

Maydonuzu ben de öyle yapıyorum, hatta çok fazlaysa doğrayıp derin dondurucuya bile atıyorum.

bilmem canım ben hep temizleyip bırakıyorum hem elimin altında hazır oluyolar

siz bilirsiniz canım benimki bir öneriydi burayı bende çok seviyorum çok güzel paylaşımlarımızın olduğu bi yer ama bazen o kalabalık olup sayfaların yetişmediği günleri özlüyorum

tamam canım eşinle ilgilen sen bende sofrayı hazırlayayım

evet canım iyiki yanımdalar
enteresan başlık bul o zaman hatresim
haşlayınca bütün vitamini gidiyo canım çiğden dene bak memnun kalacaksın
benim ayrı derin dondurucum yok
yani yerim kısıtlı :34:

siz bilirsiniz canım benimki bir öneriydi burayı bende çok seviyorum çok güzel paylaşımlarımızın olduğu bi yer ama bazen o kalabalık olup sayfaların yetişmediği günleri özlüyorum

evet kalabalık olsa belki daha cazip gelir
kimse olmayınca insan yazmaak bile istemiyor:50::50:
afiyet olsun size

selammmm
demin giriş yapınca diğer topikten sevinç in seray diye bi arkadaşın(ona da çok sevindim tabiki)hamileliğini tebrik ettiğini okurken sara diye okumuşum(gecenin bu yarısı ancak öyle okuyabiliyorum sanırım)o kadar heyecanladım ki,kalbim fırlıyodu nerdeyse.
inşallah en kısa zamanda gerçekten o heyecanı beraber yaşarız saracım.
hee bide face niz varsa ordan kaydedin beni,telden bakması kolay oluyo,pc ile tüm ilişkim koptu gibi bişey,başına oturursam anca bu saatlerde,o da uykudan mümkün olamıyo ama telden en azından okurum,beğenirim,irtibat kopmamış olur kızlar.görüşürüzzzz

GÜNAYDIN KIZLARRR :16::16::16::16::16::16::16::16::16:güzel bir hafta sonu olsun inşş:21::21::21::21::21::21

Saram Malatya usulü analı kızlı topiğinden çıkıp gel de doktora gittin mi ne dedi sana onu yaz bakalım:40::40::40::40:

Aslında bizim topiğin müdavimleri düzenli gelseler böyle sessiz ada gibi olmazdı buralar, olsun be tızım biz bize yeteriz bence, ben sizinle konuşunca başkalarına pek ihtiyaç bile duymuyorum artık.Evet haklısın bazen kalabalık olunca çok daha keyifli oluyor.Hayırlısı oluruz gene topiği heyacana getirecek haberler olsa o bile yeter, yeni topic açmaya gerek kalmaz :1:

selammmm
demin giriş yapınca diğer topikten sevinç in seray diye bi arkadaşın(ona da çok sevindim tabiki)hamileliğini tebrik ettiğini okurken sara diye okumuşum(gecenin bu yarısı ancak öyle okuyabiliyorum sanırım)o kadar heyecanladım ki,kalbim fırlıyodu nerdeyse.
inşallah en kısa zamanda gerçekten o heyecanı beraber yaşarız saracım.
hee bide face niz varsa ordan kaydedin beni,telden bakması kolay oluyo,pc ile tüm ilişkim koptu gibi bişey,başına oturursam anca bu saatlerde,o da uykudan mümkün olamıyo ama telden en azından okurum,beğenirim,irtibat kopmamış olur kızlar.görüşürüzzzz

amin canım sağol inşallah bende anne olaurum canım bu özlemim her geçen gün artıyor

ama facem yok napıcaz şimdi senden haber alamayacakmıyım ben bence sen bizi daha fazla ihmal etme ahmet büyümüştür onu uyutup gelde sohbet edek burda:34::34::34::34:

Saram Malatya usulü analı kızlı topiğinden çıkıp gel de doktora gittin mi ne dedi sana onu yaz bakalım:40::40::40::40:

doktor film çekti kas zorlanması olmuş kolumu yormayacakmışım ilaçlar yazdı onları içecem geçmezse MR çekilecek ama önemli değilmiş gibi görünüyomuş

Aslında bizim topiğin müdavimleri düzenli gelseler böyle sessiz ada gibi olmazdı buralar, olsun be tızım biz bize yeteriz bence, ben sizinle konuşunca başkalarına pek ihtiyaç bile duymuyorum artık.Evet haklısın bazen kalabalık olunca çok daha keyifli oluyor.Hayırlısı oluruz gene topiği heyacana getirecek haberler olsa o bile yeter, yeni topic açmaya gerek kalmaz :1:

tamam o zaman yine burdayız inşallah eski günlere döneriz

amin canım sağol inşallah bende anne olaurum canım bu özlemim her geçen gün artıyor

ama facem yok napıcaz şimdi senden haber alamayacakmıyım ben bence sen bizi daha fazla ihmal etme ahmet büyümüştür onu uyutup gelde sohbet edek burda:34::34::34::34:

doktor film çekti kas zorlanması olmuş kolumu yormayacakmışım ilaçlar yazdı onları içecem geçmezse MR çekilecek ama önemli değilmiş gibi görünüyomuş

tamam o zaman yine burdayız inşallah eski günlere döneriz

İyi hadi geçmiş olsun.Ben de üşütmüşüm bütün kemiklerim sızlıyor, başım sersem gibi. Bende de önceye dayalı romatizma olduğu için az üşütmeyle bütün vücudum etkileniyor, bugün çok keyifsizim:50::50::50:
Sırt ve bel ağrılarıyla uyanmışım, eğilip doğrulamıyorum, gene de şükür Allah' ım daha beter hallerden korusun bizi, inşallah günahlarımıza keffaret olur bu rahatsızlıklarımız.:40::40::40:

Son düzenleme:
Kızlar İbrahim Adnan Saraçoğlu' nun zayıflama kürü dikkatimize:1::1::1:

Zayıflama kürü (beyaz lahana-maydanoz-limon) Kaynamakta olan yarım litre klorsuz suya, dört adet iri lahana yaprağını çok fazla parçalamadan (doğramadan) ilave ediniz. Ağzı kapalı olarak üç dakika kaynatınız. Üç dakika tamamlanınca kapağı açarak içerisine yarım demet gövde saplarıyla beraber taze yeşil maydanozu ilave ediniz ve kaşıkla içeriğin iyice karışmasını sağlayınız ve tekrar ağzını kapatarak iki dakika daha kaynatmaya devam ediniz. Toplam beş dakika tamamlanınca ocağın altını kapatınız ve ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzüp suyunu ayırınız. Kaşık yardımıyla lahana ve maydanozlara biraz bastırarak suyunu bırakmasını sağlayınız.

Cam kaba ayırdığınız haşlama suyunu dilerseniz üçe bölerek sabah, öğle ve akşam içebilirsiniz. Veya ikiye bölerek sabah ve akşam içebilirsiniz. Aç karnına içilmesi çok daha etkilidir. Aç karnına içmek istemiyorsanız öğünlerden en erken iki saat sonra içilmelidir. Burada dikkat edilecek bir konu da her içimden önce iki yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu ilave edip, karıştırıp içmektir. Kısaca, süzüp ayırdığınız lahana-maydanoz suyuna ılıyınca taze sıkılmış limon suyu ilave etmeyiniz. İçeceğiniz miktar kadarına iki yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu ilave edilmelidir.

Bu kür günlük hazırlanmak zorundadır. Kürün hazırlama şeklinde yarım demet maydanozdan bahsettim. Demetlerin içeriğindeki maydanozların sayıları farklı olabilir. Dört adet büyük yaprak beyaz lahanaya ilave edilecek maydanoz sayısı yirmi-yirmibeş adettir. Maydanozların gövde saplarıyla beraber kullanılması gerekmektedir.

Lahana-maydanoz-limon suyu karışım kürünün uygulaması; 3x7U+3A U= 7 gün uygulanır A= 3 gün ara verilir şeklindedir. Bu formülün anlamı şudur: Üç defa yedi gün uygulanır ve her yedi gün tamamlandığında üç gün ara verilir. Toplam uygulama süresi yirmibir gündür. Uygulama sürelerine üç günlük aralar dahil değildir.

Dikkat Bu kürü yılda iki-üç kez uygulayabilirsiniz. Özellikle bahar aylarına girerken gelişen bahar yorgunluğuna karşı da mükemmel bir önleyicidir. Kış aylarında alınan kiloları bahar mevsimine girerken bu kür sayesinde hem kolaylıkla verebilir, hem de bahar yorgunluğuna bağlı şikâyetleri de yaşamamış olursunuz.

Kürümüzün kullanımı tiroid hastaları için önerilmemektedir. Not: Hekiminizin verdiği ilaçlar varsa mutlaka kullanınız. Buradaki uygulamayı bir destekleyici olarak kullanınız. Öncelikle, bilmeniz gereken kullanacağınız bitkiye karşı alerjinizin olup olmadığıdır. Bu konuda hekiminizin görüşünü alınız. Hekime gitmeden ve teşhis koydurmadan şikâyetiniz ne olursa olsun, bu kitaptaki bilgilerle kendi kendinizi tedavi etmeye kalkışmayınız. Bu kitabın içindeki bilgilerin kesinlikle bir hastalığı teşhis amacı yoktur.

Ben maalesef troidliyim kendime başka yöntemler bulayım:25::25::25: Gene de yapsam mı ne?

Son düzenleme:
canlar mrh nasılsınız :16::16::16:cimcime ve bıdık hasta oldular:14::14::14: ateşleri 39 altına düşmüyor :14::14:3 gündür onlarla uğraşıyoruz :50::50::50::50:

Back
X