- 22 Eylül 2010
- 2.510
- 57
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız o bayan sana hakket niye teşekkür etmiş
Heh sen kilo almama taraflarına dikkat ediyorum dersen mesele yoh o zaman
Evet evet o linke bak, gerçi link attım ama olmamış galiba.
:44::44::44::44:
Efferim ikinci resim daha net anlaşılıyor zaten ama güzel di mi ben çok severim böyle şeyleri aklıma geldikçe paylaşırım siz de paylaşın kafamızı başka şeylere çalıştıralım biraz da![]()
Eki Görüntüle 883311
Canım bu resmin içinde bir kadeh var, bu 3 boyutlu bir resim bulması biraz zor eğer tekniğini bilmiyorsan.
Ben bu tekniği ilkkez deniyorken 2 saat kadar uğraştım öğrenince ben de hobi olmuştu bir ara
Hadi dene çok eğlenceli![]()
bende anlamadım canım geçen günde gelip dua etmiş gitmişti bende duanıza amin diyorum diye yazmıştım bu hoşuna gitmiş zaaargelip açıklasa ne kadan memnun olacam bilemezsin
diyetteyiz tızım yaptığımız yemeklerin yağına tuzuna tikkat ediyoz heralde dimi
böyle resimleri bende severim canım beyni çalıştıryo unutkanlıüada çok iyi böyle şeyler
ben puzzle yapmayıda severim evde bin parçalık iki tane puzzlem var ama hala başlayamadım işlerim tam bitince başlayacam kafan dağılıyor çok güzel bişey
şimdi ben sana bişey diyecem eminim çok güleceksin
ben resime bakar bakmaz iki altta ikide üstte dört kadeh gördüm ama sanırım senin bahsettiğin bunlar değil![]()
basitmiş bu lenf drenajı yapılamaycak bişey değil eve gidince deneyecem sen yaptınmı hatresim
Evet ya böyle güzel şeyleri paylaşalım ben çok severim bunları
Sana dua etmekten çok mutlu olmuş heralde:44::44::44:
söle bize de etsin
Saram sen nasıl baktın da ulen 4 tane gördün
heeeeeeeeeeeeee
Saram bu 3 boyutlu resimlerdeki görme tekniği şaşı bakacaksın, şu gördüğün resim arka planda kalıp içerisinde gizli olan resim ön plana çıkıyor. Tekrar bak eğer görebilirsen çok eğlenceli, ben de tutku olmuştu bir ara
Şöyle düşün önündekini değilde arkasındaki gördüğün zaman gözünün başka bir yere bakması gibi, ya da gözümüzün bir yere daldığında önümüzde olanı değilde uzakta olanı görmesi gibi...
Evet yaptım ve gerçekten 5 dakkası 5 km yol katetmiş gibi yoruyor insanı.
Ama kolay bence bunu hep yapalım, Marankiyi dinlediysen bunu yapınca koşmaya yürümeye bile gerek yokmuş diyor![]()
nasılsınız kızlarrrrrr
temem bidaha geldiğinde diyecem tüm topiğe dua etsin
valla ben bakınca dört kadeh vardı küçücük ama du bi daha bakam
ben daha yapmadım eve geldiğimden beri işlerle uğraşıyorum hatresim yaaa ben bursaya gelmeden bi kaç bidon lahana turşusu yapmıştım ve balkona koymuştum bu çok büyük bi hataymış balkonda güneş görünce tatdında ve suyunda değişiklik olmuştu onları döktüm tepsilere altları bozulmamıştı ayrı bibodan yeniden kurdum sularını değiştim yarısını kurtardım gibi bi beş kiloluk bidonda ayrıyetten lahana almıştım onuda turşu yaptım anlayacağın eve geldiğimden beri turşularla uğraştım bu arada yemeklerimide yaptım şimdi oturdum ama çok yoruldum
nasılsınız kızlarrrrrr
Resme iyi bak tızım orda büyük tek bir kadeh var.
Turşuların serin ve güneş almayan bir yerde durması lazım ama demek dalgınlığına gelmiş , yazık olmuş ama hiç olmazsa kurtarmışsın biraz.
Eşimde yatsı namazına gitti, Rana' yı yedirdim ama ben eşimi bekliyorum.
Balıklarım beyaz benek hastalğına tutulmuşlar, üzerlerine bugün sanki kar yağmış gibi olduklarını gördük, netten baktım bu hastalıkmış yazık ya 5 tane balığım gitti kaldı mı kalmadı mı 3 tane var şimdi ölmezlerse
Nerelerdesin canım pek gelmiyorsun hayırdır?
canlar annemde kist vardı rahminde onun için dr gittik adanaya ameliyat olup olmayacağına kara vermek için bir süre takip etmeye karar verdi dr sonrada has gittim hem kız kardeşimin kv hemde amcamın eşi olan yengem yüksek tansiyondan felç geçirmiş sonra eve geldim pazarım vardı pazara gittim balık yaptım şimdide çay eşiliğinde size geldim
geçmiş olsun canım annenede amcanızın hanımınada
ohh pazarınıda yapmış balığınıda yapmış yemiş bilem çayını alıp gelmiş hamarat bacım menim
kız hatresin yanında balık deme kızın hassas noktası bu aralar![]()
hatresim balıklar için ilaç alın beyaz benek iyileşebilir sanıyorum yarın ilk iç ilacını alıp suya damlatın inşallah kurtulurlar
sağol bebeğim elimden geldiğince işte NİYE HATERSİN NEYİ VAR
hamaratsın işte bu su götürmez bi gerçek canım menim
hatrresin akvaryum balıkları hasta
canlar annemde kist vardı rahminde onun için dr gittik adanaya ameliyat olup olmayacağına kara vermek için bir süre takip etmeye karar verdi dr sonrada has gittim hem kız kardeşimin kv hemde amcamın eşi olan yengem yüksek tansiyondan felç geçirmiş sonra eve geldim pazarım vardı pazara gittim balık yaptım şimdide çay eşiliğinde size geldim
ayyy biliyorum canım turşuların serin ve güneş görmeyen bi yerde olması gerektiğinide hem yeni kurduğum için taşarsa bari balkona taşsın dedim altlarına leğen koydum ama ev turşu kokmasın dedim bide burada güneş o kadar fazla olmuyoki ama bu sıralar güneşli hava çok fazla bu güzelde gitti güzelim turşularım ama sağlık olsun birazını kurtardım yenisinide kurdum dahada kurarım
kız bakıyom bakıyom görmüyom şaşı oldum heeeeee
bende yemek için eşimi bekliyorum gelir birazdan![]()
geçmiş olsun canım annenede amcanızın hanımınada
ohh pazarınıda yapmış balığınıda yapmış yemiş bilem çayını alıp gelmiş hamarat bacım menim
kız hatresin yanında balık deme kızın hassas noktası bu aralar![]()
hatresim balıklar için ilaç alın beyaz benek iyileşebilir sanıyorum yarın ilk iç ilacını alıp suya damlatın inşallah kurtulurlar
Hatres balıklarına üzüldüsağol bebeğim elimden geldiğince işte NİYE HATERSİN NEYİ VAR
hımmmm evet yaa pardon hatersimmm![]()
hatresim bugün 2,5 litre su içtim yatana kadar dahada içerim
bide bu sıralar salepe dadandım her gece salep içiyorum kilo yaparmı sence :44::44::44::44::44:
Büyük derdim var büyükhamaratsın işte bu su götürmez bi gerçek canım menim
hatrresin akvaryum balıkları hasta
evet ya hatersin akvaryumunu unutum ben sağol bebeğim