- 29 Eylül 2009
- 7.162
- 1.940
- 448
kızlar xaysex kardeşimizi farketmemek mümkün mü![]()
Benden bahsediyorlar valla

ben zelal değilim ya yeter ablaya bakıyomda arada bi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benden bahsediyorlar valla
Ben zelal değilim ya yeter ablaya bakıyomda arada bi![]()
Nere kaçtınızz hatunlar![]()
Benden bahsediyorlar valla
ben zelal değilim ya yeter ablaya bakıyomda arada bi![]()
Saraaaa bayılıyorum senin menülerineeee
Bende mecimekli çorba ve gözleme düşünüyorum 1 tane yufkam var
aynen canım
Işlerim vardı canım çıkmak zorunda kaldım
Aaaaa nihayet yazdınız eeeeee gelip bakıp bakıp giderseniz bizde böyle düşünürüz işte
zelal bizim çok sevdiğimiz bir arkadaşımız ama artık gelmiyo acaba dedim nik değiştridide omu bizi takip ediyo
Gelip sohbetimize katılsan arkadaş olsak fenamı olur
Canım menim sağol senün menünde güzel aslında benim canımda mercimek çorbası çekiyodu bugün dur gideyim ocağa bi çorba koyup geleyim![]()
Senden bahsediyoruz tabi, yok öyle topiğe gelip bakıp bakıp kaçmalarBenden bahsediyorlar valla
ben zelal değilim ya yeter ablaya bakıyomda arada bi![]()
aynen canım
işlerim vardı canım çıkmak zorunda kaldım
aaaaa nihayet yazdınız eeeeee gelip bakıp bakıp giderseniz bizde böyle düşünürüz işte
zelal bizim çok sevdiğimiz bir arkadaşımız ama artık gelmiyo acaba dedim nik değiştridide omu bizi takip ediyo
gelip sohbetimize katılsan arkadaş olsak fenamı olur
canım menim sağol senün menünde güzel aslında benim canımda mercimek çorbası çekiyodu bugün dur gideyim ocağa bi çorba koyup geleyim![]()
Senden bahsediyoruz tabi, yok öyle topiğe gelip bakıp bakıp kaçmalar
Şaka bir yana e gelmişken gel sohbet edelim kötü mü olur canım
Korkma biz adam yemeyiz:104::104::104::104::104::104::104:
Ben de dünkülerle idare ediyorum.
Bugün akvaryumu temizledim anammmmmm canım çıktı yawwwww
Ölçtüm tam 55 litrelikmiş benim akvaryum,Kaç kez su değiştirdik su faturası bizi batırmaz inşallah:18::18::18::18:
Sabah namazdan sonra yatmadım öğlenden beridir uykum geliyor, ayakta uyuyacam nerdeyse![]()
selam kızlar
Burda rejim yapanlarmı varbenimde yapmam lazım en kısa zamanda
![]()
selam kızlar
burda rejim yapanlarmı varbenimde yapmam lazım en kısa zamanda
![]()
Nohut , bulgur pilavı, tarhana çorbası, havuçla turp salatası...dün ne yapmıştınki :44::44::44::44::44::44:
akvaryumun büyük demekki canım su faturası konusunda bişey diyemiyecem![]()
selam kızlar
burda rejim yapanlarmı varbenimde yapmam lazım en kısa zamanda
![]()
Nohut , bulgur pilavı, tarhana çorbası, havuçla turp salatası...
He yaw büyük benim akvaryum, aslında büyük olması çok güzel de temizleyip , su doldur boşalt işlemi zor, bi de balıklarım ölmeyeydi eyiydi
Şimdi tek bir balıkım bilem yok, hepsi rahmetli oldu. Su 1 hafta dinlensin, ısıtıcı ve filtre de alalım sonrada balık alacaz gene, ama inşallah öldürmeyiz.
Hoş geldin Nazcım, seni öteki topicte yakaladım, içimden dedim ki görüyor musun Nazı bize hiç uğramıyo bile
Bi baktım gelmişsin
Nasılsın canım ?
söylerim canım
Ve aleyküm selam ,bizden de ona söyle
Di mi
Namaza, ordan da filmim başlamıştı ona
Akşam oldu kız yorulmadın mı?
banamı bakıyorsunn :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:gel muhabet edelimmm
Selam kızlar ismim ayşe konyalıyım 27 yaşında 8 yıl 4 aylıkda evliyim
bebeğim yok benimde ne zaman gebelik bölümünü açsam buraya gözüm takılıyo ara maanyoo lada özelden görüştüm tabi soru sordum ona
yeter ablayı zaten tanıyom o beni tanımazdır eccük tanırdır
şimdi benim derdim bebeğim yok hala allah nasip etmedi sadee bi kez gebe kaldım onuda öğrenmemle kaybetmem bi oldu
bende pko denen illet ve hipotiroidim var düzensiz çalışan tiroidlerim var
allahım hepimizin yardımcısı olsun (amin ecmain )
düşüğümün sebebide tiroidim çok yüksekdi gebeliğimi zehirlemiş yavrumda ondan tutunamadı bana
SABIRLA BEBEĞİMİ BEKLİYORUM BENDE
Allah nasip etmeyeceiğni bi şeyin hayalini kurdurmazmış hayırlısı allahım ne veririse hayırlısından versin (amin ecmain)
işte böyle kızlar![]()
Ablam ya seni diğer mekanda bayadır göremiyorum neden gelmiyosun ki merak ettim
ya ablam çaktırmayalım ama senle muabbet te güzel olurdur eminim nasıl bıdıkla cimcime hem bana diyosun ama sende gelip sohbet mi ediyosun![]()
selam kızlar ismim ayşe konyalıyım 27 yaşında 8 yıl 4 aylıkda evliyim
Bebeğim yok benimde ne zaman gebelik bölümünü açsam buraya gözüm takılıyo ara maanyoo lada özelden görüştüm tabi soru sordum ona
Yeter ablayı zaten tanıyom o beni tanımazdır eccük tanırdır
şimdi benim derdim bebeğim yok hala allah nasip etmedi sadee bi kez gebe kaldım onuda öğrenmemle kaybetmem bi oldu
Bende pko denen illet ve hipotiroidim var düzensiz çalışan tiroidlerim var
allahım hepimizin yardımcısı olsun (amin ecmain )
düşüğümün sebebide tiroidim çok yüksekdi gebeliğimi zehirlemiş yavrumda ondan tutunamadı bana
Sabırla bebeğimi bekliyorum bende
Allah nasip etmeyeceiğni bi şeyin hayalini kurdurmazmış hayırlısı allahım ne veririse hayırlısından versin (amin ecmain)
işte böyle kızlar![]()