Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar xaysex kardeşimizi farketmemek mümkün mü:9::9::9::9::9:

aynen canım :9::9::9::9::9:

Nere kaçtınızz hatunlar:10:

işlerim vardı canım çıkmak zorunda kaldım :34::34::34::34::34:

Benden bahsediyorlar valla:53::53:
ben zelal değilim ya yeter ablaya bakıyomda arada bi:17:

aaaaa nihayet yazdınız eeeeee gelip bakıp bakıp giderseniz bizde böyle düşünürüz işte

zelal bizim çok sevdiğimiz bir arkadaşımız ama artık gelmiyo acaba dedim nik değiştridide omu bizi takip ediyo :34::34::34::34::34:

gelip sohbetimize katılsan arkadaş olsak fenamı olur :34::34::34::34:

Saraaaa bayılıyorum senin menülerineeee

Bende mecimekli çorba ve gözleme düşünüyorum 1 tane yufkam var

canım menim sağol senün menünde güzel aslında benim canımda mercimek çorbası çekiyodu bugün dur gideyim ocağa bi çorba koyup geleyim :56::56::56::56::56:

Işlerim vardı canım çıkmak zorunda kaldım :34::34::34::34::34:

Aaaaa nihayet yazdınız eeeeee gelip bakıp bakıp giderseniz bizde böyle düşünürüz işte

zelal bizim çok sevdiğimiz bir arkadaşımız ama artık gelmiyo acaba dedim nik değiştridide omu bizi takip ediyo :34::34::34::34::34:

Gelip sohbetimize katılsan arkadaş olsak fenamı olur :34::34::34::34:

Canım menim sağol senün menünde güzel aslında benim canımda mercimek çorbası çekiyodu bugün dur gideyim ocağa bi çorba koyup geleyim :56::56::56::56::56:

kıskandın değilmi takipçim var diye :35::35::35::35::35::35::35::35::35:

Benden bahsediyorlar valla:53::53:
ben zelal değilim ya yeter ablaya bakıyomda arada bi:17:
Senden bahsediyoruz tabi, yok öyle topiğe gelip bakıp bakıp kaçmalar:1::1::1::1:
Şaka bir yana e gelmişken gel sohbet edelim kötü mü olur canım:34::34::34:
Korkma biz adam yemeyiz:104::104::104::104::104::104::104:

işlerim vardı canım çıkmak zorunda kaldım :34::34::34::34::34:

aaaaa nihayet yazdınız eeeeee gelip bakıp bakıp giderseniz bizde böyle düşünürüz işte

gelip sohbetimize katılsan arkadaş olsak fenamı olur :34::34::34::34:

canım menim sağol senün menünde güzel aslında benim canımda mercimek çorbası çekiyodu bugün dur gideyim ocağa bi çorba koyup geleyim :56::56::56::56::56:

Ben de dünkülerle idare ediyorum.
Bugün akvaryumu temizledim anammmmmm canım çıktı yawwwww:37::37::37::37:
Ölçtüm tam 55 litrelikmiş benim akvaryum,Kaç kez su değiştirdik su faturası bizi batırmaz inşallah:18::18::18::18:
:1::1::1::1::1:
Sabah namazdan sonra yatmadım öğlenden beridir uykum geliyor, ayakta uyuyacam nerdeyse:31::31::31::31:

Senden bahsediyoruz tabi, yok öyle topiğe gelip bakıp bakıp kaçmalar:1::1::1::1:
Şaka bir yana e gelmişken gel sohbet edelim kötü mü olur canım:34::34::34:
Korkma biz adam yemeyiz:104::104::104::104::104::104::104:

Ben de dünkülerle idare ediyorum.
Bugün akvaryumu temizledim anammmmmm canım çıktı yawwwww:37::37::37::37:
Ölçtüm tam 55 litrelikmiş benim akvaryum,Kaç kez su değiştirdik su faturası bizi batırmaz inşallah:18::18::18::18:
:1::1::1::1::1:
Sabah namazdan sonra yatmadım öğlenden beridir uykum geliyor, ayakta uyuyacam nerdeyse:31::31::31::31:

dün ne yapmıştınki :44::44::44::44::44::44:

akvaryumun büyük demekki canım su faturası konusunda bişey diyemiyecem :9::9::9::9::9::9::9::9::9:

BAK BEN NE YEDİM BU GÜN SABAH ÇAVDAR EKMEĞİNDEN 1 TOST BOL BOL ÇAY ÖĞLEN YARIM DİLİM EKMEKLE PEYNİR DOMETS VS (çok yoğunduk yemek yapmaya vaktimiz yoktu)AKŞAMDA KURU FASÜLYE 2 KAŞIK BULGUR PİLAVI YARIM DİLİM EKMEK BOL BOL ÇAY :1::1::1:YA BEN SU İÇEMİYORUM AKŞAMALRI 20 DK EĞZERSİZ ÇOKMU YİYORUM Kİ :44::44::44::44::44::44::44::44:SENCE BEN BU ŞEKİLDE KİLO VEREBİLİRMİYM :44::44::44::44::44::44::44:

selam kızlar:3:
Burda rejim yapanlarmı var :8:benimde yapmam lazım en kısa zamanda:31:

hoş geldinnn :54:saranın topiği var canımmm aslında orada yazıyorlardı da kimse yok diye ben buraya yazdım evet ben başladım

dün ne yapmıştınki :44::44::44::44::44::44:

akvaryumun büyük demekki canım su faturası konusunda bişey diyemiyecem :9::9::9::9::9::9::9::9::9:
Nohut , bulgur pilavı, tarhana çorbası, havuçla turp salatası...
He yaw büyük benim akvaryum, aslında büyük olması çok güzel de temizleyip , su doldur boşalt işlemi zor, bi de balıklarım ölmeyeydi eyiydi:31::31::31:
Şimdi tek bir balıkım bilem yok, hepsi rahmetli oldu. Su 1 hafta dinlensin, ısıtıcı ve filtre de alalım sonrada balık alacaz gene, ama inşallah öldürmeyiz.
selam kızlar:3:
burda rejim yapanlarmı var :8:benimde yapmam lazım en kısa zamanda:31:

Hoş geldin Nazcım, seni öteki topicte yakaladım, içimden dedim ki görüyor musun Nazı bize hiç uğramıyo bile:1::1::1::1:
Bi baktım gelmişsin:1::1::1:
Nasılsın canım ?

Nohut , bulgur pilavı, tarhana çorbası, havuçla turp salatası...
He yaw büyük benim akvaryum, aslında büyük olması çok güzel de temizleyip , su doldur boşalt işlemi zor, bi de balıklarım ölmeyeydi eyiydi:31::31::31:
Şimdi tek bir balıkım bilem yok, hepsi rahmetli oldu. Su 1 hafta dinlensin, ısıtıcı ve filtre de alalım sonrada balık alacaz gene, ama inşallah öldürmeyiz.

Hoş geldin Nazcım, seni öteki topicte yakaladım, içimden dedim ki görüyor musun Nazı bize hiç uğramıyo bile:1::1::1::1:
Bi baktım gelmişsin:1::1::1:
Nasılsın canım ?

menünde süpermiş canım afiyet olsun

akvaryumun içine abuk subuk taşlar falan koyma diğer seferki gibi tamam mı tızım balikların kimyasını bozuyosun
:9::9::9::9::9::9:

inşallah bu sefer balikların ölmez canım

bende balık alacaktım ama bir aya kadar bursaya geliyorum gidip geleyim sonra alacam

Son düzenleme:
banamı bakıyorsunn :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:gel muhabet edelimmm

Ablam ya seni diğer mekanda bayadır göremiyorum neden gelmiyosun ki merak ettim
ya ablam çaktırmayalım ama senle muabbet te güzel olurdur eminim nasıl bıdıkla cimcime hem bana diyosun ama sende gelip sohbet mi ediyosun:63:

Selam kızlar ismim ayşe konyalıyım 27 yaşında 8 yıl 4 aylıkda evliyim:1:
bebeğim yok benimde ne zaman gebelik bölümünü açsam buraya gözüm takılıyo ara maanyoo lada özelden görüştüm tabi soru sordum ona:ssz:
yeter ablayı zaten tanıyom o beni tanımazdır eccük tanırdır :3:

şimdi benim derdim bebeğim yok hala allah nasip etmedi sadee bi kez gebe kaldım onuda öğrenmemle kaybetmem bi oldu :14:
bende pko denen illet ve hipotiroidim var düzensiz çalışan tiroidlerim var
allahım hepimizin yardımcısı olsun (amin ecmain )
düşüğümün sebebide tiroidim çok yüksekdi gebeliğimi zehirlemiş yavrumda ondan tutunamadı bana:14:

SABIRLA BEBEĞİMİ BEKLİYORUM BENDE :14:
Allah nasip etmeyeceiğni bi şeyin hayalini kurdurmazmış hayırlısı allahım ne veririse hayırlısından versin (amin ecmain)
işte böyle kızlar :50:

Selam kızlar ismim ayşe konyalıyım 27 yaşında 8 yıl 4 aylıkda evliyim:1:
bebeğim yok benimde ne zaman gebelik bölümünü açsam buraya gözüm takılıyo ara maanyoo lada özelden görüştüm tabi soru sordum ona:ssz:
yeter ablayı zaten tanıyom o beni tanımazdır eccük tanırdır :3:

şimdi benim derdim bebeğim yok hala allah nasip etmedi sadee bi kez gebe kaldım onuda öğrenmemle kaybetmem bi oldu :14:
bende pko denen illet ve hipotiroidim var düzensiz çalışan tiroidlerim var
düşüğümün sebebide tiroidim çok yüksekdi gebeliğimi zehirlemiş yavrumda ondan tutunamadı bana:14:

SABIRLA BEBEĞİMİ BEKLİYORUM BENDE :14:
Allah nasip etmeyeceiğni bi şeyin hayalini kurdurmazmış hayırlısı allahım ne veririse hayırlısından versin (amin ecmain)

memnun oldum canım inşallah bebeğine kavuşursun en kısa zamanda

demek maonyayla özelden görüşüyodunuz o halde bizim topiğe yabancı değilsin

artık senide burda görmek istiyoruz anlaştıkmı

Ablam ya seni diğer mekanda bayadır göremiyorum neden gelmiyosun ki merak ettim
ya ablam çaktırmayalım ama senle muabbet te güzel olurdur eminim nasıl bıdıkla cimcime hem bana diyosun ama sende gelip sohbet mi ediyosun:63:

çok iyiyler çok şükür veeeeeeeeeeee ÇOK TATLILARRR

selam kızlar ismim ayşe konyalıyım 27 yaşında 8 yıl 4 aylıkda evliyim:1:
Bebeğim yok benimde ne zaman gebelik bölümünü açsam buraya gözüm takılıyo ara maanyoo lada özelden görüştüm tabi soru sordum ona:ssz:
Yeter ablayı zaten tanıyom o beni tanımazdır eccük tanırdır :3:

Bende pko denen illet ve hipotiroidim var düzensiz çalışan tiroidlerim var

Sabırla bebeğimi bekliyorum bende :14:

topiğimize hoş geldin canımmmm ama ben çıkmışım bazan canımız yanıp kötü şeylerde düşünsek rabbim inşşşş bir bizleride güldürecek sonsuz mucizesinden bizleride sevindirecek inşşş canım biliyormusun bilmiyorum ama dere otu tiroid için çok iyi diyorlar çok çabuk düzene girmesini sağlıyormuş benim eşimdede var biz 1 aydır sabahları kahvaltıda yiyoruz 8.10 dal bu ay eşimin ilacında azalma oldu inş sanada şifa olur

Back
X