saol canim... ben normalde tatli sevmem yani aram yoktur hele serbetli serbetli hic hoslanmm künefe disinda. Gebelik doneminde ne olur bilemem tabi :)hayırlı olsun hamişliğin canım
ben 9 ay boyunca hiç tatlı yiyemedim
oysaki normalde çok severim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canim... ben normalde tatli sevmem yani aram yoktur hele serbetli serbetli hic hoslanmm künefe disinda. Gebelik doneminde ne olur bilemem tabi :)hayırlı olsun hamişliğin canım
ben 9 ay boyunca hiç tatlı yiyemedim
oysaki normalde çok severim
saol canim... ben normalde tatli sevmem yani aram yoktur hele serbetli serbetli hic hoslanmm künefe disinda. Gebelik doneminde ne olur bilemem tabi :)
değil mi yaamin inşallah canım bilirim dua edersin çünkü yüreği çok güzel birisin
bende dönem dönem tatlı dönem dönemde tuzluyu çok severim canım bu ara tatlı seviyorum kanım mı düşük ne anlamadım :44::44::44::44::44::44::44::44::44:
benim arkadaşlarım hepsi bende hamaratlar ben bunu bilir bunu söylerim![]()
saol canim... ben normalde tatli sevmem yani aram yoktur hele serbetli serbetli hic hoslanmm künefe disinda. Gebelik doneminde ne olur bilemem tabi :)
bebişin erkekse tatlıyı sevebilirsin
ne demişler
ye tatlıyı çıkar hakkıyı
ye ekşiyi çıkar ayşeyi
![]()
ayyy alemsin sara :) bakalim gorcezbebişin erkekse tatlıyı sevebilirsin
ne demişler
ye tatlıyı çıkar hakkıyı
ye ekşiyi çıkar ayşeyi
![]()
değil mi ya
hamarat hatunlarız vesselam
her insanın damak tadı farklı oluyor
ben 20 yaşıma kadar tatlıyı sevmezdim
zayıftım o zamanlar
tatlıyı sevmemle birlikte geldi kilocuklar![]()
kızlar ben anneme kahvaltıya gidiyorum
oradan girebilirsem girerim
öpüyorum sizi![]()
saracım buna göre benim ayşe nerde nerde söyleyin uleynnnnn![]()
ayyy alemsin sara :) bakalim gorcez
Cnm optummm cikim de bi kahvaltu yaapayimm
beğenmene sevindim canım
tatlım eşim evlendiğimiz zaman çok zayıftı ama şimdi oda biraz göbeklendi accık yani arkadaşları yengem sana iyi bakmış diyolar bunu duyan kaygana takımıda sinirden kuduruyo sanki biz bakmıyomuyduk diyolar töbe töbe yaaaaa
ben zaten kiloluydum canım sadece tüp bebek tedavisi sırasındaki hormonlardan ve alerji için kullandığım kortizonlardan 7 kilo aldım o kadar
demek sende eniştemde birbirinize iyi baktınız heeeee ne güzel işte boş ver tızım can boğazdan gelir inan anne olsaydım evlatlarım olsaydı kiloyu hiç takmazdım çünkü ben kendimle barışığım ama aaaah aaaah herşey bu veletler için![]()
Sara'm cok sukur kalp atimini gorduk..darisi sana ve her isteyene..
Canım ben de sen gibi 20 li yaşlarda sevmeye başladım tatlıyı, bir dilim baklavanın bile ancak yarısını yiyebilirdim o da zorla.Ya şimdi önüme baklava koy doymak nedir bilmiyorum sankideğil mi ya
hamarat hatunlarız vesselam
her insanın damak tadı farklı oluyor
ben 20 yaşıma kadar tatlıyı sevmezdim
zayıftım o zamanlar
tatlıyı sevmemle birlikte geldi kilocuklar![]()
Tabi canım kilo almaması mümkün mü böyle güzel yemekler yapan bir hamaratla evlenmişken
Evet veletler önemli ama kendi ssağlığımızı da düşünmeliyiz canım:44:
Canım Allah bağışlasın, tamamına erdirsin inşallah...
Canım ben de sen gibi 20 li yaşlarda sevmeye başladım tatlıyı, bir dilim baklavanın bile ancak yarısını yiyebilirdim o da zorla.Ya şimdi önüme baklava koy doymak nedir bilmiyorum sanki
Ağlasak mı gülsek mi bilemedim
aynen ben de mutfakta olmaya bayılırımevet canım sizlerle beraber bi yemek şirketi kursak köşeyi döneriz kızlar![]()
yok valla canım annemne güzel canım git tabi anne gibisi varmı hiç
annenin ellerinden öpüyorum selam söyle
sanırımsen istisnasın prensesim bilirsin istisnalar kaideyi bozmaz
tamam canım kahvaltı önemli yap tabisi![]()
Tabi canım kilo almaması mümkün mü böyle güzel yemekler yapan bir hamaratla evlenmişken
Canım ben de sen gibi 20 li yaşlarda sevmeye başladım tatlıyı, bir dilim baklavanın bile ancak yarısını yiyebilirdim o da zorla.Ya şimdi önüme baklava koy doymak nedir bilmiyorum sanki
aynen ben de mutfakta olmaya bayılırım
yok valla canım annem
sanırım
bence ağlayalım hep yemek sonrası tatlılar bana kilo oldular
yok yok gülelim tatlı sevmemekte heç güsel deel![]()
sütüm hep yetersiz canım en başından beri
olaki artar diye çok yedim pek bişey değişmedi ya neyse
kilolu hamile kaldım canım
inş evlendiğim zamanki kiloma dönerim
evet az az gitsin ama gitsin
Kızlar maşallahınız var iyi sohbet etmişsiniz
Canım yemeklerin de sofranda çok güzel, eline sağlık
Diyet mi kalır bu yemeklerle, ben olsam hepsinden götürürdüm,diyeti de takmazdım, diyet de neymiş
Saram bu arada eniştemin kilosu nasıl, adama iyi bakıyon valla
Ben evlendiğimde eşimde ben de çok zayıftık, benimkiler eşime hanıma iyi bakmışsın diyorlar, eşimin tarafındakilerde bana oğlumuza iyi bakmışsın diyorlar
Hay bakmaz olaydık top gibi olacaz bu gidişle
Ben bozmuşum zatene
Kesinlikle canım, ben sırt ağrılarım için gittiğimde de doktor bana sıcak kompres önermişti
Geç kaldın, süpürdük gitti
Canım topiğe hoşgeldin,hep gel tamam mı
Canım haklısın , doktor sana zayıfla demişti dimi:26:
Prensesim senin yemeğin de çok güzel görünüyor
Bizim kız baskındır ama onun baskın olmasına izin verirsem ilerde başa çıkamam diye mecburen içim cız ede ede tabiki ben galip geldim
Canım haşhaşlı kek , hele de revanisi mükemmel ama işte diyet olunca yapsam bile boğazıma takıla takıla yiyiyorum
Sen yap, biz resim paylaşmayı öğretiriz![]()
bebişin erkekse tatlıyı sevebilirsin
ne demişler
ye tatlıyı çıkar hakkıyı
ye ekşiyi çıkar ayşeyi
![]()
keşke bende evlendiğim zamanki kiloma dönsem 47 kiloydum ne güzel
biz evlendiğimizde eşim zorla ekmekle yemek yedirirdi bana neymiş annem kızıma iyi bakamadın dermiş
şimdide popo büyüdü diye dalga geçiyor hep senin yüzünden diyorum alıştırdın şimdide yemeden duramıyorum
yani rana galip gelemedi ama iyi yapmışınher dedikleri yapılan çocuklar herzaman daha fazlasını istiyorlar
yoktanda anlamaları lazım yoksa büyüdüğünde istekleride büyüyecek hiç başa çıkılmaz
bende bayılıyorum kremalı pastalararevaniyide çok severim
hatta deney yapmışlar bilimsel olarak varmış böyle bişey daha geçenlerde tv de duydum
erkek isteyenler tatlıyı kız isteyenlerde tuzlu yiyeceklermiş
bende tatlıya çok düşkün değildim ama istanbula taşındığımdan beri bana bişeyler oldu tatlı kurabiyesiz durmuyorum hiç
eşimde aynı sevmezdi pek tatlı şimdi bana şunu yapsana diyor istanbul bize yaramadı ama yediğimiz kurabiyeler çok yaradı![]()
bir sepet ütü yaptım çok yoruldum bide benim bugün hiç ağzımın tadı yok içimde bi garip Allah hayretsin