- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
geldiiiiiiiiiiiiiiim işte çiçeklerim ve şipşirin saksılarım
ortadaki menekşe hatresimin hediyesi ona gözüm gibi bakıyorum saksısını değiştim çiçekleri soldu ama son şekli bu hatresim topiğe gelde yorum yap çiçeklerime
Eki Görüntüle 1034193 Eki Görüntüle 1034186 Eki Görüntüle 1034192
hatresimle görüşünce mi hediye etmişti

çiçeklerin maşşallah çok güzeller ablammm
dün doktora gittim yumurtanın biri 15. biridie 16 olmuş yarın sabah yine kontrol var heralde çatlatma iğnesini olurum yarın
amiiinnn inşallah büyüyüp bebek olacaklar
efsuncum benim amh 4 sene önce 0.1 çıkmıştı 2 yumurta vardı
ve aradan 4 sene geçti şimdiki doktor ilk tahlillerime bakınca 4 sene önceki sonucun çok iyi değil aradanda 4 sene geçmiş dedi
ama tekrar amh testi istemedi adet olunca gel bakalım kaç yumurtan var dedi ve adet olunca gittim 2 yumurtam halen var doktor 1 tanede olsa deneyecez umudunuzu kaybetmeyin dedi ve düzenli adet olmam benim için iyi bişeymiş
ve biliyorsun şubatın 13 nde sulu ultrasyon yapıldı
sonraki adetim 13 marta oldum 15 marta tüp bebek tedavisine başladım üstelik 39 yaşındayım ve umutsuz değilim
sende umudunu kaybetme RABBİM ol der ve olur bunu unutma ne umutsuz vakalar var çocuğun olmaz dendiği halde doğal yoldan olan
sen elinden geleni yap bence 2 buçuk ay çok bi süre değil bekleyin derim hemde doğal yoldan kürler falan dene bakarsın mucizen seni bulur
çatlatma iğnesi mi :26: bana neden hiç yapmadılar acep bunu kiii, bu hangi aşamada oluyoki nazım
peki aradan 4 sene gecmiş tekrar yaptır demedimi amh yi canım ama sen şimdi 39 san 4 sene önce 35 tin ve amh 0.1 di
ben şuan 26 yaşındayım ve amh 0.77 yanii benim yaşıma göre çok düşükmüş değerim
doktor yımırtalarıma bakar bakmaz dedi ilk ay bunu daha testi yaptırmadan önce :26:

önemli olan yımırtanın olmasıymış sanırım zaten benim duydugum kadarıyla
bende çok düzenli oluyorum adetlerimi işte o yüzden kendimden hiç süphe duymamıştım ben ilk başta
sulu ultrason nası bişey ve ne için yapıldı canım zor bişey mi :26:
çok soru soruyorum kusura bakma canım ama merak işte benimkide
15 martta tüp bebege başladılar yanii 2. güde öyle değil miiii peki bundan sonraki aşamaların nasıl ilerleyecek canım ?
şuan için umutsuz değilim aslında canım aynen öleee Rabbim bunu nasip eylediyse elbet vardır bi hayır
sadece şuan alışma aşamasındayım olaya adapte olmaya çalışıyorum sadece ben değil eşimde şaşkın
ama Allah razı olsun desteği çok güzel bu konuda bana

bide içimde bi his var sankim tüpüşe gerek kalmadan kürle gelecek inşşallah mucizem dediğin gibi canım
hakkımızda hayırlısı olsun inşşallahhhh ikimiz içinde canım Rabbim hayırlısını nasip eylesin bizlere