hoş geldin canımmmmmmmmmiyi akşamlar sabırlı hatunlarr :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79:
anammmmmmmm devlet sırıysa kalsınyeterim şüüşşşşt devlet sırrı sölenmez:82::82::82:
ayyy yeterim kızma kızma...renklı yazı yazıyoruz ya onu deniyorum.....
deneme deneme
deneme denemedenemedenemedenemedeneme metukam benin yerine hepsini denedim yeterlimi canım
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
hznbksl,Kedersiz,metuka,zelalca+,mavrumata,selin00,
bak seeeenben yokken bi selin daha yapmışsınız
hg selincim
zelalım sorması ayıp ama o avatar neyi ifade ediyor...:78::78:
yok be canımm nerdeeee aynı taas aynı hamam :95: :95: :95: :95: :95: :95: :95: çıldırmaya az kaldı tohtorum nerdee bir kereta yüzünden çıldıracağımmmm :95: :95: :95: :95: :95: :95: :95:
kolay gelsin sana,ne böreği yaptın kibelim kırıldııı yaa 2gündür cnm çıktıııı.sabah kahvaltı ve öğle yemeğine 15kişi ağırlıcammm.şimdiden börek falan yaptım
ben incecik resimlerimi görünce,yeniden karar verdim,bi beş kilo daha vercem inşallah.ececim seni görmedim canım ben çıkmıştım o zaman :86:nasılsın canım
Allah razı olsun kardelenimtatlım ben hiç rejim yapmayı beceremiyom :78:
kaçın yeter yine çıldırmış
tatlım leyloşu bende çok merak ediyorum inş. iyilerdir:93::93:
tatlım mesaj alınmıştır iyi eğlenceleryarın görüşürüz öpüldün canımmmmmmmm
hoş geldin kedersiz,nasılsın?iyi akşamlar sabırlı hatunlarr :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79:
ben hayla yelizi bulmayı deniyom kedersiz,sen buldun mu kibanada diyiverin hele neyin denemesinden bahsediyonuz bakem
canın saolsun quzumm inşallah doğal yoldan gelicek bebişin ..şifa olsun incir kürüninş. bitanem sabrımızın mükafatını alırızinş. 2 tüp denedim olmadı sağlık olsun şimdi ateşimi ölçüyom onu deniyom incir kürü denedim 21 gün içtim 7 gün ara verdim bi 21 gün daha içiçem
inş. bitanem sabrımızın mükafatını alırızinş. 2 tüp denedim olmadı sağlık olsun şimdi ateşimi ölçüyom onu deniyom incir kürü denedim 21 gün içtim 7 gün ara verdim bi 21 gün daha içiçem
canın saolsun quzumm inşallah doğal yoldan gelicek bebişin ..şifa olsun incir kürün
tatlım denemelerin biraz daha sürseydi sana patlıcaktım tam lavlarım çıkıyodu sen açıkladın ataşım gene söndükıjlar beni kızdırırsanız fena patlarım
vay vay havaya girdim şimdi baksen kalbimizdesin gizemli güzel
tatlım denemelerin biraz daha sürseydi sana patlıcaktım tam lavlarım çıkıyodu sen açıkladın ataşım gene söndükıjlar beni kızdırırsanız fena patlarım
zelalim inşşşşşşş canım rabim bu kadar duacının dusaı kabul eder inşşşşşşş
şifa olsun inşşşşşşş bebişin yolunu açsınnnnnn
vay vay havaya girdim şimdi bak
amanınnnnnnnnnnn kaçınnnnnnnnnnn zelal patlayacak
hoşbulduk yeterrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?